- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Gündüz benim ki de artık etrafı incelemeye başladı.dikkat edelim yine de ne kadar emerlerse o kadar iyi.Valla canım hiç bilmiyorum onu da zaten benim oğlan emmeyi birakti birakacak.Geceleri emiyo sadece gündüz zar zor 2 yudum belki.Takviye çay içiyorum. Zaten aldigim kaloriler de hep abur cubur ve hamurisindendi benim.Onları kestim bi de ekmeği anlattım o kadar.Daha yeni başladım zaten ara öğün rutini de olusturmam lazım.
Öyle tabi.en azından 6 ay emsin diyorum.Ama gerçekten çok uğraşıyorum emmiyo çocuk uyku sarhoşu ne emerse o.Kendini bile bile emdiği çok az.Süt artırmaya da uğraştım ama yapı meselesi biraz da heralde artık ona inaniyorum olmayınca olmuyor.Bi seviyenin ustune cikmiyor.Gündüz benim ki de artık etrafı incelemeye başladı.dikkat edelim yine de ne kadar emerlerse o kadar iyi.
Haklısın canım yeğenim de bizimle aynı dört beş aylıkşimdi. O hepten bıraktı emmiyor ek gıdaya geçti ablamÖyle tabi.en azından 6 ay emsin diyorum.Ama gerçekten çok uğraşıyorum emmiyo çocuk uyku sarhoşu ne emerse o.Kendini bile bile emdiği çok az.Süt artırmaya da uğraştım ama yapı meselesi biraz da heralde artık ona inaniyorum olmayınca olmuyor.Bi seviyenin ustune cikmiyor.
[QUOTE="prensesmat, post: 51152864, member: 710192"]Yaa ama bin kalori çok az değil mi.
Bin kalori emzirdgmz için çok az değil mi
Canim tartı resmi mi paylasiyoruz? Yoksa sadece yazmam yeter li mi canım?katılabilirsin canım. yarın tartı günümüz. yarın bildiriminde ilk sayfadaki bilgileri paylaşırsın
Ya kahvaltılık helvam bitti sütüm azaldı gibi .onu alcm hemen. onun dışında aralarda yoğurt tüketcem. Meyve yi çok severim eğer azsa o gün ki kalorim Meyve li yoğurtta olabiliyo. Onun dışında yemeği cook kaçırıyorum eklersem[/QUOTE]bence de az hani 1200lerde yapıyom şu hesap işine başlayalı bugün az çıktı böyle artırsam mı acaba ondan sordum size de
siz nası yapıyosunuz neler ekliyosunuz ana öğünlere mi ekliyosunuz aralara mı yada çeşit mi, ekliyosunuz porsiyon mu artırıyosunuz bunları merak ettmyoksa bence de 1000in altı az tabi
Canim tartı resmi mi paylasiyoruz? Yoksa sadece yazmam yeter li mi canım?
Tamam canım :))yazman yeterli canım
Ben alırdım yeoscum ama iki çocuk, iş, ev sanırım altından kalkamam.Arkadaşlar yeniden yazıyorum aranızda konuyu devralacak biri var mı? Ben 3 hafta eğitimde olacağımdan liste takibi yapamayacağım. Hem ben çok aktif olamıyorum. Grubun verimliliği için de daha iyi olur
Sadece üç hafta lik mi canımExcel de tutuyorum sonra resim olarak yüklüyorum. Talip olana Excel dosyasını gönderirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?