emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben abartmıyorum sızın yorumlarınız abartı.. yeter artık ama hande melek dısında bır ornek verın bana hep aynı kısı onun derısı dokusu ıyıymıs demekkı cokta zor bı burnu yoktu resımden gorduum kadarıyla her rev. onun kı gıbı olcak dıye bırsey yok ben hande melek burnu ıstıyorum dedıınde o buruna sahıp olmuyorsun.bende rev oldum keske hande melek kdr memnun olsaydım.ayrıca bır dr rev.da en basarılı dr benım nasıl der bence yanlıs.. omrunu versın bu ıse yıne de ben oldum en ıyısıyım demesın ben en ıyısıyım dıyen bı ınsandan fazla bır gelısım beklemem ben o zaman.neyse benı ılgılendırmıyor artık son kez yazıyorum.. benım gordugum bır rev.var ondan sonra bana kımı gosterırsenız gosterın ınanmam..ayrıca bende rev.oldum bana laf yetıstırceınıze soyledıklerıme kulak verın bıraz kımsenın kotulugu ıcın konusmuyorum..dr basarılı deıldır demıyorum sadece abartılmasın hıc bır dr bu kadar abartılmasın..Emre Ilhan ılk amelıyatlarda gercekten basarıldır. ama rev konusunda ılahlastırılmasın lutfn abartı yorumlar olduu surece rev.hastalarınında beklentılerı yuksek olur ondan sonra ıstenılen sonuca ulasılamayınca derı doku problemı olur:)zor ıs revızyon..hersey dıledıınız gıbı olsun.

Her doktorun memnun olan hastaları gibi memnun olmayan hastaları da vardır. O nedenle yaşadıklarımızı karşıklıklı saygı içersinde paylaşalım lütfen. Ne doktor fanatikliğine ne de doktor kötülemeye gerek yok değil mi? Bu forum bir doktor hakkında size sadece ufak bir fikir vermeli. Türkiye'deki estetik ameliyat yapan doktorlar forumumuzdaki doktorlarla da sınırlı değildir. Forumumuzda yeralan doktorların şansları hastalarının sitemizi gerek yönlendirmelerle gerekse kendileri keşfederek kullanmalarıdır Kimi doktorların hastalarından memnun olanlar bu forumda daha fazla yer alır kimi doktorların da memnuniyetsiz hastaları. Buradan bir doktor hakkında % de olarak başarı çıkarılmasının manası yok.

Asıl kararlarınızı doktorlarla görüştükten sonra hiçbir etki altında kalmadan kendiniz vermelisiniz. Her zaman derim; bu forumlarda yazılan her iyi mutlak iyi, her kötü de mutlak kötü değildir.

Güzel paylaşımlar dilerim

Son düzenleme:
Revizyon olanlar, sonuctan memnun olmadiklari zaman,, doktorlar asla kendinizi ilk op olmus olanlarla karistirmayin der .. Ben nasilki biri sordugunda, ben rev um, senin ilk, benim ayri diyorsam ayni yaklasimi sadece bir kez op olmuslardan da beklerim..yasayan bilir, insallah hic birinize birgun rev gerekmez..

Son düzenleme:
Herkese Merhaba,
Nolmuş buraya yahu :)
Burası bir forum nihayetinde herkes fikrini yazıyor ve yorumlar kişisel düşüncelerdir. Bu durumda doktorumuzun iyi ya da kötü kötü eleştirilmesi birbirinizi neden rahatsız ediyor. Çoğunluğun belirgin bir memnuniyetle bunu yazıya dökmesi, yaşadıklarını ve gördüklerini aktarması çok doğal. Memnun olmayanların da bunu belirtmesi bir o kadar doğal.
6 ay önce rinoplasti olan biri olarak kendi sonucumla ilgili memnuniyetimin had safhada olduğunu, bizzat gördüğüm revizyonların da bir o kadar başarılı olduğunu söylememin bir sakıncası yoktur sanırım :) Ama bir yandan da tabiki "en" sözcüğünü yerinde kullanmak lazım ve diyebilirim ki araştırdığım doktorlar içerisinde (bütün doktorları doğal olarak bilemem) "en" çok beğendiğim burunları Emre Bey yapmıştı
Elbette ki hiçbir doktor mükemmel değildir, her dokrorun illaki hataları da vardır başarısızlıkları da... Ancak biz burada bu forumda ameliyat olmayı düşünen insanlara bir fikir verebilmek için naçizane yorum yapıyoruz, fotoğraflarımızı ekliyoruz... O nedenle insanları abartmakla suçlamak yersiz nihayetinde kimse burda gidip körü körüne Emre Bey'e ameliyat olun demiyor herkesin bir iradesi bir aklı var hepimiz yetişkin insanlarız. İsteyen gider konuşur bazı örnekleri görür aklına yatarsa ameliyatını olur...Ve hangi doktor olursa olsun kötü sonuç alma ihtimali her zaman vardır. Neyse lafı fazla uzattım.

Herkese önyargısız ve hoşgürü dolu bir gün dilerim..
Saygılarımla,
Pınar Kılıçaslan

Arkadaslar uzun zamandir forumda yoktum belki eski üyelerden bazilari beni hatirliyordur, bende emre beyden randevularimi aldim ve 23.12.11 ameliyat oluyorum ve cok heyecanliyim tabiki burdan emre beyde ameliyat olan arkadaslara rica ediyorum beni ekleyebilirlermi diye cünkü kafama göre bazi tasarimlar yapiyorum herkes gibi tabiki bende emre beyin yapabildigi en guzel burnu istiyorum insallah :)) arkadaslar yardimci olursaniz size minettar kalirim :))

merhaba kızlar ben yeni üyeyim emre beye ameliyat oluyorum ocak ayında:) benim derim kalın ve kemersiz sorunsuz burnum var sadece burnumun önünden biraz şikayetim var ucu gülünce falan geniş oluyor eskiden daha iyiydi zamanla değişti gibi nefes problemim var bir de acaba emre beye ameliyat olan kalın deriye sahip ve fındık burun olan varmı aranızda:) çünkü ben sivri ve ince bir burun istemiyorum yanaklarım dolgun çünkü şu an da da burnum yuvarlak gibi yine bu tarz istiyorum eğer aranızda benim gibi buruna sahip olan ameliyat olan varsa çoook görmek isterimmm kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var :18:

arkadaşlar diğer topiğe de yazdım, burun tasarımı için emre beye gittim ancak tam içime sinmedi nasıl tarif veriyorsunuz. mesela hafif kalkıklık dedim emre bey olmaz dedi burun dudak arası mesafesi çok genişler olmaz dedi. tasarım için kullandığı program biraz garipti.tam bilemedim yani. nasıl tarif edilmeli tam tatmin olduğum söylenemez. nasıl yaparsınız bilmiyorum ama yardımcı olun lütfen tasarım aşaması nasıldı nasıl anlattınız. nasıl geçti bu kısım emre bey mi belirledi siz mi?? nasıl yaptınız resim mi gösterdiniz ya da emre bey mi resim gönderdi detay istiyorum fikir istiyorum lütfenn ??? bir de resimde yaptığı düzeltme uzun ve tek boyutlu gibi ince bi garipti yani?? ne yapmalıyımm???tasarımı mı ciddiye almalıyım. yoksa gözüm kapalı girmeli miyim operasyona???

canım emre bey eger olmaz diyorsa gerçekten olmayacagı içindir. ben tasarıma çok bakmadım çnkü tasarımdan daha güzel olacağını biliyordum . çünkü herkeste oyle oluyor örneklerini buradan gördüm :)

emre beyin en önemli ozelliği yüzün karakteristiğine ve yapısına göre bir burun yapması onun için ben tasarıma gittiğimde örnek resimler götürdüm neleri beğenip beğenmediğimi ve ne isteyip istemediğimi söyledim.

bence tasarıma çok takmamalısın o sonuçta bir bilgisayar tasarımı.

bu arada ben perşembe günü emre beye ameliyat oldum bunu da ekliyim :)

canım ben ekledim seni.

Cnm sende benim düşündüğümü yapmışsın bende ilk günler aynaya bakmamaya karar verdim en güzeli,nefes alabilmen ne guzel ya Allahım bende hayirlisiyla bir atlatsam

canım çok teşekkürler cevabın için ve çok geçmiş olsun, umarım ağrın sızın ve çok sıkıntın yoktur, ya ne diyim azcık canım sıkıldı hani şöyle söyliim kendi yaptığım tasarımları daha çok beğendim ama ille burnu kaldır da diyemiyorum emre bey e bi bildiği vardır diye ama tasarımdaki güzel değildi. tasarıma müdahale etmeli miyim bilmiyorum . sadece canım sıkıldı birazz. senin keşke daha çok zaman geçmiş olsaydı da görseydin tasarımla farkını anlatırdın bana taze taze şimdi en son olarak ameliyattan önce bi kez daha görüşücez burnun şekillenince görebilecek hale gelirse bana bilgi verirsen çok sevinirm aralık ortası benim ameliyatımm ve benden öncekilerin desteğine çoook ihtiyacım var şimdiden tşkler tekrar tekrar geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşirsin umarımm

Benim oncelikle burun eti problemim ve burun ici kikirdak yamuklugu sebebiyle nefes alma problemim vArdi. Ayni zamanda da kemerli bir burnum vardi umarim duzelmistir daha bilemiyorum nasil bir sey oldu :) ana doktoruma cok guveniyorum. Daha ameliyattan cikar cikmaz ailem, arkadaslarim burun icinu gorup tam istedigin gibi olmus super dediler.

Cnm sende benim düşündüğümü yapmışsın bende ilk günler aynaya bakmamaya karar verdim en güzeli,nefes alabilmen ne guzel ya Allahım bende hayirlisiyla bir atlatsam

İlk 2 gun sikinti. Bgn 3.gunum keyfim yerindeydi :) umarim cook cabuk ve guZel gecer seninki de canim :)

Soyle bsy var tasarima ben de bayilmadim ornegin burun deliklerimi daha kucultulmesi gerekiyordu tasarim uzerinde ama tasrimda yapmadi da biz oyle konustuk ve burun ucumu gordum sadece sis haliyle bile gayet guzel. emre beyin yapabilecegin en iyisini yaptigini ve ne yapabilecegini soyledigi icin ona guveniyorum.
Alcim ciktigi zaman buraya yazarim nasil oldugunu :)

Bana kalirsa hic telas etme benimde tasarimim garib geldi bana öyle tam istedigim gibi olmadi önemli olan orta yolu bulmak emre bey zaaten yaptigi burun tasariminin aynisini yapmiyor saadece görsel olarak tatmin olmamiz icin uyguluyor ama güvenmelisin aklin tasarimda kalmasin inan ameliyata daha cok güzelini yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…