- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
TebriklerKızlar ben döndüm manyak temizlik yaptım acayip hamladım evimde el değmedik yer kalmadı desem yeridir bugün diyetisyendeydim vee 10mgünde 2.5 kilo ve hepsi yağdan gitmiş çook mutlu oldum gerçekten
Üzüldüm bu arada gruptan kopmaya başlaBen alırdım yeoscum ama iki çocuk, iş, ev sanırım altından kalkamam.
sen bebişi napıcan canım. az da olsa süt veriyordun falan nasıl bırakıcaksın.emziren anneye acımasızlık mı olmuş sen mi istemiştinkızlar iş yerinde yeni arkadaşım hep yanımda olduğundan giremiyorum. ama diyetime devam ediyorum.
şöyle bir durum var. salı gününden başlamak üzere 3 hafta sürecek il dışı eğitimim var.
liste işini/konuyu devralacak gönüllü varmı aranızda?
Yeos canım ben yaparım ama yüzde hesaplamasını da öğrenmem gerek bana Onuda bi anlatıverin gari
Üzüldüm bu arada gruptan kopmaya başla
sen bebişi napıcan canım. az da olsa süt veriyordun falan nasıl bırakıcaksın.emziren anneye acımasızlık mı olmuş sen mi istemiştin
Olsun canım 100 g da iyidir sonuçta vermişsin85.2 bu hafta 85.1. Kaçırmanın güzel sonucu. Neyse domatesim salataligim dün geldi. Bu hafta azami dikkat..
Doğru yapmışsn yüzde yi canımGünaydınlar hayırlı cumalar
Kilo bildiririm
Geçen hafta 90,5
Bu hafta 89,8
Fark 700 gr
Yüzde 0,773
İnşallah yapabilmişimdirebruliki
Kontrol edebilirmisin sana zahmet olmazsa eğer doğruysa yapmayan arkadaşları da yaparım bu hesapla
Günaydıncanım virgül den sonraki üç basamak yazılıyor yuvarlama Yokgünaydın kızlar hayırlı cumalar uykusuz bir gecenin sabahına merhaba
geçen hafta:64.1
bu hafta:63.3
fark:800 gr
yüzde:1.248
kızlar bu yüzdenin son hanesini yuvarlıyor muyuz
1.24 mü 1.25 mi şu an ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?