- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
yüzdem 1.419 sanırım. Yanlışmı olfu bi kontrol edermisinizGünaydın kızlar. Bu hafta biraz daha dikkat edip yürüyüş yapmamın karşılığını aldım çok şükür
Geçen hafta: 63.400
Bu hafta : 62.500
Fark: 900
Çok mutlu oldum ben bu haftadün doğum günü vardı azcık hamur işi kaçırmasam daha iyi olurdu sanırım.
Doğru hesaplamissin. Maşallah. Böyle devam. Kaç kilo kaldı verilecek?yüzdem 1.419 sanırım. Yanlışmı olfu bi kontrol edermisiniz
sorma canım bende hiç dayanamam pastaya börege. Gitmeyim oturuyumda olmuyo. Ama ben dün sabah ceviz suyu içip gittim. Sabahta çok hafif kahvaltı yapmama ragmen. Çok fazla yeme isteği olmadı sanki. Normalde pastayı yer dayanamazfım iki çatal aldım sadece .O kaçamak yok mu? Her şey bir misafirlikte yarım dilim bisküvi pastası ve kekle başladı. Sonra kalorimi asmiyorum 1 tane baklava... Sonra yine kek. Sonra ekmek arttı. Keşke yemeseydim. Bir kere taviz verince devamı geliyor maalesef.
yüzden doğru canımyüzdem 1.419 sanırım. Yanlışmı olfu bi kontrol edermisiniz
Ceviz suyu ne işe yarıyor?sorma canım bende hiç dayanamam pastaya börege. Gitmeyim oturuyumda olmuyo. Ama ben dün sabah ceviz suyu içip gittim. Sabahta çok hafif kahvaltı yapmama ragmen. Çok fazla yeme isteği olmadı sanki. Normalde pastayı yer dayanamazfım iki çatal aldım sadece .
önce 60 olucam inş. Daha sonra 58 planlıyorum. İki çocuk doğurmadan önceki kilom 56 -57 arasıydı. Tığ gibiydimDoğru hesaplamissin. Maşallah. Böyle devam. Kaç kilo kaldı verilecek?
iştah kesiyomuş. Bende daha 3gündür yapıyorum canım.Ceviz suyu ne işe yarıyor?
evet canım yüzde hesabın doğru olmuş. Ama sen yüklenme çok zor değil herkes kendi yüzdesini yapabilir bence.Günaydınlar hayırlı cumalar
Kilo bildiririm
Geçen hafta 90,5
Bu hafta 89,8
Fark 700 gr
Yüzde 0,773
İnşallah yapabilmişimdirebruliki
Kontrol edebilirmisin sana zahmet olmazsa eğer doğruysa yapmayan arkadaşları da yaparım bu hesapla
boyun kaç canm :) senle kilolarımız hedeflerimiz yakınönce 60 olucam inş. Daha sonra 58 planlıyorum. İki çocuk doğurmadan önceki kilom 56 -57 arasıydı. Tığ gibiydim
Yeni tartı aldan canım hem sana motivasyon olur. Netten araştırıp iyi bir modelGünaydın kızlar bende kendi tartıma göre yazıyorum ya sinirim bozuluyo aslında 71.5 im nese
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 73.5
Fark 1.300
Yüzde 1.737
Pil aşcam bi bakcam cnm bide benm ew aşırı şekilde sürgülü gardolabın kapağı bile durmuyo o derece yani düzgün zemin bulamıyorum ondan da oluyo die düşünüyorumYeni tartı aldan canım hem sana motivasyon olur. Netten araştırıp iyi bir model
Bu konuda fikrinizi bekliyorum bayanlar.Kızlar sadece cumadan cumaya paylaşım yapanları tablodan çıkarmayı teklif ediyorum.Tabi özel nedeni olanları değil.
Ben katılıyorum. Bu grup motive olmak için ve paylaşmak için var. Amaç dışı katılımcıları çıkartmak doğru bence.Bu konuda fikrinizi bekliyorum bayanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?