Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne güzel vermişsiniz tebrik ederim sizin kestiklerinize bende dikkat edeyim ekmeği zevk için yiyorum sorun orası galiba onu bir dilime çekeyim başlangıç
Ay süpersin tamam o zaman diyet ve spor...

Hoşgeldiniz kızlar ilk sayfada bilgiler var zaten kilo bildirimlerimiz cumaları ve en aZından gün içinde yada sonunda menü bildirimi için sayfaya uğrarsanız seviniriz grubun devamlılığı ve üye takibi açısından bugün listeyi düzenliycem inşallah

Mrb bende geldim...düğünümden önceki kiloma dönmek istiyorum. Boyum 163 kilom 70. Üç aylık bebeğim var. Doğuma 75 kg ile gitrim 65 ile döndüm şuan 70 olmuşum sadece eöziriyorum kızımı. 5 kilo almışın hedefim 56 ya düşmek inş.

Ben beslenme uzmanı gözetiminde kilo veriyorum kızlar. İsterseniz bana verdiği listeyi sizinle de paylaşabilirim. 10 günde 2 kilo verdim. Sık sık yiyerek,su böreğimi de yedim sarmami da ekmeğimi de.

Ben beslenme uzmanı gözetiminde kilo veriyorum kızlar. İsterseniz bana verdiği listeyi sizinle de paylaşabilirim. 10 günde 2 kilo verdim. Sık sık yiyerek,su böreğimi de yedim sarmami da ekmeğimi de.
Ayy ne güzel olur paylaşırsan sevinirim.

Ben 50 kiloyla hamile kaldım 62 yle doğuma gittim 55tim kırkım çıktığında şuan 56 olmuşum bebeğim 2 aylık sadece emziriyorum o yüzden ciddi bir diyet yapamam ama en azından hamurişi tatlı vs keseceğim tamamen , haziran başında memlekete gideceğiz o zamana kadar 2-3 kilo vermiş olmak istiyorum.
Boy:162
Kilo:56
İlk Hedef:53
İkinci hedef:50

Bende cuma yarışmasında yerimi almak istiyorum dün başlamıştım 3 aylık bebisim var
Boy:165
Kilo:64.6
1. Hedef: 60
2. Hedef :57

Sabah menumu dune gore gozden geçirdim bugün daha iyi hissediyorum
1 haşlanmış yumurta
4 yemek kaşığı lor peynir
6 tane fındık
Marul+ maydanoz +1 salatalik
15 zeytin
1 tatlı kaşığı recel

Selamlar... bana da bildirim geldi.Bebeğim 2 aylık ve benim 5-6 kilo fazlam var doğumdan kalan.Sizce katılmalı mıyım yoksa ek gıdayı beklemeli miyim süt açısından bebeğim anne sütü alıyor sadece.
Bende 2,5 aylıkken başladım tam diyet gibi değilde en aZından almamak için hamurişi ve tatlıdan kısarak buradaki menüler seni yanıltmasın bebeğin daha çok küçük kendine göre bi beslenme düzeni oluşturup aramıza katılabilirsin haftada 100 gr versen kardır

Hepsi iyide bence zeytini azaltmalısın, 6_7 yeterli bence hatta reçelde olmasa olur

Dun sabah menüm daha beterdi canım bugün buraya yazmaya utandigimdan tuttum kendimi hayatımda ilk kez diyet yapıyorum ( inşallah yavaş yavaş azaltcam peki diyette kahvaltıda recel bal yerine ne yenir ben şekerli bise istiyorum kuru kayısı pek sevemedim

Tatlısız olmaz diyorsan balı tercih et, az miktarda ve ekmeksiz olsun ama,

Narcoleptic insomniac aynen canım tam bize göreymiş ama grubun en şiimanı benim galiba herkes zayıf zayıf bence:))))))
Ben de 60-70 kiloları görünce kendimi çok şişman hissettim. Yok canım yapıyla ilgili aslında şişmanlık ve zayıflık. Mesela ben düğün zamanımda 64 kiloydum ama askı gibi duruyordum giydiğim şeyler yakışmıyordu omuzlarım da baya geniş çok komik görünüyordum ama arkadaşım 1.83 boya 55 kilo idi fıstık gibi görünüyordu
Kilo değil vücut yapısı önemli o yüzden moralleri bozmuyoruz istikrarla diyetimizi yapıyoruz

Oooo bi doktora gittim geldim grup coşmuş bildirim işe yaramış :)

syns Narcoleptic insomniac dedim ya geçenlerde diyet topiklerinde geziyorum diye.Aha tam da buradaydım ama listede adım yok
Evet iyi oldu canım bildirim ben de bulamamıştım gördüğüm iyi oldu. Bundan sonra buradan zayıflamaya devam

Merhaba arkadaşlar bana Yen'i bildirim geldi ne yapmam lazım 20 gündür Doğum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…