Ne güzel vermişsiniz tebrik ederim sizin kestiklerinize bende dikkat edeyim ekmeği zevk için yiyorum sorun orası galiba onu bir dilime çekeyim başlangıçİlkimde doğuma 79 ile gittim doğumdan sonra 69 oldum emzirirken. 75 e çıktım sonra 84 ile final yaptım ve hamile kaldım sonra bir anda 75 e düştüm bulantilardan sonra doğuma 85 ile gittim 76 doğumdan 1 hafta sonra ki kilomdu sonra ekmek pilav makarna tatlıya dikkat ederek su an 66 yım bebiş 5 aylık hatta bazen düşünüyorum rüyada miyim yada bende Allah korusun bı zihin hastalığı varsa kendimi zayiflams mı görüyorumo derece şok oldum
Ay süpersin tamam o zaman diyet ve spor...Yemeyip süt olsun derdine dusmeyip ve sürekli hareket ederek emzirirken veriyorum ayağına yatiolar tatlım aynı şeyleri emzirme den de yapsan verirsin emin ol :) ben emzirdiğini için değil diyet ve spor yaptığım için veriyorum @keptinn şahit
Ayy ne güzel olur paylaşırsan sevinirim.Ben beslenme uzmanı gözetiminde kilo veriyorum kızlar. İsterseniz bana verdiği listeyi sizinle de paylaşabilirim. 10 günde 2 kilo verdim. Sık sık yiyerek,su böreğimi de yedim sarmami da ekmeğimi de.
Liste ni merak ettim yazarsan sevinirimBen beslenme uzmanı gözetiminde kilo veriyorum kızlar. İsterseniz bana verdiği listeyi sizinle de paylaşabilirim. 10 günde 2 kilo verdim. Sık sık yiyerek,su böreğimi de yedim sarmami da ekmeğimi de.
Bende 2,5 aylıkken başladım tam diyet gibi değilde en aZından almamak için hamurişi ve tatlıdan kısarak buradaki menüler seni yanıltmasın bebeğin daha çok küçük kendine göre bi beslenme düzeni oluşturup aramıza katılabilirsin haftada 100 gr versen kardırSelamlar... bana da bildirim geldi.Bebeğim 2 aylık ve benim 5-6 kilo fazlam var doğumdan kalan.Sizce katılmalı mıyım yoksa ek gıdayı beklemeli miyim süt açısından bebeğim anne sütü alıyor sadece.
Hepsi iyide bence zeytini azaltmalısın, 6_7 yeterli bence hatta reçelde olmasa olurBende cuma yarışmasında yerimi almak istiyorum dün başlamıştım 3 aylık bebisim var
Boy:165
Kilo:64.6
1. Hedef: 60
2. Hedef :57
Sabah menumu dune gore gozden geçirdim bugün daha iyi hissediyorum
1 haşlanmış yumurta
4 yemek kaşığı lor peynir
6 tane fındık
Marul+ maydanoz +1 salatalik
15 zeytin
1 tatlı kaşığı recel
Tatlısız olmaz diyorsan balı tercih et, az miktarda ve ekmeksiz olsun ama,Dun sabah menüm daha beterdi canım bugün buraya yazmaya utandigimdan tuttum kendimi hayatımda ilk kez diyet yapıyorum( inşallah yavaş yavaş azaltcam peki diyette kahvaltıda recel bal yerine ne yenir ben şekerli bise istiyorum kuru kayısı pek sevemedim
Ben de 60-70 kiloları görünce kendimi çok şişman hissettim. Yok canım yapıyla ilgili aslında şişmanlık ve zayıflık. Mesela ben düğün zamanımda 64 kiloydum ama askı gibi duruyordumNarcoleptic insomniac aynen canım tam bize göreymiş ama grubun en şiimanı benim galiba herkes zayıf zayıf bence:))))))
Ayy ne güzel olur paylaşırsan sevinirim.
Liste ni merak ettim yazarsan sevinirim
Evet iyi oldu canım bildirimOooo bi doktora gittim geldim grup coşmuş bildirim işe yaramış :)
syns Narcoleptic insomniac dedim ya geçenlerde diyet topiklerinde geziyorum diye.Aha tam da buradaydım ama listede adım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?