emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben de izmirden revizyon için gidicem. şubatta ilk randevuma gidicem. nisan da da ameliyatım var. benim de istanbulda hiç tanıdığım yok. otelde kalıcam nasıl olucak bilmiyorum.

bende mayısta revizyon ııcn gıdecem istanbula emre beye sen kımse gıdeceksın aynı sorun bendede var bende naıs yapcam bılmıyorum

benim iki gözümde kanlandı zor geçiyomuş o endişelenme :)bende hiç acı yoktu dikiişlerin hepsini almıyor ilk seferde zaten acımadı benimki acımaz sanmıyorum tonimer sıkınca da acı hissetmiyorum ben burnumu baya temizlemiştim emre beyde bana bişey bırakmamışsınki demişti sen korkuyosan belki kan kurumuştur ondan acıyodur. birbirimizi nasıl tanıcaz bilmiyorum bende :)

ben daha yuzume hıc bakmadıgım ıcın kendım temızleyemıyorum saolsun annem ugrasıyo herseyımle.oda korkuyo bısey yaparım dıye ama baya temızlıyo yanı ara ara kan akıyo hala bantlarımda kan varmıs onlarda temızlensede cıkmaz heralde bakalım yarın nolck korkmuyorm aslında ama ıcım bı tuaf oluyo dusununce bı aksılık cıkmasında dayanırım heralde:) ben yakama kırmızı gul takıyım ya sankı senı gordum ben sana burnun cok guzel yaptırma fln demıslermıydı bıde o gun bı kız vardı 17 yasında amelıyt olmstu 3.gunuydu cok kanamıstı burnu annesıyle bırlıkteydı camın onunde oturuyodular yan koltukta kız arkadasıyla gelen senmıydın hatta arkadasnda onceden burnunu yaptırmıstı ayy ne karısık anlattm ya:) eger o sensen bn senı tanırım zatn:)

kumsalberil siz istanbul dışından mı gelmiştiniz ameliyata?
Yok hayır ben istanbuldan katılıyorum diğer arkadaşlara başarılar diliyorum

hahahhahahah! evet ya kırmızı gül takın, hatta ben de takayım ben de o saatte orada olacağım. evet kedin dg62 dir o, bana anlatmıştı olma ameliyat demişler.

çok kötüyümmm

2 gün önce ameliyat oldum. bütün yüzüm balon gibi. gözlerim o kadar şiş ki normalde kocaman olan gözlerim neredeyse kayboldular. çok saçma ama aylarca böyle kalacağımı düşünüyorum.

ameliyat olan arkadaşlar nolur nolur nolur bana bir şeyler söyleyin. sizin de yüzünüz böyle oldu mu???

çok korkuyorum ((((((((

oncelıkle cok gecmıs olsun cnm sımdı soyledıklerım sana olmıckmıs gıbı gelcek ama ınan bana dogru soyluyorum gıtgıtde duzelcksın bnmde suan 5.gunum bnde 2.gunumde felaket kotuydm herkez korktu bendn gozlerım sadece cızgı halınde gorunuyodu aynn balon gıbıydım ama gun gectıkce hafıftn sonuyosun merk etme :) suan cok sabırlı olmn gerek yarınıda atlat sonra katılcksın sozlerıme bende snn gıbı oldum hemde aramızda 3 gun var guven bana ıkımızde cok yenıyız daha hem sen 2.gun buraya yazabılck durumdasn bn 3 gun sureklı yattm sadece lavobya kalktm ondada annemn yardımıyla artı asırı morardım bıde hala morluklarm var ama gecıyo bıze en cok lazım olan sey sabır sabret cnm snde bak bnm yarn tamponlarm fln cıkck kac gundur gun sayıyodum geldı cattı uzan dınlen cok dkkt et kendıne spreyını sakın ıhmal etme burnun tıkanır verılen ılacları sakın ıhmal etme saatı saatıne ıc sureklı temızle burnunu ınan faydasını gorceksın tekrr cok gecmıs olsn cnm sakın korkma olurmu sormk ıstedıgın bısey olursada her zmn sorabılırsn

(dıger topıgede yazmıssın nolur nolmaz burayada kopyaladım cvbımı)

hehe ben senıde tanırım kı ben herkezı tanıyorum ama kımse benı tanımıyo yarın baya kalabalık olcaz desenıze:)

eveeet o beniimmmm :) hatta arkadaşım ameliyat olcak sanmışlardı:) senin yanında annen vardı galiba ben hangisi sensin hatırlayamadım ama sen beni tanırsın o zaman yarın yüzüm gözüm şiş olsada :)o gün beni görenlerin çoğu tanıyamadı o kadar şiştim ama daha iyiyim :)

tmm iste bılıyodum sen oldugunuhatta cok guzel kız fln demıstm ıcımden:) evt bn annemle gelmıstm sıyah kaban gıyıyodum saclarım kumral uzun fln belkı hatırlamana yardımcı olur:) cok acıklayıcı oldum dımı ben ptsıde geldım aslında ama bekleme salonuna gırmeden benı muayneye aldılar hemn durumum o kdr vahımdı:) zaten gelsmde oturck yer yoktu ayakta bıle bekleyenler vardı o gun yarn grsrz o zmn :)

bende 8gün önce ameliyat oldum benim gözlerimin içi kan dolu yüzüm gözüm çok şişti morardı hatta dudağım bile morardı çok kötü oldum görünüş olarak ama bugün çok daha iyiyim kumsalberil biliyor gördü halimi çok kötüydüümm hiç korkmaa amaa şimdi daha iyiyim sende öyle olacaksın

ah cnm benim teşekkür ederim ama şu an o güzel kızdan eser yok zombi gibiymmm:)hatta o yanımda oturan 17 yaşındaki kızın annesi beni gördü korktu o güzel kız senmiydin ne hale gelmişsin dedi :):) o kadar vahimdi yani :) bende seni bir arkadaşıma çok benzetmiştim hatırladım şimdi :):) yarın 7buçukda orda olurum ben görüşürzü yarın:)

zombılık konusunda sana rakıp olabılırım o kızla annesını bnde asansorde gordum kadın banada cok tuaf baktı aynı duyguları bnm ıcınde dusundu demekkı ama kızın burnunu gordum bandajlıydı durumuda ıyıydı yanı cunku o da baya sısmıstı morarmıstı demekkı bzde ıyı olcz hadı ya hıc kendıme benzeyen bırını gormedım hep merk etmısımdır yarın 7 bucukta gorusmek dılegıyle

En zoru 2. günü gecesidir. merak etme bundan daha kötü olmazsın. hızlı bir şekilde inecek şişliklerin korkma. ben de 2. günü gecesi baya rahatsız olmuştum ama geçeceğini düşünerek rahatlatmıştım kendimi. 8. günüm bugün aynaya baktığımda harika göründüğümü düşünüyorum bandajlarım olsa bile. geçici şeyler bunlar kafana çok takıp boşu boşuna kendini yorma, nasıl geçti anlamayacaksın biraz metanetli ol. her güzel şeyin bedeli olduğu gibi bu da böyle, bence az bile. :) Bu günü atlattın mı gerisi kolay tatlım güven bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…