- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.501
haa bide emre bey kendiside demisti istanbulda revizyonlarda emre bey su an en basarilisi, en cok yapan revizyon emre bey istanbulda
neyse megumi ne demek istedigini anliyorum tabi, ama ameliyat olan kisiler fazla girmiyo daha bu sayfaya cünkü zamanlari yok, ben ameliyat oldum ve nekadar iyi doktor oldugunu yaziyorum, kizlara yardimci olmak istiyorum sirf. zaten böyle yazilari okuyup hemen ameliyat olmuyolarki bir gün sonra, önce kendileri emre beyle tanisiyolar
arkadaşlar diğer topiğe de yazdım, burun tasarımı için emre beye gittim ancak tam içime sinmedi nasıl tarif veriyorsunuz. mesela hafif kalkıklık dedim emre bey olmaz dedi burun dudak arası mesafesi çok genişler olmaz dedi. tasarım için kullandığı program biraz garipti.tam bilemedim yani. nasıl tarif edilmeli tam tatmin olduğum söylenemez. nasıl yaparsınız bilmiyorum ama yardımcı olun lütfen tasarım aşaması nasıldı nasıl anlattınız. nasıl geçti bu kısım emre bey mi belirledi siz mi?? nasıl yaptınız resim mi gösterdiniz ya da emre bey mi resim gönderdi detay istiyorum fikir istiyorum lütfenn??? bir de resimde yaptığı düzeltme uzun ve tek boyutlu gibi ince bi garipti yani?? ne yapmalıyımm???tasarımı mı ciddiye almalıyım. yoksa gözüm kapalı girmeli miyim operasyona???
merhaba kızlar ben yeni üyeyim emre beye ameliyat oluyorum ocak ayında:) benim derim kalın ve kemersiz sorunsuz burnum var sadece burnumun önünden biraz şikayetim var ucu gülünce falan geniş oluyor eskiden daha iyiydi zamanla değişti gibinefes problemim var bir de acaba emre beye ameliyat olan kalın deriye sahip ve fındık burun olan varmı aranızda:) çünkü ben sivri ve ince bir burun istemiyorum yanaklarım dolgun çünkü şu an da da burnum yuvarlak gibi yine bu tarz istiyorum eğer aranızda benim gibi buruna sahip olan ameliyat olan varsa çoook görmek isterimmm kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var :18:
canım ben ekledim seni.
canım emre bey eger olmaz diyorsa gerçekten olmayacagı içindir. ben tasarıma çok bakmadım çnkü tasarımdan daha güzel olacağını biliyordum . çünkü herkeste oyle oluyor örneklerini buradan gördüm :)
emre beyin en önemli ozelliği yüzün karakteristiğine ve yapısına göre bir burun yapması onun için ben tasarıma gittiğimde örnek resimler götürdüm neleri beğenip beğenmediğimi ve ne isteyip istemediğimi söyledim.
bence tasarıma çok takmamalısın o sonuçta bir bilgisayar tasarımı.
bu arada ben perşembe günü emre beye ameliyat oldum bunu da ekliyim :)
emre ılhan kbb da mı estetikte mı daha ıyı acaba bılgı verebılırmısınız?
canım ben ekledim seni.
canım senin burnundaki sorun neydi? derin kalınmıydı?
Cnm sende benim düşündüğümü yapmışsın bende ilk günler aynaya bakmamaya karar verdim en güzeli,nefes alabilmen ne guzel ya Allahım bende hayirlisiyla bir atlatsam
canım emre bey eger olmaz diyorsa gerçekten olmayacagı içindir. ben tasarıma çok bakmadım çnkü tasarımdan daha güzel olacağını biliyordum . çünkü herkeste oyle oluyor örneklerini buradan gördüm :)
emre beyin en önemli ozelliği yüzün karakteristiğine ve yapısına göre bir burun yapması onun için ben tasarıma gittiğimde örnek resimler götürdüm neleri beğenip beğenmediğimi ve ne isteyip istemediğimi söyledim.
bence tasarıma çok takmamalısın o sonuçta bir bilgisayar tasarımı.
bu arada ben perşembe günü emre beye ameliyat oldum bunu da ekliyim :)
canım çok teşekkürler cevabın için ve çok geçmiş olsun, umarım ağrın sızın ve çok sıkıntın yoktur, ya ne diyim azcık canım sıkıldı hani şöyle söyliim kendi yaptığım tasarımları daha çok beğendimama ille burnu kaldır da diyemiyorum emre bey e bi bildiği vardır diye ama tasarımdaki güzel değildi. tasarıma müdahale etmeli miyim bilmiyorum . sadece canım sıkıldı birazz. senin keşke daha çok zaman geçmiş olsaydı da görseydin tasarımla farkını anlatırdın bana taze taze şimdi en son olarak ameliyattan önce bi kez daha görüşücez burnun şekillenince görebilecek hale gelirse bana bilgi verirsen çok sevinirm aralık ortası benim ameliyatımm ve benden öncekilerin desteğine çoook ihtiyacım var şimdiden tşkler tekrar tekrar geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşirsin umarımm
canım ben ekledim seni.
canım senin burnundaki sorun neydi? derin kalınmıydı?
arkadaşlar diğer topiğe de yazdım, burun tasarımı için emre beye gittim ancak tam içime sinmedi nasıl tarif veriyorsunuz. mesela hafif kalkıklık dedim emre bey olmaz dedi burun dudak arası mesafesi çok genişler olmaz dedi. tasarım için kullandığı program biraz garipti.tam bilemedim yani. nasıl tarif edilmeli tam tatmin olduğum söylenemez. nasıl yaparsınız bilmiyorum ama yardımcı olun lütfen tasarım aşaması nasıldı nasıl anlattınız. nasıl geçti bu kısım emre bey mi belirledi siz mi?? nasıl yaptınız resim mi gösterdiniz ya da emre bey mi resim gönderdi detay istiyorum fikir istiyorum lütfenn??? bir de resimde yaptığı düzeltme uzun ve tek boyutlu gibi ince bi garipti yani?? ne yapmalıyımm???tasarımı mı ciddiye almalıyım. yoksa gözüm kapalı girmeli miyim operasyona???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?