- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
iki çocugumdada ilk emzirmede oluşan yarayı ben gercek zeytinyagı sürerek atlattım canım. Bi dene istersen.Hanımlar kızımı emzirirken göğüs ucu değil de ucunun altını disleye disleye yarık yaptı tedavisi için bildiğiniz bir çözüm yolu varmı
çok fazla olmuş gercekten. Sen kendine tabak ayarla bence hepsinden ölçülü koy canım salatalık domates yesillik de ekle tabagın zengin gözüküyo göz doyuyo :)
- Kızlar ben bugün diyette ilk gunumdeyim ama sınırını koyamiyorum kendime engel olamadım sabah kalkmak bilmiyorum masadan bu hepinizin ilk günler başına geldimi size sabah yediklerimi yazayım
(
1 bardak kuru incir suyu
1 haşlanmış yumurta
4 yemek kaşığı lor peynir
3 yemek kaşığı bal
20 zeytin( en azından az tuzlu ev yapımı(
4 dilim tam buğday ekmeği
3-4 dilim sucuk
Ne kadar faydalı bir grup yazarken farkettim ben kahvaltiya hiç yeşillik koymuyormusum ne domates ne salatalık yiyorum üzüldüm gorunce
- Kızlar ben bugün diyette ilk gunumdeyim ama sınırını koyamiyorum kendime engel olamadım sabah kalkmak bilmiyorum masadan bu hepinizin ilk günler başına geldimi size sabah yediklerimi yazayım
(
1 bardak kuru incir suyu
1 haşlanmış yumurta
3 yemek kaşığı bal
3-4 dilim sucuk
Ne kadar faydalı bir grup yazarken farkettim ben kahvaltiya hiç yeşillik koymuyormusum ne domates ne salatalık yiyorum üzüldüm gorunce
Kolay değil tüm beslenme düzenimiz değişiyor ilk zamanlar zor oluyor ama başlamadan bitiremezsin mesela zeytin ev yapımı olsada hem içerdiği yağ hemde tuz oranı nedeni ile fazla olmuş ekmek 3 e indirmeye çalışabilirsin zamanla göreceksin 2 dilimle bile doyacaksın hatta ben peyniri biraz artırıp ekmeği 1 e indirmeye çalışıyorum balıda yemek değil tatlı kaşığı ile ölçersen daha az almış olursun şekeri zamanla olacak canım inşallah
(
1 bardak kuru incir suyu
1 haşlanmış yumurta
3 yemek kaşığı bal
3-4 dilim sucuk
Sen yaparsın arkadaşımmeraba kızlar
ben de sabah klasik kahvaltımı yaptım 1 dilim tb ekmek maydanoz roka taze nane dereotu yeşil biber çeri domates 6 tane topi peynir 6 yeşil zeytin açık çay şekersiz tabi
öğlede kurumda yemicem meydana gidicem ne yicem bilmiyomama akşama ona göre ayarlarım yemeğimi kalorimi artık
yaptım yaptım harika yaptımSen yaparsın arkadaşım
Ben de 2 kepek ekmegiyle tost yaptım arasina dunku pogaca harcim vardi kaşar lor karışık ondan koydum.1 haslanmis yumurtanin beyazi 10 tane zeytin 2 kucuk salatalık yedim.Arada da 1 muz.
Her gün duzenli yersem bagitsaklara calistiriyor canım. Ben hamilelikte de her gün yemistim.yaa ben de muzu çok seviyorum ama acayip kabız yapıyor zaten bağırsaklarım tembel.. yoksa bütün aralarda muz yiyebilirdim
Demek ki bünye meselesi :)hamileyken yedim öyle potasyumun hatrına ama hiç etkisi olmadı malesef..
Demek ki bünye meselesi :)
Cok basitYeşil mercimek salatasının tarifi varmı canım
Azmi'n daim olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?