Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar mutlu haftalar bol eksili bi haftamız olsun ben klasik kahvaltımı yaptım 1,5 litre suyumu aldım işlerime başlıyorum arada kahve içicem ara saatini dört gözle bekliyorum

Oğlum gece uyumadi dogru durust.şimdi uyursa ben de uyicam inşallah. Benim tartı günün bugün. Tam 1 hafta oldu.Gerçi tartimin doğruluğu da şüpheli ama neyse

Kızlar 3 gündür kızımın sürekli ateşi var . Aşırı mızmız. Sadece benim kucağımda durmak istiyor gecede sabaha kadar oturuyoruz ikimiz. Baya yoruldum anlayacağınız.Hiçbirşey hazırlayamıyorum. Sürekli evden halihazır birşeyler yedim. Ve almışım az önce tatıldım.
Ama bugün 1 mayıs yeni ay yeni hedef başlıyorum bugün. tabi hedef yenileyerek çünkü az önce 73.4 tartıldım. ister istemez hedefim yine 3.4 kilo vererek 70 e inmek oldu. Kaldığım yerden devam diyete

ebruliki cok geçmiş olsun. Ah bebeklerimiz. Tam hastalık havası zaten bu aralar... Hasta olmasalar diş çıkarıyorlar, o olmadı pırt sancıları tutuyor :) Olan da anacıklara oluyor.

Sabah 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, 1 orta boy domates, 1 dilim kepekli ekmek, yarım su bardağı lor, şekersiz çay. Kahvaltı öncesi 1 bardak yeşil çay.

Tatlım ben yazamadım tasınma arefesindeyim tam. Iş güç anca yazabiliyorum.

yeos şuan tartım yok en son 59 kiloydum canım yani geçen hafta. Boyum 165. Hedef kilom 49 50

Ve bugun 1 bardak ıhlamur bes altı tane zeytin minik bi parca ekmek yedim simdi pogaca yaptım 2 tane ondan yiyecegim yanında çay

Tatlım ben yazamadım tasınma arefesindeyim tam. Iş güç anca yazabiliyorum.

yeos şuan tartım yok en son 59 kiloydum canım yani geçen hafta. Boyum 165. Hedef kilom 49 50
Yeos şehir dışında olacak listeyi ben yapıcam canım eklerim bu hafta henüz ilk sayfada değişiklik yapamıyorum bide yaş bilgisi gerekiyor sanırırm

ebruliki cok geçmiş olsun. Ah bebeklerimiz. Tam hastalık havası zaten bu aralar... Hasta olmasalar diş çıkarıyorlar, o olmadı pırt sancıları tutuyor :) Olan da anacıklara oluyor.
sorma canım 1 mayısla allahtan 3 günlük tatil . birde bugün iş olaydı tam dağıtmalık olacaktı.

Leslie yaptım, bölgesel çalıştım, yemek yiyeceğim birazdan. Ciğer kavurma soğanlı. Yanına ayran ve iki dilim kepek ekmek. Ciğerin 1 porsiyonu 3 kaşıkmış..

Bende 1 pogaca 1 kase corba ve 1 kase muhallebi yedim 3 tane minik erik yedim

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım misafirim gelecek çünkü
Sabah klasik 2 dilim tb ekmeği ile 2 dilim kaşar peynir yeşillikle sandivich ara sade Türk kahvesi avuç içi kadar kuru üzüm 1 tane küçük N**** (Siyahi) arkadaş ısrarla verdi
Öğle 4 kaşık kurufasülye 3 kaşık pilav yoğurt 1 lokma ekmek
Ara 5 çiğ fındık 1 ceviz 1 çay bardak süt
Akşam 1 kepçe yüksük çorba bir porsiyon kıymalı kabak yemeği 3 kaşık pilav salata
Misafire sadece ıslak kek yaptım keşke @ObseSif-annee gibi iradem olsada yemesem
Spor yapıcam inşallah gece yine gelirim kızlar

Bi menü paylaşıyım o zamn
Kahvaltı kivi
Ara 3 hurma
Öğlen bi kase çorba bi but ızgara
Ara 1 adet hurma 1.5 cewiz bi kupa sütlü kahve
Akşam ton balıklı salata

Yaa aslında öyle'yapacak olsam evde istediğim abur cuburlar yok. Canga hastasıym mesela
Dün 'that sugar film' adlı bir belgesel izledim şekere karşı soğudum ama hala canım tatlı çekiyor. Has has lı tatlı yapacaktm vazgeçtim fırın sütlaca karar'verdim ondan da vazgeçtim
matematik61 Kuzum bunu yazmışm cevapla ya basmadan uyumusum dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…