- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Benm diyetisyen her gün et yada tavuk verdi cnm mutlaka yiyorum
aynı durumdayız sözde emziren anneler kilo verir ben o verenlerden olmadım 4 kilo aldım çünkü yemek yemeye fırsat bulamayıp abur cubura ekmeğe saldırmaktan sütüm olsun diye yemekten kilo aldım artık canımı sıkmaya başladıBen de aranızdayım artık birkaç gündür abur cuburu kestim çünkü doğumdan beri 4 kilo aldım bile. Normalde emziren anne almaz derler ama benim sütüm az kızım çok emmiyor ondan kaynaklandı sanırım.
Boy: 1.73
Kilo: 87,5
İlk hedef: 77
İkinci hedef: 67
Haha ben de bildirimi alır almaz geldim canım @synsgrup tam bize göre
Bende 20 kilo alip doguma gittim dogumdam sonra cogu gitmisti emzirirken aldim bir de emzirirken kilo verirsin diyolar ama tam tersi oldu bendeBende geldim 69 günlük bebeğim var 75 ile doğuma gittim 63 oldum 40 çıkınca şuan 66 yım emzirirken kilo alan bir ben değilimdir inş bir yerde hata yapıyorum galiba favori topiğim takip edicem
Yaş 31
Boy 160
Kilo 66
1. Hedef 60
2. Hedef 55
Yalnız değilim benim ikinci çocuğum 5/6 kilo emzirmeden kaldı zaten ilkinde bunda da kalırsa önünü alamıycam bize emzirmek ters etki yapıyor demek ki emzirdikçe eriyorum diyenleri çok kıskanıyorumBende 20 kilo alip doguma gittim dogumdam sonra cogu gitmisti emzirirken aldim bir de emzirirken kilo verirsin diyolar ama tam tersi oldu bende
Bende katılayım yoksa bu gidişle kilo falan veremeyeceğim :))
58 le hamile kalıp 76 ile bitirdim. Doğumdan sonra 60 a kadar inip tekrar 64 e azimle şevkle çıktımkilodan ziyade bıngıl bıngıl yağlarım var, hadi bakalım ne zaman gidecek :)
Biz bu cuma yı pas geçiyoruz değil mi :))))
Şuan;
Kilo: 63
Boy: 165
Hedef: 56
İlkimde doğuma 79 ile gittim doğumdan sonra 69 oldum emzirirken. 75 e çıktım sonra 84 ile final yaptım ve hamile kaldım sonra bir anda 75 e düştüm bulantilardan sonra doğuma 85 ile gittim 76 doğumdan 1 hafta sonra ki kilomdu sonra ekmek pilav makarna tatlıya dikkat ederek su an 66 yım bebiş 5 aylık hatta bazen düşünüyorum rüyada miyim yada bende Allah korusun bı zihin hastalığı varsa kendimi zayiflams mı görüyorumBende 20 kilo alip doguma gittim dogumdam sonra cogu gitmisti emzirirken aldim bir de emzirirken kilo verirsin diyolar ama tam tersi oldu bende
Yemeyip süt olsun derdine dusmeyip ve sürekli hareket ederek emzirirken veriyorum ayağına yatiolar tatlım aynı şeyleri emzirme den de yapsan verirsin emin ol :) ben emzirdiğini için değil diyet ve spor yaptığım için veriyorumYalnız değilim benim ikinci çocuğum 5/6 kilo emzirmeden kaldı zaten ilkinde bunda da kalırsa önünü alamıycam bize emzirmek ters etki yapıyor demek ki emzirdikçe eriyorum diyenleri çok kıskanıyorum
Birkaç gündür dikkat etmeye başladım ben de. Öğle öğünü için akşamdan Yemek yapıp dolaba attım. Kızım 5 aylık mama sandalyesinde eline biberonunu verip ben de bir yandan yemek yiyorumaynı durumdayız sözde emziren anneler kilo verir ben o verenlerden olmadım 4 kilo aldım çünkü yemek yemeye fırsat bulamayıp abur cubura ekmeğe saldırmaktan sütüm olsun diye yemekten kilo aldım artık canımı sıkmaya başladı
demek arkamdan güzel şeyler söylüyosunnn1 66 boy
27 yaş
66.6 şu an ki kilom 14. Takım cuma yarışmasında yım buraya da katılabilirim emzirdiğini için oradaki menüler çok uymuyor nurdan menü calabilirim yada hepiniz emzirdiginiz için daha sağlıklı yorumlar olabilir ama orayida bırakamam yaa çok eglenceliler özelliklekaptinn
Bu hafta 66.6 yım cumaya kadar 66.5 olurum
Gelecek hafta 64 .9 bile olsa 64 görmeyi düşünüyorum en son hedefin 55
Ay masallah super ya bende oyle olsam keske hamile kalip bidaha onunda kilosunu vermek cok iyi olmus senin adina sevindim yani benimde bebegim 6aylik olcak 2ay icinde vermem lazim enaz bi 10 kiloİlkimde doğuma 79 ile gittim doğumdan sonra 69 oldum emzirirken. 75 e çıktım sonra 84 ile final yaptım ve hamile kaldım sonra bir anda 75 e düştüm bulantilardan sonra doğuma 85 ile gittim 76 doğumdan 1 hafta sonra ki kilomdu sonra ekmek pilav makarna tatlıya dikkat ederek su an 66 yım bebiş 5 aylık hatta bazen düşünüyorum rüyada miyim yada bende Allah korusun bı zihin hastalığı varsa kendimi zayiflams mı görüyorumo derece şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?