emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

nasıl geçti ameliyatın ?morluk çok oldu mu peki? ben açık tenliyim de biraz çekiniyorum.

ameliyat gayet başarılı geçmiş doktor söledi morluk şişlik fazla olmadı hele ağrım hiç olmadı bende çok açık tenli değilim çok esmerde değilim şuan burnumda şişlik var oda normalmiş ödemde vardır dedi doktor bu hafta sonu kontrole gidecem masaj göstercek yani yüzyüze görüşmende fayda var bence

arkadaşlar ameliyatıma aza kaldı umarım aynı soruları sormuyorumdur ama bunu da sorayım, forumda pek denk gelmedim gerçi, emre bey masaj veriyor mu?

geçmiş olsun masaj verdiler galiba sana. bantlar da çıkmış olmalı??

teşekkürler 1 hafta alçıyla durdum 1 hafta atelle durdum doktorum ankarada ben ankara olmadığım için bana suyla ıslat çıkar kendi dedi çıktı şimdi bişey yok masajda ameliyattan 3 hafta sonra başlanıyomuş benim yarın 3 hafta olcak cumartesi kontrole gitcem masajıda göstercek

kızlarrrrrrrrrr makyaja ne zaman başladınız yanı burun ustune fondoten pudra kullanmaya ?? 22.gunum 3 yastıkla yatıorumda acaba yan yatsak bi problem olurmu sıkıldım sırt ustu yatmaktann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…