Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok basit
3kasik haslanmis mercimek
2ceviz veya 1 kasik zeytinyagi
Bol yesillik limon sirke baharat
Yaninada 1 bardak ayran baya doyurdu beni simdi ara yapicam
Tamam canım sağol öğle yemeğine yapıp yanımda götüreyim o zaman

Sabah tost yumurta zeytin rutini
Arada muz
Akşam corbayla kuskus salatasi yicem esim gelsin diye bekliyorum.

kızlar şu ara olan sıkışıklığımı anlatamam . okulda proje fuarı var evde iki çocukda hasta arada da diyetimi götürmeye çalışıyorum
Geçmiş olsun canım kolay gelsin bu arada senin Azmi'ni biliyoruz zaten

Selam geçen hafta kendimi tanıtıp bir daha ugrayamamistim.nedeniyse kayınvalidem vefat etti.eve yeni geldim.ancak yazabildim tekrar kendimi tanitayim 1.65 boy en son 83.300 düm sanırım ara ara yazarım cuma günü kilo bildirimi yapicam.yas 41

Bu arada en yasliniz benim galiba

Hoşgeldn cnm başın sağolsun

Ben de akşam 6da 8 yk taze fasulye 3/4 kuru soğan bi kase yoğurt bi dilim tb ekmek yedim artk mutfak kapandı az önce de bi kupa rezene içtm :) sanki adet şişliğim başladı göbeğim çıktı.. inşallah artı çıkmam..

Başın sağolsun canım. Kaptanımız değişti bu hafta pentagram seni ekleyecektir.

Geçmiş olsun canım kolay gelsin bu arada senin Azmi'ni biliyoruz zaten
Yok canım bu sefer kaydım gerçekten ama toparlıyorum. Cuma artı kesin bu hafta ama azaltmaya çalışıyorum. Bu ilk dönemden beri ikinci artı haftam olacak.

Başın sağolsun canım çok üzüldüm Allah sabır versin cuma güncel kilonu bildirirsen eklerim seni hedef kilon kaçtı

ebruliki hepimizde oluyor dönem dönem benimde regl haftası o yüzden ne kadar dikkat Etsem bile korkuyorum Cuma'dan hala tartılmadım hiç
Menümü bildireyim kızlar sabah 2 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme peynir ile tost roka
Ara sade kahve avuç içi kadar kuru üzüm
Öğle tavuk külbastı 1 parça
Tarhana çorba 2 kepçe
2 kaşık sebzeli makarna
Ayran
Ara çeyrek muz yarım elma
2.ara küçük bi parça kaşar peynir yarım dilim tb ekmeği(bugün çok acıktım)
Akşam 2 kepçe kıymalı bezely2 kaşık pilav salata 2 kaşık kabak yemeği
Ara bir avuç çekirdek 1 hurma bir kupa 2 si birarada neskafe. Biraz önce 2 kare kadar bitter maalesef
Su 2,5 litre
Spor 5 mil Leslie yapmayı planlıyorum kızım uyursa

Ben ilk günümden pes etmek uzereyim adam akıllı akşam yemeği görmediğim için eşimi mutfakta sicak ekmekle tereyağ bal yerken buldum bende oturdum 1 tatlı kaşığı bal 3 dilim kaşar peyniri 1 dilim ekmek ustune bir kase kuruyemiş sanırım ben yapamiyorum eşim hiç destek olmuyor gözünün önünde bu saatte kuruyemiş çıkarıyor bende dayanamıyorum offfff

Canım iradeli olmak zorundasin.Tadımlık ye nefsini korelt.Koca bir tabak yerine küçük bir avuç ye mesela.İçinde kalmamış olur.Benim eşim de yemek istemedi bu akşam dün misafirlerimden kalma pasta börek tatlı vardi cay demledim onlarla yedik aksam yemegini ama ben sadece yaptığım salatadan yedim. 1 hafta zorlanirsin ama sonra inan o kadar seyi nasıl yiyormusum diyor insan.Dun misafirlerimle yedim ben de yediklerimi de yazdim.Inan o ladar rahatsiz oldum ki cikarmamak icin zor tuttum kendimi.Ben de daha geçen hafta pazartesi basladim.

Benim eşim de kahvaltıda yarım ekmeğe tereyağ sürüp mikrodalgaya atıyor, üzerine peynir sucuk... Bir ısırık ye nolur diyor. Ben de afiyet olsun, lop lop yağ olsun göbüşe diyorum. Bu arada kahvaltıda lor güzel doyuruyor. Kalorisi de az. Biraz tuz biraz çörek otu, doyurucu da. Dene bence.

Sabah 09.00
1 peynirli yumurta
1 kk beyaz peyniR
9 zeytin
1 domates
Yeşil sogan
1 kase yoğurt

Ara elma +5 fındık+5 ceviz+5 badem

Öğlen 14.00
Bir tabak kabak yemeği
İki bardak ayran

Ara
Türk kahvesi napoliten

Akşam 18.00
Yağsız fırın yemeği
İki bardak ayran
Salata

Ara
Bir küçük elma
Sekiz fındık sekiz badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…