emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlarrrrrrrrrr makyaja ne zaman başladınız yanı burun ustune fondoten pudra kullanmaya ?? 22.gunum 3 yastıkla yatıorumda acaba yan yatsak bi problem olurmu sıkıldım sırt ustu yatmaktann

Eger 22. güne geldiysen baya bir zaman gecmis ve makyaj yapmanda (normalinde) bir sorun yok bence. Ben yanda yatiyordum bir problem olmadi

kızlarrrrrrrrrr makyaja ne zaman başladınız yanı burun ustune fondoten pudra kullanmaya ?? 22.gunum 3 yastıkla yatıorumda acaba yan yatsak bi problem olurmu sıkıldım sırt ustu yatmaktann

canım ben makyaja 3-5 gün önce gayet başladım. şuan 15. günüm. alçın çıktıktan sonra yapabilirsin yani.

bir de yan yatabilirsin geç bile kalmışsın :)

bu arada doktorum emre bey.

kızlar bu arada bir şeyi de buradan paylaşmak istiyorum. okuyorum .çoğu arkadaşlar korkudan burnuna hiçbişiy yapmıyo. gayet toniğinizi, nemlendiricinizi sürün. yoksa sivilce basıyo her tarafınızı.
emre bey de bunun yaygın yapılan bir yanlış olduğunu söledi.

arkadaşlar ameliyatıma aza kaldı umarım aynı soruları sormuyorumdur ama bunu da sorayım, forumda pek denk gelmedim gerçi, emre bey masaj veriyor mu?

benim bgn 15. günüm bantlarım da çıktı. emre bey masaj vermiyor. masajın ancak burnun bir tarafının ödeminin farklı olduğu vb. durumlarda verdiğini söyledi. bana vermedi yani.

Gozu kanlanmis, kafasi sismis ve hala cizgi seklinde de olsa Morluklari mevcut olan ben ve sevgili burnum tabiiki fena halde sis haldeyiz :)
Ama sevdim :) gercekten sis halinden anlasiliyo istedigim burnu yapmis emre bey. İyiki onu secmisim. Guven cok onemli gercekten ona cok guveniyorum cok sukur oyle de oldu sonucu. :)
Suan aslinda daha cok saskinlik icindeim yani bu burun nasil oluyo da bu hale gelebiliyo bu nasi is diye ilginc dusunelerdeyim :)))

hadi hayırlısı darısı başıma - şişlik değil de güzelliği başıma

İnsallah canim. Ben extreme bir ornegim onun icin takmayin :)

canım benımde emre bey evett ya tonık olayını da sorucaktım iyi oldu.. suruyorum ama korkudan 2 gunde bır hergun e geceyım artık ondada mademse yenı burnun hayırlı olsunn bu arada canım

yurt disinda kaldigim icin malesef aklimdaki butun doktorlarla gorusmeye gidemiyorum... 90% Emre ilhan diyorum ama baska cerrahlarinda adini duyuyorum... Neyse bakalim, once parayi biraraya topluyayimda...

bekliyorum heyecanla, eminim gayet güzel olmuştur. benim önden baya şiş hala, biraz daha inince bende paylaşıcam fotolarımı :)

evet evet bekliyoruz fotoları su ana kadar emre ilhan hastası olupta memnun olmayanı gormedim. gittikçe gaza geliyorum valla. randevunun ilk günü 'yarın al bni ameliyata 'diyesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…