- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.601
ben sormustum Emre beye. Bana sunu yazdi.
ikinci ameliyat 9500 ten basliyor
ücüncü 11.500 ten basliyor
sigorta geçerli olmuyo cnm malesf
evet canım maalesef fiyat yüksek biraz benim özel sigortam vardı onu bile sormuştum ama karşılamıyo bildiğin nakit tek seferde ödeme yapılıyo ameliyattan önce ben de başka bi dr bakmıştım çok daha uygundu fotolardan sonra aynen senin gibi düşünmüştüm eşimi ikna etmem çook zor olmuştu hala da tam ikna olduğu söylenemez ama çok zorladım. sonra resimleri ona da gösterdim, o yakup avşar ı da beğendi ben yalandan ona yönelirmiş gibi yaptım fiyat çok daha yüksekti yakup beyde. dolayısıyla emre bey daha cazip geldi ona vee hepsinden önemlisi emre beyle görüşmeye birlikte gittik o zaman tam ikna oldu. görüşmeye bence eşinle gitt gelirse eğer, ve bence emre bey in yoğun olmayan gününde git görüşmeye derim ben.ya baska drlara da bakıyorum. hastalarına da baktım gorebildiğim kadarıyla. hep emre ilhanınkileri begendim ama uff o ne fyat oyle. sigortada karsılamazsa ben eşimi nasıl ikna edicem ya. valla ayırsam ayırsam 5.000 eh eşimde ekler faln ama 13.500 artık burnumdan altın bulmam lazım
ama evet haklısın revizyon olunca fiyat malesef çok fena yaaya baska drlara da bakıyorum. hastalarına da baktım gorebildiğim kadarıyla. hep emre ilhanınkileri begendim ama uff o ne fyat oyle. sigortada karsılamazsa ben eşimi nasıl ikna edicem ya. valla ayırsam ayırsam 5.000 eh eşimde ekler faln ama 13.500 artık burnumdan altın bulmam lazım
evet canım maalesef fiyat yüksek biraz benim özel sigortam vardı onu bile sormuştum ama karşılamıyo bildiğin nakit tek seferde ödeme yapılıyo ameliyattan önce ben de başka bi dr bakmıştım çok daha uygundu fotolardan sonra aynen senin gibi düşünmüştüm eşimi ikna etmem çook zor olmuştu hala da tam ikna olduğu söylenemez ama çok zorladım. sonra resimleri ona da gösterdim, o yakup avşar ı da beğendi ben yalandan ona yönelirmiş gibi yaptım fiyat çok daha yüksekti yakup beyde. dolayısıyla emre bey daha cazip geldi ona vee hepsinden önemlisi emre beyle görüşmeye birlikte gittik o zaman tam ikna oldu. görüşmeye bence eşinle gitt gelirse eğer, ve bence emre bey in yoğun olmayan gününde git görüşmeye derim ben.
ya baska drlara da bakıyorum. hastalarına da baktım gorebildiğim kadarıyla. hep emre ilhanınkileri begendim ama uff o ne fyat oyle. sigortada karsılamazsa ben eşimi nasıl ikna edicem ya. valla ayırsam ayırsam 5.000 eh eşimde ekler faln ama 13.500 artık burnumdan altın bulmam lazım
mrb 2. ameliyatımı olacaksınız ilkini kim yapmıştı
ben ücüncü ameliyatimi olacagim. Önce sekreteri 9500 ten basliyor dedi sonrada Emre beye sordum. Oda ücüncü olacagi icin 11500 ten basliyor dedi
eğer doğal burun istiyosan serdar beyide düşünebilirsin bende serdar beye ameliyat yakın oldum çok ilgili ama benim için önemli olan bana güven sağladı tereddütsüz ona ameliyat oldum 1 yada 2.ameliyattan sonra kötü olan burunlarıda düzeltiyo ağrım sızımda olmadı yani istersen bi düşün
ben serdar beye oldum yeni çok güvenilir biri 1. 2. ameliyat sonrası sorunlu olan burunlarıda düzeltme işinde başarılı biri istersen bi düşün hakkında hiç olumsuz bişeyde duymadm
dr.serdar'ın soyadı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?