- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
limon kadarı az çıkar sanırım ben diyetkolikten balıyorum kaloriye orda 4 tanesi 640 çıkıyor birde seninkiler küçükmüş 550 kalori falandır toplasanYaa ama kestiremdm hassas terazim yok. Hani limon kadar küçük bir içli köfte kaç gram çıkar ki ben bilemedim kaç gram çıkar diye
bugün biraz kaçmış gibi geldi bana .adana kuyruk yağıyla yapılıyor onu tercih etme bence. nir diyetisyen dışardan yiyeceksem en masumu tavuk şiş demişti ben hep öyle yaparım pidelerini yemeden tabiSabah
1 haşlanmış yumurta
1Domates
1Salatalık
2 kk beyaz peyniR
Yeşil sogan
1 Kupa süt
Öğlen
Bir kase yoğurdu 10 tane cevizle karıştırdım
Akşam
1 porsiyon adana
5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata
1 bardak ayran
Atıştırmalk
2elma
1porsiyon fıstıklı dondurma
Şekersiz türk kahvesi
1 tane ülker napoliten
Baktın mi canım dün kaç kalori aldığınaGünlük ne kadar yakiyorumdur acaba
Baktım canım yaklaşık 1000 1100 civari almisim.ama benim günüm 12de başladı dün :) 2 öğün yiyorum.Baktın mi canım dün kaç kalori aldığına
Darisi basima yaaa.Su an uzerime olan kısıtlı kiyafetim var.bu cusseyle yenisini de almak istemiyorum.günaydın kızlar tartıya bi gün kaldı bol su içelim az tuzlu yiyelim inşallah eksileri görürüz yarın
ben de nişanlıyken işyerinde gydiğim bi kumaş pantolonum vardı onu çıkarayım olur diye eski kıyafetleri döktüm, renkli pantolonlarım kotlarım falan vardı 60 olursam anca gyerim diyodum bi deniyim dedim ayy bi baktım hepsi olduuu nası mutluyum anlatamammmbugün bi tanesini gydim de geldim işe:) eşime de foto attım
10 ceviz fazla degilmi canım. Bugün bütün kalorili şeyler bir araya gelmiş sanki. Hoş bende baxen böyle kaçırıyorum. Sonra bi bakıyorum. Abartmışım :)Sabah
1 haşlanmış yumurta
1Domates
1Salatalık
2 kk beyaz peyniR
Yeşil sogan
1 Kupa süt
Öğlen
Bir kase yoğurdu 10 tane cevizle karıştırdım
Akşam
1 porsiyon adana
5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata
1 bardak ayran
Atıştırmalk
2elma
1porsiyon fıstıklı dondurma
Şekersiz türk kahvesi
1 tane ülker napoliten
Haklısın canım dün biraz moralim bozuktu evde abur cubur olsaydı kesin hepsini yerdim. Bugün dikkatli olalım yarın tartı günü10 ceviz fazla degilmi canım. Bugün bütün kalorili şeyler bir araya gelmiş sanki. Hoş bende baxen böyle kaçırıyorum. Sonra bi bakıyorum. Abartmışım :)
Yaa ama bin kalori çok az değil mi.kızlar kaloriniz 1000in altında çıkınca ne yapıyosunuz yükseltiyo musunz bişiler ekleyip yoksa öyle bırakıyo musunuz
Valla canım hiç bilmiyorum onu da zaten benim oğlan emmeyi birakti birakacak.Geceleri emiyo sadece gündüz zar zor 2 yudum belki.Takviye çay içiyorum. Zaten aldigim kaloriler de hep abur cubur ve hamurisindendi benim.Onları kestim bi de ekmeği anlattım o kadar.Daha yeni başladım zaten ara öğün rutini de olusturmam lazım.Yaa ama bin kalori çok az değil mi.
Bin kalori emzirdgmz için çok az değil mi
hanımların dikkatine,
spor hareketleri ayağınıza geldi.
şınav, mekik, squat, step, hareketlerine;
video hazırlanır.
beş dakikada karın kası bacak kası yapılır,
hemen teslim edilir.
spor makinası ayagınıza geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?