emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

tabi canım kalabilirsin. gerçi dr daha net bir yanıt verecektir sana ama deneyimlerimden yola çıkarak söyleyebilirm ki gayet rahat kalırsın. Bu arada S.tulunay'la gorustum pek babacan yakın bir adam. Uzun uzun anlattı. Dediği şu, kbbci burun içini hallederken kendiside burun ucumdaki eğriliği düzeltecekmiş. Yani aslında tulunay a olursam mevcut halim kabataslak kalacak ama içi düzelecek ve burun ucum düzelecek. başarılı olacağını söyledi. Ama kadın psikolojisi işte 'ya başka dr daha daha guzel yaparsa, cook guzel olursa' beni mahvetti hep:)

bilemiyorum. haftaya nişantasındaki ofisine gidicem eşimle ve bilgisayarda çizim tüm ayrıntılar fiyat vs ogrenicem sonra da bi emre ilhana gidicem aklımda kalmasın. Sonra da yazı tura falan atıcam galiba

Ya kizlar kafam iyice corba oldu, okudukca doktor ismi artiyor, arttikca benim kafa karisiyor. Ameliyatin geri donusu olmuyor, offffff bende hayirlisiyla atlatsaydim, insallah uygun bir doktor bulurum bende yaa. Ne zor seymis bu boyle...

hehe yazı tura komik evet şans işi aslında ben burayı okudum resimlere baktım, sonra tek bir dr la görüştüm, emre ilhan, ve görüşmeden önce telefonda amelyat için randevu tarihi almıştım, belirsizlikleri ve ve bu belirsizliklerin uzun sürmesini sevmiyorum o yüzden biraz hızlandırdım süreci umarım hayırlısı olur. ve yine umarım sen de burnunla ilgili mutlu olacağın doğru kararı verirsin.

ücret konusunda S.Tulunay birsey dedimi? Ne kadar falan

ya ne guzel olmus ben de hiç hoşlanmıyorum belirsizliklerden. surekli kafam orada. olacak mı, ya olmazsa diye... o yuzden bugun aradım asistanını ve anlattım. dedim benimki revizyon ve kabul edecek mi bilemiyorum. boşuna zaman kaybetmek istemiyorum. yarım saat bile olsa beni gorse ve sonra oklerse asıl randevuyu yapsak fln ama ıhhh. adamın hiiç boş vakti yokmuş. biri iptal edicek de ben giricem araya. buradan size sesleniyorum kızlaaarr!! nefes alamıyorum. zaten ilk gorusmeden sonra ok se 4 ay sonraya falan ameliyat dicek ((

ilk görüşme ne zaman belli mi peki?

ilk görüşme ne zaman belli mi peki?

5 ocak aldım randevuyu. bu arada aklıma takıldı. burayı okurken fark ettim genelde gorusmeden sonra 1-2 hafta içinde mi ameliyat tarihi veriyor emre bey? gorusme için 1 ay bekledim diye herhalde ameliyatta 3-4 aya anca diye tahmin etmiştim.

zannedersem ben ekim ya da daha önceydi telefon açtım kasımda bir iki gün boşluk vardı ama bana uymadı aralık ayını tercih etmiştim sonra da görüşmeye gitmiştim ama belki diğer arkadaşlar daha net bilgi verebilirler. telefon açıp asistanlarına boş tarihlerini de öğrenebilirsin en iyisi bu oldu galiba:)

:) iyi fikir aslında ama biraz bekliyim bakalım. bir kaç kere telefon açtım baymasınlar benden:) gorusmeden sonra bastırırım artık

Ya kizlar kafam iyice corba oldu, okudukca doktor ismi artiyor, arttikca benim kafa karisiyor. Ameliyatin geri donusu olmuyor, offffff bende hayirlisiyla atlatsaydim, insallah uygun bir doktor bulurum bende yaa. Ne zor seymis bu boyle...

Aynen canım bi ara listemde 20 doktor vardı belkide daha fazla. Araştırdıkça delirmiş gibi oludum. Sonunda Emre Bey'e karar verdim. Burdan baktığım fotolar ve arkadaşların yorumları, beğenileri, memnuniyetleri.... vs. etkili oldu.
Gerçektende çok zor... Sen bi 25 mesaj sınırını geç fotolara bak zaten ister istemez bi çok doktoru eleyeceksin. Eminim ki fotolar sana çok yardımcı olacak

merhaba bende bir çok Dr. araştırdım ama burada arkadaşların yorumları Emre İlhan üzerine yoğunlaşmama neden oldu.Ameliyat olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…