canım ulaşılabilir hefefimiz olursa sonunda ulaşamazsak yaklaşırsak bile motive oluruz . nidan 3.4 kilo hedeflemiştim çoktu ulaşamicam diye kasmıştı beni. Bu ay 3 kilo hedfledim o yüzdenEbru harikasın valla, ben de haziran sonunda 79lar çok isterim ama 5 kilo var bunun için.
Şuan 84,8 im hazirana hedefim 82 olsun benim de
Cnm çok sewindim bu hedef seni hızlandırdı bende 17 mayısta 68 olmayı hedeflemiştim şuan 71.5 kilpm bakalım ulaşabilecem miKızlar 1 nisanda kendime 1 aylık hedef koymuştum. o gün 75.4 tü kilom 3.4 verip 72 1 mayıs sabahı hedefi olsun demiştim bugün 72.1 hedefime 100 gram ve 2 gün var varsım sayılır. 1 mayısta yeni hedefime başlıcam mayıs ayı boyunca 3 kilo vermiş olup 1 haziran sabahı 69 kg tartılmak olsun hedefim .
Cnm sende hedef koy sanki yavaşladın iki haftadır şu eğitim seni daha hızlandorsın inşallahEbru harikasın valla, ben de haziran sonunda 79lar çok isterim ama 5 kilo var bunun için.
Şuan 84,8 im hazirana hedefim 82 olsun benim de
yeosun işi nedeniyle bu hafta liste oluşmaz diye düşündüm. o yüzden kilo bildirimi yapmadım. zaten bu hafta diyet yapamadım miniğimle ikimiz hastayız(
canım ulaşılabilir hefefimiz olursa sonunda ulaşamazsak yaklaşırsak bile motive oluruz . nidan 3.4 kilo hedeflemiştim çoktu ulaşamicam diye kasmıştı beni. Bu ay 3 kilo hedfledim o yüzden
Cnm sende hedef koy sanki yavaşladın iki haftadır şu eğitim seni daha hızlandorsın inşallah
Geçmiş olsun bizde atlattık hastalık zor oluyo gerçekten şimdide küçük biraz rahatsız istediğin zaman bildirimini yap canım ekleriz son hali ileyeosun işi nedeniyle bu hafta liste oluşmaz diye düşündüm. o yüzden kilo bildirimi yapmadım. zaten bu hafta diyet yapamadım miniğimle ikimiz hastayız(
bebeğin kaç aylık bilmiyorum canım ama bana az gibi geldi menün takip ettiğin kadarı ile sporu da güzel yaptın bu hafta naçizane tavsiyem akşam yemeklerinde tavuk yada et tercih etmek sütü artırıyor tabi ben kendime göre söylüyorum yinede vücudunu en iyi sen tanırsın Beni da gaza getirdin bu arada en son çarşamba spor yapmıştım bugün bende yapayım bariDomatesli ıspanak eh işte olmuş. Çok begenmediğim için 1 porsiyon ve 1 kase yoğurt yedim. 2 bardak etti yeşil çay bugün. Çaydan mı bilmem istahim kesildi. 500 kalori eksiğin var. 700 de kaldim bugün. İnşallah yeşil çayın etkisidir.
Ovv büyükmüş seninki maşallah ek gıda bayağı alıyordur biz Yen'i Yen'i geçiyoruz ek gıdaya1.5 yasinda. Patlamış mısır 120 kalori, kuru üzüm ve 1 salatalık yedim. Patlamış mısırda protein de yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?