- 30 Nisan 2017
- 118
- 162
- 18
- 39
Herkese günaydın Ah o misafirler yokmu Allah eksikliğini göstermesin ben genelde misafirler geldiği zaman hamur işi tatlı tuzlu çok yapıyorum tabi buda benim haneme eksi puan olarak yazılıyor eşim ve çocuklarım pek yemezler binde bir canları isteyecek o zaman
Ben o yüzden hiç yememeyi tercih ediyorum çünkü onunda tadına bakıyım bununda tadına bakıyım derken çok oluyoGunaydin kizlar. Dun misafirim vardi. Azcık yedim sandım ama pekte az olmamış gibi gösteriyor tartı. Havalarda yağışlı yürüyüşte yapamıyotum bebekle. Cumaya kadar toparlamam lazım.
İtiraf et kendimde yerim diye dimiovvv benim kocam bayılırrr pasta börek abur cuburr.. adama güya bi kek yapcam kaç haftadır erteliyom
Cuma'ya 3 gün var toparlarsın canım bol su biraz hareket çözer bu işiGunaydin kizlar. Dun misafirim vardi. Azcık yedim sandım ama pekte az olmamış gibi gösteriyor tartı. Havalarda yağışlı yürüyüşte yapamıyotum bebekle. Cumaya kadar toparlamam lazım.
Ben o taktiği dün uyguladım tek tatlı yaptım tek dilim yedim çeşit az yaparsan gözünde doyuyor başarılar dilerimBenim de bugün misafirim varrr.Yemicem dersem yalan olurama cok yememek için az çeşit yapcam.
İtiraf et kendimde yerim diye dimiBizimkidr Elmalı kurabiye hastası kim yapacak yapsam kesin 5 tane yerim
Bende misafir bekliyorum pasta börek yapmak için gerçi eşimde çok aramaz amaİtiraf et kendimde yerim diye dimiBizimkidr Elmalı kurabiye hastası kim yapacak yapsam kesin 5 tane yerim
Aman canım dikkat . Anneyle sohbet muhabbet derken emeğimizi heba etme sakın grup olarak yaza fit olcaz inşallah .( en azından yaz sonuna)Günaydın hanımlar bugün annem geliyo ve 10 gün yanımda inşallah bozmam diyeti
Belki regl gelecektir canım dönem dönem oluyo ama çokta zararlı şeyler değil afiyet olsunKızlar bu ara açlıkta sınır tanımıyorum. Öğle sonrası neler neler yedim. Bir türk kahvesi, bir sütlü kahve(1şekerle), 1.5 elma, çok az fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?