Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gündüz benim ki de artık etrafı incelemeye başladı.dikkat edelim yine de ne kadar emerlerse o kadar iyi.

Gündüz benim ki de artık etrafı incelemeye başladı.dikkat edelim yine de ne kadar emerlerse o kadar iyi.
Öyle tabi.en azından 6 ay emsin diyorum.Ama gerçekten çok uğraşıyorum emmiyo çocuk uyku sarhoşu ne emerse o.Kendini bile bile emdiği çok az.Süt artırmaya da uğraştım ama yapı meselesi biraz da heralde artık ona inaniyorum olmayınca olmuyor.Bi seviyenin ustune cikmiyor.

Haklısın canım yeğenim de bizimle aynı dört beş aylıkşimdi. O hepten bıraktı emmiyor ek gıdaya geçti ablam

[QUOTE="prensesmat, post: 51152864, member: 710192"]Yaa ama bin kalori çok az değil mi.
Bin kalori emzirdgmz için çok az değil mi[/QUOTE]

bence de az hani 1200lerde yapıyom şu hesap işine başlayalı bugün az çıktı böyle artırsam mı acaba ondan sordum size de
siz nası yapıyosunuz neler ekliyosunuz ana öğünlere mi ekliyosunuz aralara mı yada çeşit mi, ekliyosunuz porsiyon mu artırıyosunuz bunları merak ettmyoksa bence de 1000in altı az tabi

KIZLAR AŞAĞIDAKİ HAREKETLERİ GÜNLÜK BİR SET BİLE YAPSAK SÜPER OLUR. BEN YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM
VAR MİSİNİZZZ BENİMLE

kızlar iş yerinde yeni arkadaşım hep yanımda olduğundan giremiyorum. ama diyetime devam ediyorum.

şöyle bir durum var. salı gününden başlamak üzere 3 hafta sürecek il dışı eğitimim var.

liste işini/konuyu devralacak gönüllü varmı aranızda?

[QUOTE="prensesmat, post: 51152864, member: 710192"]Yaa ama bin kalori çok az değil mi.
Bin kalori emzirdgmz için çok az değil mi

bence de az hani 1200lerde yapıyom şu hesap işine başlayalı bugün az çıktı böyle artırsam mı acaba ondan sordum size de
siz nası yapıyosunuz neler ekliyosunuz ana öğünlere mi ekliyosunuz aralara mı yada çeşit mi, ekliyosunuz porsiyon mu artırıyosunuz bunları merak ettmyoksa bence de 1000in altı az tabi[/QUOTE]
Ya kahvaltılık helvam bitti sütüm azaldı gibi .onu alcm hemen. onun dışında aralarda yoğurt tüketcem. Meyve yi çok severim eğer azsa o gün ki kalorim Meyve li yoğurtta olabiliyo. Onun dışında yemeği cook kaçırıyorum eklersem

katılabilirsin canım. yarın tartı günümüz. yarın bildiriminde ilk sayfadaki bilgileri paylaşırsın
Canim tartı resmi mi paylasiyoruz? Yoksa sadece yazmam yeter li mi canım?

Ya kahvaltılık helvam bitti sütüm azaldı gibi .onu alcm hemen. onun dışında aralarda yoğurt tüketcem. Meyve yi çok severim eğer azsa o gün ki kalorim Meyve li yoğurtta olabiliyo. Onun dışında yemeği cook kaçırıyorum eklersem[/QUOTE]
Canm şartlandırma bak ben hiç tatlı tüketmiyorum 10 gündür azalma falan olmadı diyetisyenim demişti azalacak die düşünürsen azalır die

Dün agrilarim vardı, bugün de var ama epey azaldı. Leslie yapasim yok ama... Bisiklete binsem diyorum. Belki bölgesel de çalışırım. Ayakta duracak halim yok gibi.. Ne dersiniz?

Arkadaşlar yeniden yazıyorum aranızda konuyu devralacak biri var mı? Ben 3 hafta eğitimde olacağımdan liste takibi yapamayacağım. Hem ben çok aktif olamıyorum. Grubun verimliliği için de daha iyi olur

Arkadaşlar yeniden yazıyorum aranızda konuyu devralacak biri var mı? Ben 3 hafta eğitimde olacağımdan liste takibi yapamayacağım. Hem ben çok aktif olamıyorum. Grubun verimliliği için de daha iyi olur
Ben alırdım yeoscum ama iki çocuk, iş, ev sanırım altından kalkamam.

Excel de tutuyorum sonra resim olarak yüklüyorum. Talip olana Excel dosyasını gönderirim

Yeos canım ben yaparım ama yüzde hesaplamasını da öğrenmem gerek bana Onuda bi anlatıverin gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…