- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
inan eşim akşam gidip 2 paket cips almış geldi çatır çatır yedive ikram da etti ama 2 tane küçük kırık parça yedim. Eşler bu konuda dikkatsiz zaten.Ama verince de hoşlarına gidiyor.Ben ilk günümden pes etmek uzereyim adam akıllı akşam yemeği görmediğim için eşimi mutfakta sicak ekmekle tereyağ bal yerken buldum bende oturdum 1 tatlı kaşığı bal 3 dilim kaşar peyniri 1 dilim ekmek ustune bir kase kuruyemiş sanırım ben yapamiyorum eşim hiç destek olmuyor gözünün önünde bu saatte kuruyemiş çıkarıyor bende dayanamıyorum offfff
Canım menün güzel olmuş ama cevizi birden fazla tüketme .aşırı yağlı olduğu için bir tanesi 10 badrme eşitti galibaSabah 09.00
1 peynirli yumurta
1 kk beyaz peyniR
9 zeytin
1 domates
Yeşil sogan
1 kase yoğurt
Ara elma +5 fındık+5 ceviz+5 badem
Öğlen 14.00
Bir tabak kabak yemeği
İki bardak ayran
Ara
Türk kahvesi napoliten
Akşam 18.00
Yağsız fırın yemeği
İki bardak ayran
Salata
Ara
Bir küçük elma
Sekiz fındık sekiz badem
Bende cook ceviz yerim hiç aklıma gelmemişti bak. dikkat ederm bundan sonraCanım menün güzel olmuş ama cevizi birden fazla tüketme .aşırı yağlı olduğu için bir tanesi 10 badrme eşitti galiba
ObseSif-annee o şişlik bende de var maalesef yediklerimin de etkisi var tabi bugün biraz fazla oldu korkumdan kalori bile sayamıyorum
Cnm bu hafta artı olursun haftaya fazladan bi kilo gider sıkıntı yapmaben bugün tartıldım önceki güne göre 1 kilo fazla çıktımmens göbeğim çıktı benm bu hafta artı olma ihtmalim çok yüksek malesef..
saol canm size de geçmiş olsun biz de diş çıkarıyoz daha ilk dişimiz yavrum nası zorlanıyo Allah hepsine yardım etsin.. aynen haftaya gder inşallah bugün ben de tavuklu salata yapcam kısmetse :)) bi değişiklik olsun hep sebze yemeği hep çorba olmuyo :)Cnm bu hafta artı olursun haftaya fazladan bi kilo gider sıkıntı yapma
ObseSif-annee bende de durum aynı büyük kızım sabah anne göbeğin kocaman dedi çok üzüldüm ama geçici bu durum moral bozup ne bulursak yemek Yok sonuçta haftaya düzelecek regl olunca
Rebel92 geçmiş olsun canım bizde de var aynı sorunlar doktora da gittik sadece boğazında dedi balgamdan dolayı midesi de bulanıyor galiba kuzumun havalar çok değişken merkezi sistem olduğu için kaloriferleri de yakmıyorlar havalar ısınsaydı bi
Rabbim nasip etsin inşallah sizede en kısa zamandaBildirim gelmiş ama ben birakin emzirmeyi hamile kalmayi bile beceremedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?