- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
boyum 163 canım. Senin kaç?boyun kaç canm :) senle kilolarımız hedeflerimiz yakın
kızlar günaydın
benim tartı da kafayı yemeye başladı sanırım. önce 84,8 çıktı sonra 3-4 kez 84,3 çıktı mutlu oldum ama başka bir zemine geçtim o da ne 85,5ben ortalaması olsun 84,8 olsun dedim
Geçen hafta 84,9
Bu hafta 84,8
Fark 100gr
ikincilik guzel bir duyguymusyeos yardımcı olayım canım.
rebel92 birincimiz 1,737
sterlicya6 ikincimiz 1,419
ben 3. yüm 1, 36
obsesiff anne 1,248 ile dördüncü
pentegram42 beşinci 0,773
florence-N , sen, prensesmat bildirim yapmışsınız.
7 aylik bebegim iki gundur yiyorum bi sıkuntı yok. Ama bebwgin küç0kse sütü etkileyebilir canım.Kızlar ya mısır gevregi yemek çocuğu rahatsız eder mi? Hamile kalana kadar hep mısır gevregi ve sütle kahvaltı yapardim.Kahvalti alışkanlığım yok.Tost yemekten gına gelmek üzere :)
Bende kahve çok içiyorum iş stresi baş ağrısı ağrı kesici sen iyidir diyorum ama ikisi de kafein sonuçta bebekte bi hızzırsuzluk yok çok şükür sütde iyi durumda ama vicdanen bende rahatsızım
yeos ellerine sağlık canım
Spor cezalı Yok sanırırm herkes az da olsa vermiş
Bu arada geçen haftanın cezalıları geri dönüşlerde sporun faydasını gördükler mi acaba ona göre devam ettirelim sistemi ben kendi adıma eksideyim spor sayesinde
Öyle görünüyor cnm çok şükür 10 günde 2.5 kilo çok iyi bence vede 2.300 ü yağ en önemlisi bu benceRebel92 tebrikler canım senin diyetisyen işe yarmış görünüyor
Güzel vermişsin canım tebrikler haftaya benimde regl dikkat ediyorum ama illaki artı çıkıyoGecen 78.9
Bugun 77.9
Giden 1 kilo
%1.26yuzdem ben bugununpersembe zannediyordum allahtan sabah tartilmistim. Ama regl oncesi yinede iyi vermisim diyorum. Buhafta cok gitmez cunku
Ara bir kase yoğurt ve 4 cevizSabah
iki küçük domates
Bir salatalık
İki haşlanmış yumurta
Yedi tane zeytin
Bir kib kut.beyaz peynir
Yeşil sogan ve marul
Bir kupa süt
Öğlen
Bir kase (350 ml)eristeli Yoğurt çorbası
1,5 litre su
Ne güzel başarıya ulasmissin bu hirsla bu şekilde devam edersin bence :)Kızlar 1 nisanda kendime 1 aylık hedef koymuştum. o gün 75.4 tü kilom 3.4 verip 72 1 mayıs sabahı hedefi olsun demiştim bugün 72.1 hedefime 100 gram ve 2 gün var varsım sayılır. 1 mayısta yeni hedefime başlıcam mayıs ayı boyunca 3 kilo vermiş olup 1 haziran sabahı 69 kg tartılmak olsun hedefim .
Ay o memleket kokan kiloyu en son nisanimda gormustum 3 sene once :)İyi geceler kızlar yazılanları şöyle bi okudum ne gzel bu hafta hep vermişizz :) paylaştığım menüye sadık kaldm ama malesef ikindide bi acıbadem kurabiyesi aşırdım kalotim toplamda 1300 küsur oldu malesef ama haftaya regli olcam onun iştah krizleri bunlar bi de bugün inanılmsx yoruldum yaktığmı düşünüyorum.. u arada nisan bterkrnki bi aylık hedefim 66.5tan 64e düşmekti ve şu an 63.3üm belki bir mayısa 63 olurumbenim de hazirana hedefim 61 olsun memeleket koksun diyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?