emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

selamm
Çocukluğumdan süre gelen bir estetik hayalim war.Evlendim maddi sıkıntılarımız yüzünden ertelemek zorunda kalmıstık ve acıkcası birazda korkmustum şimdi maddi durumlarımızı düzelttik çok şükür.Dün eşimle konuştuk yaptıracaksan yaptıralım dedi bende böyle memnunum dedim bilmiyorki korkudan öyle dedim Yaptırırsan güze olur dedi bende biliyorum güzel olacak ama cesaretm yok.Henüz tam karar vermiş değilim zorluklarına katlanabilirmiyim diye.Ama olursamda şüphesiz Emre İlhan beye olurum ameliyatımı Şimdi Emre Beyin yaptıgı cici burun sahipleri arkadaşlar birkaç sorum olacak yanıtlarmısınız acaba :26:
Öncelikle tasarım yapacak sanırım ve ameliyat tarihini ileri zamanlaramı veriyor erken yapma ihtimali warmıdır çünkü bekledikçe iyice stres olurum
Bu seneki ameliyat fiyatını biliyormusun? Ameliyat olduktan sonraki aşamalar neler? Birde ilaç kullacakmıyım ameliyat sonrasında bi bebek tutkum warda Daha önce bi bebek kaybım oldu zor günler geçirdim kanser riskiyle ugrastım durdum şükür onuda hallettim bebişte istiyorum hamile kalmadan burnumuda halledeyim diyorum Şimdilik sorularım bunlar cevap verirseniz çooooooooooooooooook mutlu olucam

xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler emre bey de benzer şeyler söyledi. ama ne diyim umarım öyle olur. çok zor bir süreç belirsizlik insanı yoruyor. :) çok düz ve uzun bir bunum olacak diye çok korkuyorum.

çok benzer durumlardayız ben de henüz sormadım bebek meselesini aynı şekilde bebek kaybetmiştim . ikinci hamilelik öncesi burnumu aradan çıkarayım dedim. ameliyatım aralık ayında benim de burda ameliyat olanlar daha iyi cevaplayacaklardır sorularını ama ben bildiklerimi söyleyeyim. hamilelik meselesini aralık ortasında cevaplarım. 5500 ilk ameliyat.fiyat değişmediyse tabii.ve bildiğim kadarıyla 2-3 ay sonrasına randevu veriliyor emre bey biraz yoğun.ben iki ay sonrasına almıştım randevuyu:)

Fiyat yaptıgı burunlara göre iyimişte süre cok uzun ama yaa

hayırlı olsun canım inş istediğin gibi olmuştur burnun..benim kemer sorunum yok sadece et var bir de gülünce burnumun ucu braz geniş gibi geliyor bana ondan olmak istiyorum benim derim kalın emre bey kalın derililerin burnunun kusuru örteceğini söyledi bana morluk falan da çok olmazmış ama iyileşme süreci şişliklerin inmesi geç oluyor sanırım..istediğim gibi buruna sahipde kimse yok galiba

Anladigim kadariyla kemigine bir sey uygulanmayacak onun icin cok sisip moraracagini dusunmuyorum ben de .

arkadaşlık isteğimi kabul eden herkese çok tşkler benim aklıma burun deliklerim simetrik olmazsa diye takıldı uykum kaçıyor stresten ben simetri hastasıyım sanki çok kötü olacak gibi paranoya yapıyorum

bizim sorunumuz neredeyse aynı

emre bey e olmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum ki bir türlü kafam çok karışık paranoya oldum

emre bey e olmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum ki bir türlü kafam çok karışık paranoya oldum

Aynıyız:)) bende de takıntı haline geldi bir de üzerine nefes alamıyorum iki burun deliğim farklı. bir süredir buradan dr isimleri arıyorum. naci celikle 2 ay sonra gorusmem var. bugun de selahattin tolunay'ı arıcam görusme için. içime sinen olursa mutlaka haber veririm sen de oyle birini bulursan habr ver cnm

Öncelikle aklında estetik olmak bi niyet olanlar için güzel bir başlık olmuş teşekkür ederim.Benim ablam Yakup Avşar'da ameliyat oldu 4 sene önce hala çok memnun ben de yeni yeni düşünmeye başladım fiyat aldım ama fiyat çok yüksek abartılı buldum sadece isme verilen bir para gibi görmeye başladım.Burda Emre Bey ile ilgili güzel yorumlar duydum fiyatı daha makul düşünmeye değer benim sorunum ameliyatı eşim ve ailem kesinlikle istemiyor.Burun içinde kemik eğriliği var ve ben hamile kalmadan önce bunu düzelttirmek istiyorum ilerde yeterince nefes alamadığım için problem yaşayabilirmişim bunu yaptırırken estetik müdahalede istiyorum etrafımı ikna etmek ve kendimi hazırlamak için bu sitelerden yardım alıyorum.En azından bu tecrübeyi olumlu olumsuz yaşayan kişilerin yorumları bizlere bi ışık oluyor.Herkese tekrar teşekkürler.

birçok doktorda isme para ödendiği doğru. isim yaptıkça fiyat da artıyor maalesef. ama ben dr ne kadar tecrübeli ve işini seven biriyse o kadar iyi bir sonuç alınacağını düşünüyorum. uzun süre araştırmak ve emin olmak lazım

arkadaşlar bişey sormak istiyorum emre bey in verdiği rapor işyerinde geçiyo mu?? bilgisi olan var mı?? yani ssk kabul ediyo mu ya da acıbadem inki yardım lütfenn

emre ilhandan herkes memnun galiba ben fotografları görmek için sabırsızlanıyorum lütfen beni arkadas olarak ekleyin herkese sevgiler %olmazbölesey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…