- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
Maşallahh :)) İşte ben yürüyüş dışında spor yapmıyorum pekAzmini tebrik ederim :)
Ben de bugün yine temizliğe devam ettim.Gündüz 20 dk zumba yapmistim.Şimdi de 2 mil leslie yaptim.Sonra duş sonra yatış :)
Akşam misafr vardı irmik helvası kavurdum ama hiiç yemedim sadece pişmiş mi dye tadına baktm, saat 9 buçuktu, dedim ki hayr yarn sabah yersin biraz, şimdi dur! o an çok zor geldi belki ama şu an içim rahat :)))))
Açık havada yürüyüş kadar beyni dinlendirip kalori harcatan başka spor bilmem.Maşallahh :)) İşte ben yürüyüş dışında spor yapmıyorum pek
Yeos şehir dışında olacak listeyi ben yapıcam canım eklerim bu hafta henüz ilk sayfada değişiklik yapamıyorum bide yaş bilgisi gerekiyor sanırırmTatlım ben yazamadım tasınma arefesindeyim tam. Iş güç anca yazabiliyorum.
yeos şuan tartım yok en son 59 kiloydum canım yani geçen hafta. Boyum 165. Hedef kilom 49 50
sorma canım 1 mayısla allahtan 3 günlük tatil . birde bugün iş olaydı tam dağıtmalık olacaktı.ebruliki cok geçmiş olsun. Ah bebeklerimiz. Tam hastalık havası zaten bu aralar... Hasta olmasalar diş çıkarıyorlar, o olmadı pırt sancıları tutuyor :) Olan da anacıklara oluyor.
Tamam canım yaş 22 23 olcak az kaldi yazarsinYeos şehir dışında olacak listeyi ben yapıcam canım eklerim bu hafta henüz ilk sayfada değişiklik yapamıyorum bide yaş bilgisi gerekiyor sanırırm
Yaa aslında öyle'yapacak olsam evde istediğim abur cuburlar yok. Canga hastasıym meselaDiyete baslayali ne kadar oldu bilmiyorum ama arada böyle dönemler oluyor.
Önceden gittigim bi diyetisyenim vardi.Yoruldugun dayanamayacagim dedigin zaman istedigin her seyi 1 günde ye demisti.Ama canin ne istiyorsa.Bi gun cikolata bi gun kizartma yiyip her gun kacamak yapacagina bunlarin hepsini 1 günde ye sadece o günün zarar olsun diğer günler devam et o yediğin gün de ekstra biraz spor yaparsin istersen demisti. Ben denemistim iyi oluyo :) Canım küçük bişey çektiği zaman o gün bu gün değil diyip ertelemiştim hep.Ve 3 ay o gün gelmemisti :) Arkadasimin doğum gününde ne bulduysam yemistim en son
Bi de benimki.gibi bi kuzenin varsa iyi oluyo mesela gecenlerde ikinciyi dogurcan da haberimiz mi yok dedi bana.Sirf o lafi suratina carpmak icin bile hirs yapiyor insan.
Daha önce de yazmistim.Diyette değilim isteyince az da olsa yiyorum nefsimi koreltmek adına. Yasak olmayinca yemeklere saldirasim da gelmiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?