emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

birinci ameliyat 5.500 ise 2. ameliyatinda 7.500 olmasi lazim emre beyin o sekildeydi gecen sene 4500 e 6500 dü niye böle bi uygulama yapiyorr ki simdi , allah kimseye muhtac etmesin insanlari bu muhtacliktan yararlaniyor herkes

ben sormustum Emre beye. Bana sunu yazdi.

ikinci ameliyat 9500 ten basliyor

ücüncü 11.500 ten basliyor

?????? aman tanrım ya!! ben max.7000 fln diye düşünmüştüm. o zaman benim 4. 13.500 den mi başlayacak?? arkadaslar bilgisi olan var mı sağlık sigortası ya da ssk bir bolumunu karsılıyormu? ne de olsa dr aynı zamanda kbb ci. ve bende nefes problemi de var.. aynı durumda olan var mı aranızda??

ben sormustum Emre beye. Bana sunu yazdi.

ikinci ameliyat 9500 ten basliyor

ücüncü 11.500 ten basliyor

???!! ben max.7000 - 8000 fln diye düşünmüştüm. o zaman benim 4. 13.500 den mi başlayacak?? arkadaslar bilgisi olan var mı sağlık sigortası ya da ssk bir bolumunu karsılıyormu? ne de olsa dr aynı zamanda kbb ci. ve bende nefes problemi de var.. aynı durumda olan var mı aranızda??

sigorta geçerli olmuyo cnm malesf

ya baska drlara da bakıyorum. hastalarına da baktım gorebildiğim kadarıyla. hep emre ilhanınkileri begendim ama uff o ne fyat oyle. sigortada karsılamazsa ben eşimi nasıl ikna edicem ya. valla ayırsam ayırsam 5.000 eh eşimde ekler faln ama 13.500 artık burnumdan altın bulmam lazım

evet canım maalesef fiyat yüksek biraz benim özel sigortam vardı onu bile sormuştum ama karşılamıyo bildiğin nakit tek seferde ödeme yapılıyo ameliyattan önce ben de başka bi dr bakmıştım çok daha uygundu fotolardan sonra aynen senin gibi düşünmüştüm eşimi ikna etmem çook zor olmuştu hala da tam ikna olduğu söylenemez ama çok zorladım. sonra resimleri ona da gösterdim, o yakup avşar ı da beğendi ben yalandan ona yönelirmiş gibi yaptım fiyat çok daha yüksekti yakup beyde. dolayısıyla emre bey daha cazip geldi ona vee hepsinden önemlisi emre beyle görüşmeye birlikte gittik o zaman tam ikna oldu. görüşmeye bence eşinle gitt gelirse eğer, ve bence emre bey in yoğun olmayan gününde git görüşmeye derim ben.

ama evet haklısın revizyon olunca fiyat malesef çok fena yaa

yakup beye yonelip eşi fiyatla korkutup oradan emreye:)) harika taktikmiş canım valla kullanırım ben bunu:)
ya sigorta da karsılamıyo bir de nakit coşmuşlar ya. bir daha dunyaya gelsem plastik cerrah olurum kesin!

bende eşimle gideyim diyorum zaten. ben alık alık bakıp her soylenene inanırken o mimiklerden cümle arasındaki virgullere kadar dikkat ediyor sonra bir yorumlar yapıyor aklım almıyor.
fiyat konusuna hazırlamaya başladım dunden. pek yorum yapmadan 'bakarız, hallederiz' falan diyor ama gorusmeye gelince o da ikna olur diye umuyorum. dr.un bos ve iyi gunune denk geliriz inşallah

eğer doğal burun istiyosan serdar beyide düşünebilirsin bende serdar beye ameliyat yakın oldum çok ilgili ama benim için önemli olan bana güven sağladı tereddütsüz ona ameliyat oldum 1 yada 2.ameliyattan sonra kötü olan burunlarıda düzeltiyo ağrım sızımda olmadı yani istersen bi düşün

Arkadaşlar Selam,
Başarısız geçen bir burun ameliyatından sonra Emre Beyle tanıştım.Toparlanmaya çalıştığım bu süreçte normal olarak hiç bir doktora güvenemiyordum.Muayenehaneye gittiğimde beklerken gelen hastalarıda gözlemledim ve Emre Beylede kapsamlı konuşunca ameliyat olmaya karar verdim.Bu kararı aldığım en doğru kararlardan biri olarak nitelendirebilirim;çünkü Emre Bey için hastalarının psikolojik olarak bu ameliyata hazır olmaları herşeyin ötesinde...23 Nisan 2011 de ameliyat oldum,evet revizyon ameliyatının pek kolay olduğunu söyleyemem ama sonucu düşündüğümüzde herşeye değer diyebilirim.25 msj sınırını geçince sizlerle fotolarımıda paylaşacağım.Ben bu kadar iyi bir sonuç beklemiyordum Emre Bey e yüzlerce kez tşk ediyorum ameliyat sonrasında da bi tlf kadar yakın olduğu için ve o kıymetli vaktini hiç düşünmeden ayırabildiği için...

ben ücüncü ameliyatimi olacagim. Önce sekreteri 9500 ten basliyor dedi sonrada Emre beye sordum. Oda ücüncü olacagi icin 11500 ten basliyor dedi

ben serdar beye oldum yeni çok güvenilir biri 1. 2. ameliyat sonrası sorunlu olan burunlarıda düzeltme işinde başarılı biri istersen bi düşün hakkında hiç olumsuz bişeyde duymadm

dr.serdar'ın soyadı nedir?

dr.serdar'ın soyadı nedir?

dr serdar öztürk canım bende burdaki sitesinden takip ettim ayrıca diğer sitelerede bakmıştım hiç olumsuz bişey görmedm kendisi ankarada gatada görevli ayrıyeten muayenehanesi var ve hastaneyle anlaşmalı hastaneside muayenehanesinin karşısında son derece temiz güzel bi hastane ben telle bi çok doktoru aradım pek bi güven vermediler yani pek ilgilenmediler ama serdar beyle konuşunca yüzyüze görüşmek istedim işini gerçekten iyi biliyo görüştükten sonra kafamda en ufak bi soru işareti kalmadı buda benim için önemliydi ve çok şükür ameliyatımda başarılı geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…