- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.961
ben de izmirden revizyon için gidicem. şubatta ilk randevuma gidicem. nisan da da ameliyatım var. benim de istanbulda hiç tanıdığım yok. otelde kalıcam nasıl olucak bilmiyorum.
kesın karsılascz o zmn ama nasıl tanıcz bırbırımızı onu hıc bılmıyorum bılıyosn cok kalabalık oluyo:) bnm sag gozumde kanlanmıs sende oldumu oyle bısey ya bıde yarn bnm tampnlar fln alınck suanda bıle dıkıslere krem surunce bıle azcıkta olsa bı acı oluyo tamponu hıssedıyrm denız suyu sknca fln acı oluyomu hıssedıyomusn
benim iki gözümde kanlandı zor geçiyomuş o endişelenme :)bende hiç acı yoktu dikiişlerin hepsini almıyor ilk seferde zaten acımadı benimki acımaz sanmıyorum tonimer sıkınca da acı hissetmiyorum ben burnumu baya temizlemiştim emre beyde bana bişey bırakmamışsınki demişti sen korkuyosan belki kan kurumuştur ondan acıyodur. birbirimizi nasıl tanıcaz bilmiyorum bende :)
Yok hayır ben istanbuldan katılıyorum diğer arkadaşlara başarılar diliyorumkumsalberil siz istanbul dışından mı gelmiştiniz ameliyata?
ben daha yuzume hıc bakmadıgım ıcın kendım temızleyemıyorum saolsun annem ugrasıyo herseyımle.oda korkuyo bısey yaparım dıye ama baya temızlıyo yanı ara ara kan akıyo hala bantlarımda kan varmıs onlarda temızlensede cıkmaz heralde bakalım yarın nolck korkmuyorm aslında ama ıcım bı tuaf oluyo dusununce bı aksılık cıkmasında dayanırım heralde:) ben yakama kırmızı gul takıyımya sankı senı gordum ben sana burnun cok guzel yaptırma fln demıslermıydı bıde o gun bı kız vardı 17 yasında amelıyt olmstu 3.gunuydu cok kanamıstı burnu annesıyle bırlıkteydı camın onunde oturuyodular yan koltukta kız arkadasıyla gelen senmıydın hatta arkadasnda onceden burnunu yaptırmıstı ayy ne karısık anlattm ya:) eger o sensen bn senı tanırım zatn:)
çok kötüyümmm
2 gün önce ameliyat oldum. bütün yüzüm balon gibi. gözlerim o kadar şiş ki normalde kocaman olan gözlerim neredeyse kayboldular. çok saçma ama aylarca böyle kalacağımı düşünüyorum.
ameliyat olan arkadaşlar nolur nolur nolur bana bir şeyler söyleyin. sizin de yüzünüz böyle oldu mu???
çok korkuyorum((((((((
Yok hayır ben istanbuldan katılıyorum diğer arkadaşlara başarılar diliyorum
hahahhahahah! evet ya kırmızı gül takın, hatta ben de takayım ben de o saatte orada olacağım. evet kedin dg62 dir o, bana anlatmıştı olma ameliyat demişler.
bende mayısta revizyon ııcn gıdecem istanbula emre beye sen kımse gıdeceksın aynı sorun bendede var bende naıs yapcam bılmıyorum
ben daha yuzume hıc bakmadıgım ıcın kendım temızleyemıyorum saolsun annem ugrasıyo herseyımle.oda korkuyo bısey yaparım dıye ama baya temızlıyo yanı ara ara kan akıyo hala bantlarımda kan varmıs onlarda temızlensede cıkmaz heralde bakalım yarın nolck korkmuyorm aslında ama ıcım bı tuaf oluyo dusununce bı aksılık cıkmasında dayanırım heralde:) ben yakama kırmızı gul takıyımya sankı senı gordum ben sana burnun cok guzel yaptırma fln demıslermıydı bıde o gun bı kız vardı 17 yasında amelıyt olmstu 3.gunuydu cok kanamıstı burnu annesıyle bırlıkteydı camın onunde oturuyodular yan koltukta kız arkadasıyla gelen senmıydın hatta arkadasnda onceden burnunu yaptırmıstı ayy ne karısık anlattm ya:) eger o sensen bn senı tanırım zatn:)
eveeet o beniimmmm :) hatta arkadaşım ameliyat olcak sanmışlardı:) senin yanında annen vardı galiba ben hangisi sensin hatırlayamadım ama sen beni tanırsın o zaman yarın yüzüm gözüm şiş olsada :)o gün beni görenlerin çoğu tanıyamadı o kadar şiştim ama daha iyiyim :)
çok kötüyümmm
2 gün önce ameliyat oldum. bütün yüzüm balon gibi. gözlerim o kadar şiş ki normalde kocaman olan gözlerim neredeyse kayboldular. çok saçma ama aylarca böyle kalacağımı düşünüyorum.
ameliyat olan arkadaşlar nolur nolur nolur bana bir şeyler söyleyin. sizin de yüzünüz böyle oldu mu???
çok korkuyorum((((((((
tmm iste bılıyodum sen oldugunuhatta cok guzel kız fln demıstm ıcımden:) evt bn annemle gelmıstm sıyah kaban gıyıyodum saclarım kumral uzun fln belkı hatırlamana yardımcı olur:) cok acıklayıcı oldum dımı ben ptsıde geldım aslında ama bekleme salonuna gırmeden benı muayneye aldılar hemn durumum o kdr vahımdı :) zaten gelsmde oturck yer yoktu ayakta bıle bekleyenler vardı o gun yarn grsrz o zmn :)
ah cnm benim teşekkür ederim ama şu an o güzel kızdan eser yok zombi gibiymmm:)hatta o yanımda oturan 17 yaşındaki kızın annesi beni gördü korktu o güzel kız senmiydin ne hale gelmişsin dedi :):) o kadar vahimdi yani :) bende seni bir arkadaşıma çok benzetmiştim hatırladım şimdi :):) yarın 7buçukda orda olurum ben görüşürzü yarın:)
çok kötüyümmm
çok korkuyorum((((((((
Merhaba, benim daralttı ve 8 gün olmsına rağmen kesi izleri bile belli olmuyor.
sen istanbulda değilsin galiba. Ama olsun yurt dışından bile gelenler var, sen yeterki burada kalacak biyer ayarla. bi de sonunu düşünen kahraman olamaz sen bir adım at gerisi gelir. Ben de senin gibi düşünmüştüm ama oldu bitti nasıl geçti anlamadım, şaka gibi. :))[/Q
tesekur ederım kumsal.ama hıc tanıdgım yok nası yapcam nası gıdecem dusunmekten kfayı yicem ..senın tandıgın varmıydı peki orda kaç gun yeterlı olur kumsal orda
tek başıma gidicem aldın mı randevunu?
hayır almadım daha işte alcam nisan ıcın ama nası olacak tanıdıgm felan hıc yok cok zor olacak ya
Merhaba, benim daralttı ve 8 gün olmsına rağmen kesi izleri bile belli olmuyor.
sen istanbulda değilsin galiba. Ama olsun yurt dışından bile gelenler var, sen yeterki burada kalacak biyer ayarla. bi de sonunu düşünen kahraman olamaz sen bir adım at gerisi gelir. Ben de senin gibi düşünmüştüm ama oldu bitti nasıl geçti anlamadım, şaka gibi. :))[/Q
tesekur ederım kumsal.ama hıc tanıdgım yok nası yapcam nası gıdecem dusunmekten kfayı yicem ..senın tandıgın varmıydı peki orda kaç gun yeterlı olur kumsal orda
ben istanbulda oturuyorum zaten, ama bir 10 gün gibi kalmak gerekiyor. aynı gün ameliyat olduğum bir kız da izmirden gelmişti. annesi ve kardeşiyle birlikte, babası subaymış ordu evinde kalacaklardı. Alçının çıkması, kontroller ve dikişin alınması için gerekli oluyor kalman. ailede öğretmen varsa öğretmen evinde de kalabilirsin aslında ya da burada okuyan arkadaşın falan varsa ondan rica edebilirsin. sayılı gün ya bulursun bir çaresini.
şişlıklerın 3aya kadar nası ındıgını ve azaldıgını göreceksın emınım benımkı kadar şiş deıllerdır.benımkı amelıyattada cok şişti şimdide hala var ama ozaman göre dıiil allaha şkür cnm iki yastıkta yat yatarken ve fazla egılme cok gec ıner ozman şişliklerın hıc merak etme şişliklerın 2 3 aya kadar kabacası gıder cok az kalır dıerlerıde yavaş yawaş artık ınecek benımde kanat kısmım cok genıs doktor hiç almamış kanatlardan bide cok kalkık burda calıstıgım doktorum yaptı zatn kanatlardan hıc almadım dedı .demek ıstedgım eger kanatların daha öncede genişse sımdıde hala ellemedıyse kanatlar bıraz kaba gözükebilir .kanatları daraltacam bıraz dedı doktor bana işte olmusken kalkıklıgıda ındırecem yanı inan gün sayıyorum düzeltmeyı yaptırmak ıcın ama aynı doktora olmıcam :d emre beyı dusunuyorum[/QUOTE
Canım teşekkür ederim, bu süreç cidden sabır gerektiren bir süreç, ama biraz daha iyiye gidiyorum sanırım ben her gün ayna karşısında gördüğüm için kedimi farkı az algılıyorum doğal olarak. yastık vs bunlara dikkat ediyorum eğilmeye zaten çok başladım hala da dikkat ediyorum. Kanatlarım çok geniş değil, kanatlarımın genisliğinden yana sıkıntım yok, kanatlar burun direğinden aşağıda geliyor bana birz bi de burun ucu daha ince olacaktı çok yuvarlak ama kavis kalkıklık kısmı, göz arası çukurluk vs bunların hepsi normal ve oturuyor zamanla, şişlikler azalınca burun ucu ve kanatlar da düzelirse tam süper olacak:) bakalım zaman gösterecek. sana da geçmiş olsun Buradan okuduğum kadarıyla Emre Bey in revizyon hastaları memnun.. umarım ikinci bir ameliyata ihtiyacın kalmaz sonuçta operasyon bu ve çok kolay bişey değil..
ya evet ama 2bı amelıyat dusunuyorum cunku gercekten cokkalkık havada duruyo resmen emre beyı dusnuyorumda oda nası olcak 2 kez görusmeye cagıryormus benım mayısta olmam lazım 15gunluk yıllk ıznm var ona gore naıs ayarlama yapcam bılemıyorum vede hıc tanıdıgm yok ıstanbuldaaa.
ben istanbulda oturuyorum zaten, ama bir 10 gün gibi kalmak gerekiyor. aynı gün ameliyat olduğum bir kız da izmirden gelmişti. annesi ve kardeşiyle birlikte, babası subaymış ordu evinde kalacaklardı. Alçının çıkması, kontroller ve dikişin alınması için gerekli oluyor kalman. ailede öğretmen varsa öğretmen evinde de kalabilirsin aslında ya da burada okuyan arkadaşın falan varsa ondan rica edebilirsin. sayılı gün ya bulursun bir çaresini.
inşallah yaa.ben arastırma ıcerısındeyım zaten keşke tanıdıgm cıksa dıyorum unuutugum bırılerı avrdır dıe belkı.))ama nafile insallah ozamana kadar olur belkı bı akrabam vardır unutuugumkeske ısytanbulda olsaydımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?