Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1Domates
1Salatalık
2 kk beyaz peyniR
Yeşil sogan
1 Kupa süt

Öğlen
Bir kase yoğurdu 10 tane cevizle karıştırdım

Akşam
1 porsiyon adana
5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata
1 bardak ayran

Atıştırmalk
2elma
1porsiyon fıstıklı dondurma
Şekersiz türk kahvesi
1 tane ülker napoliten

Yaa ama kestiremdm hassas terazim yok. Hani limon kadar küçük bir içli köfte kaç gram çıkar ki ben bilemedim kaç gram çıkar diye
limon kadarı az çıkar sanırım ben diyetkolikten balıyorum kaloriye orda 4 tanesi 640 çıkıyor birde seninkiler küçükmüş 550 kalori falandır toplasan

Akşama kadar gayet iyiydi nazar ettim kendime :)

bugün biraz kaçmış gibi geldi bana .adana kuyruk yağıyla yapılıyor onu tercih etme bence. nir diyetisyen dışardan yiyeceksem en masumu tavuk şiş demişti ben hep öyle yaparım pidelerini yemeden tabi

benim baya dengesiz oldu bugün. sabah dışarda kahvaltı yaptım ucu baya kaçtı tabi . öğlen acıkmadım yemedim. akşamda hala tokum. sadece çocuklara tam buğdaylı makarnayı bol kıymayla soslamıştım yedirirken 3 çatal almışımdır.

Kızlar kalori hesabını nereden yapıyorsunuz?

Fatsecret canım. Baya kolay oluyo hesaplaması

Sabah çok hafif kahvaltı yaptım. Öglen yürüyüşe çıktım. Bugün çok güzel giderken akşam dayanamayıp ekmek arası döner yedim çok pişmanım her gün dayanamayıp tartılıyorum. Bu sabah baya eksi görnüştüm. Yarın döner etkisini artı olarsk gösterir heralde.

Günlük ne kadar yakiyorumdur acaba

günaydın kızlar tartıya bi gün kaldı bol su içelim az tuzlu yiyelim inşallah eksileri görürüz yarın
ben de nişanlıyken işyerinde gydiğim bi kumaş pantolonum vardı onu çıkarayım olur diye eski kıyafetleri döktüm, renkli pantolonlarım kotlarım falan vardı 60 olursam anca gyerim diyodum bi deniyim dedim ayy bi baktım hepsi olduuu nası mutluyum anlatamammmbugün bi tanesini gydim de geldim işe:) eşime de foto attım

Baktın mi canım dün kaç kalori aldığına
Baktım canım yaklaşık 1000 1100 civari almisim.ama benim günüm 12de başladı dün :) 2 öğün yiyorum.

Darisi basima yaaa.Su an uzerime olan kısıtlı kiyafetim var.bu cusseyle yenisini de almak istemiyorum.

Huhuuuuu boyle bir grup var veee neden ben yokummmm
Bende emzirdigim için her diyet listesinden kovulmuş bir anneyim
Ne zaman acıldi bu topic ve ben görmedimmm
Yoksa hep vardıda ben mi görmedim

10 ceviz fazla degilmi canım. Bugün bütün kalorili şeyler bir araya gelmiş sanki. Hoş bende baxen böyle kaçırıyorum. Sonra bi bakıyorum. Abartmışım :)

10 ceviz fazla degilmi canım. Bugün bütün kalorili şeyler bir araya gelmiş sanki. Hoş bende baxen böyle kaçırıyorum. Sonra bi bakıyorum. Abartmışım :)
Haklısın canım dün biraz moralim bozuktu evde abur cubur olsaydı kesin hepsini yerdim. Bugün dikkatli olalım yarın tartı günü

kızlar kaloriniz 1000in altında çıkınca ne yapıyosunuz yükseltiyo musunz bişiler ekleyip yoksa öyle bırakıyo musunuz

Yaa ama bin kalori çok az değil mi.
Bin kalori emzirdgmz için çok az değil mi
Valla canım hiç bilmiyorum onu da zaten benim oğlan emmeyi birakti birakacak.Geceleri emiyo sadece gündüz zar zor 2 yudum belki.Takviye çay içiyorum. Zaten aldigim kaloriler de hep abur cubur ve hamurisindendi benim.Onları kestim bi de ekmeği anlattım o kadar.Daha yeni başladım zaten ara öğün rutini de olusturmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…