Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese günaydın Ah o misafirler yokmu Allah eksikliğini göstermesin ben genelde misafirler geldiği zaman hamur işi tatlı tuzlu çok yapıyorum tabi buda benim haneme eksi puan olarak yazılıyor eşim ve çocuklarım pek yemezler binde bir canları isteyecek o zaman

ovvv benim kocam bayılırrr pasta börek abur cuburr.. adama güya bi kek yapcam kaç haftadır erteliyom

Gunaydin kizlar. Dun misafirim vardi. Azcık yedim sandım ama pekte az olmamış gibi gösteriyor tartı. Havalarda yağışlı yürüyüşte yapamıyotum bebekle. Cumaya kadar toparlamam lazım.

Gunaydin kizlar. Dun misafirim vardi. Azcık yedim sandım ama pekte az olmamış gibi gösteriyor tartı. Havalarda yağışlı yürüyüşte yapamıyotum bebekle. Cumaya kadar toparlamam lazım.
Ben o yüzden hiç yememeyi tercih ediyorum çünkü onunda tadına bakıyım bununda tadına bakıyım derken çok oluyo

Cuma'ya 3 gün var toparlarsın canım bol su biraz hareket çözer bu işi

Günaydınlar en sevdiğim öğün Türk kahvesi saati üç günümüz var Cuma'ya suyumuzu ihmal etmeyelim 2 litrenin altına inmeyelim mümkün olduğunca hareket edelim bebeklerle zor biliyorum ama Burdada hava yağışlı ne güzel dışarda yürüyüşe başlamıştım yine Leslie devam

İtiraf et kendimde yerim diye dimiBizimkidr Elmalı kurabiye hastası kim yapacak yapsam kesin 5 tane yerim
yok bee yapsam zar zor bi küçük dilim yerim anca çünkü kekle aram yok ama börek yapsamm eyvahhh benimki tembellikten bi de eşim gelince her şey iki güne sığmaya çalışıyo yoğunluktan halim kalmıyo

Benim esim boğazına düşkündür. Her misafir gelişinde misafire yapiyon bana yapmiyon diye azar işitiyorum. Hatta yeni evlendigimizde ilk misafir geldiğinde ikramlari görüp sen bunlari yapabiliyodun da niye simdiye kadar yapmadin cadı demişti. Adam beceriksiz zannediyormus beni de istemiyormus meger Napayim yapınca çok yiyorum :)

Hazırlık yapcam diye kahvaltı yapamadım. Çocuk uyurken halledeyim dedim sonra p uyandı onla ilgilen biraz rahat duruyo kalanı hallet derken bu saat oldu.Bi muz bi de tatli yaparken petibor biskuvi yedim.2.5 lt su icmisim ondan acikmadim heralde.Kuskus salatasi yaptim ondan yicem bugün Belki akşam yemegini de misafirlerle gecistiririm.Sağlıklı olmadığını biliyorum ama bugün böyle olacak sanırım.

Kızlar bu ara açlıkta sınır tanımıyorum. Öğle sonrası neler neler yedim. Bir türk kahvesi, bir sütlü kahve(1şekerle), 1.5 elma, çok az fıstık

Kızlar bu ara açlıkta sınır tanımıyorum. Öğle sonrası neler neler yedim. Bir türk kahvesi, bir sütlü kahve(1şekerle), 1.5 elma, çok az fıstık
Belki regl gelecektir canım dönem dönem oluyo ama çokta zararlı şeyler değil afiyet olsun
Bende menümü vereyim
Sabah 1 yumurta ve 2 kaşık lor ile az tereyağlı omlet 1 dilim tb ekmeği yarım domates yarım salatalık
Ara sade Türk kahvesi minicik bi parça bitter 5-6 kuru üzüm
Öğle patlıcan güveç 3 kaşık bulgur pilavı cacık 1 küçük tulumba tatlı
Ara 2 hurma 3 çilek
Akşam bir kepçe yoğurt çorba 1 tavuk pirzola fırında 3 kaşık salçalı makarna
Pilav ve makarnayı menümde görmediğiniz gün bilinki kilo veriyorum

Arkadaşlar bende menü vereyim ama tepkilerden korkuyom
Sabah yarım dilim ekmek biraz peynir 4-5 zeytin roka tere duble şekersiz çay öyle ise yarım simit 4 hurma 2 çilek 6 erik 1 fincan neskafe şekersiz bir dilim bitter çikolatalı kek tabi bunlar ara ara yenilmiş yiyecekler akşam ise kuru fasulye pilav yoğurtlu semiz otu şimdilik bu kadar biri beni durdursun.....

Emziren bi anne için çokta değil asılda sadece kek zararlı diyet psikolojisine girince her yediğimiz fazla geliyo bende pilav makarna bırakamıyorum

Akşam illa bişey yemek istersen tarçınlı süt iç canım iştahında kapatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…