Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne güzel:) benim sütüm az olduğu için başta korktum o da gider diye, bir de kızım sürekli kucakta olunca yemek yerine abur cubur abarttım baya. Kilo almaya başlayınca bu gidişe artık bir dur deme zamanı geldi. Biz 5.ayı bitirdik ek gıdaya da başladık. 1 aydır alıştırma süreci devam ediyor. Kısa zamana kahvaltıya falan da geçiş yaparım
Grupta miniklerle ilgili aşıydı beslenmeydi paylaşımlarımız devam ediyor bekleriz

Ben pilav makarna ekmek hiç yemiyorum nerdeyse.Bulgur pilavı yiyorum yersem.Ama gelen giden misafir bitmiyor onlara ikram ederken ben de kek falan yiyorum ve sanırım ondan veremiyorum.7 kiloyı ne kadar sürede verdiniz?Bana 3 kilo bile yeter en azından pantolonlarım dar onlara daha rahat girerim

Merhaba
Ben 70 gün önce doğum yaptım 85 ile hamile kaldım mide bulantıları kusma derken 79a düştüm 83 ile doğuma girdim çıktığımda 80 kiloyum sora 81 kilo oldum hala 81 im ve ise başladım yürüyüş maratonunda basladi inşallah veririm:) ilk hedef 70 kilo son hedef 58-60 boyum 1.62 hayırlısı insallah

Canım ben hiç çok kilolu biri olmadım hamilelikte de dediğim gibi 23-24 kilo aldım ve şuan herkes verme diyo heee benim kolay vermem belki şundan olabilir benim oğlum tam bir kolik ve sonuna kadar yaşıyoruz bunu gece gündüz uykusu olmayan saati geldiğinde çığlık çığlığa ağlayan ve hiç bisekilde sakinlesmeyen bi kolik annesiyim belki onun stresi yle verdim bi anda bu kadar yoksa ki fırsat bulduğum anda herşeyi yiyorum özellikle ekmeği mesela çok yiyorum

Ben de genelde zayıfımdır son 5 yılın en fazla kilosundayım.Evet ondan olabilir benim bebeğim çok şükür sakin bir bebek gaz sorunumuz fazla olmadı sanırım ondan yemeye bol vakit buldum.Aslında çok yemiyorum ama emzirmeme rağmen veremiyorum da bakalım hayırlısı zamanla veriririm inşallah.Maşallah size de hemen vermişsniz ne güzel

pentagram42 grubun artış zamanı da senin listeyi devraldığın zamana denk geldi canım ya.yeos gelince şok olacak

pentagram42 grubun artış zamanı da senin listeyi devraldığın zamana denk geldi canım ya.yeos gelince şok olacak
sorma ya 20 kişiden 50 olduk bakalım altından kalkarım inşallah bebişler iyi olsun biz fit olalım sayfamız düzeyli olsun motive dışına çıkmasın ben razıyım

beni de alın zira oburix in göbeği var şu an bende...boy:1.68 kilo:81 yaş:34 haftaya cuma yazarım tekrar.2 aylık anneyim.bebeğim anne sütü alıyor.onun kısmetini azaltmadan kilo vermek istiyorum

İşte ondan olabilir canım diyorum ya benim bebeğim zor bi bebek ve daha bu hafta biraz düzeldi yoksa hep emiyodu daha yeni yeni düzene girmeye başladı o yüzden çok hızlı verdim galiba

Yaa menü yazmak hiç içimden gelmiyo. Herkes sütlü burda ya canı çeken olursa
Öğlen iki pirzola 1 minik köfte iki elma dilim patates yarım porsiyon pilav ve dereotlu yoğurt yedim. Ha bir dilim ekmek bide.

İşte ondan olabilir canım diyorum ya benim bebeğim zor bi bebek ve daha bu hafta biraz düzeldi yoksa hep emiyodu daha yeni yeni düzene girmeye başladı o yüzden çok hızlı verdim galiba
Peki verdiğiniz sürede sütünüzde azalma ya da bebeğinizde az kg alma gibi bir durum oldu mu? Ben bundan korkuyorum aslında emzirme durumu olmasa şimdiye vermiştim çünkü sevmiyorum bu halimi..

Peki verdiğiniz sürede sütünüzde azalma ya da bebeğinizde az kg alma gibi bir durum oldu mu? Ben bundan korkuyorum aslında emzirme durumu olmasa şimdiye vermiştim çünkü sevmiyorum bu halimi..
Yok yani sagmiyorum süt umu oğlum da da kilo alimi hep normalden fazla yanı 2 aylık öyleydi 3. Aya giriyoruz bakalım bu defa nasıl almış bende merak ediyorum verirsin canım şuan onu düşünme sadece bebeğine odaklan nasılsa gidecek o kilolar

canım senin birkaç kilo fazlan var.niye bu kadar üzüldün ki....doğumdan beri hep rahat kıyafetler ve gebe pantolonumu giyiyordum.şu anki bedenime göre kıyafet almadım. topiğe yazdım ya misafirlerim gelecek diye..güzel dediğim, bol dediğim her üst, küçücük kaldı.öyle çirkin bir vucudum var ki...doğumdan sonra ve 20 -25 gün göbeğim şiş değildi.şimdi bişey var.ya sorun var,şişiyor ödem gibi.ya da aldığım her kilo oraya yansıyor.

Ben de pek göbek kalmadı.Hepsi basende ve pantolonlarım hep dar giriyorum ama dışarı çıkıp gezebileceğim halde değiller dasdar çünkü.Otururken vs sıkıyorlar.Hamileyken son aylar hep eşofmanla gezmiştim hala öyleyim.Hani bi yere gidim desem adam gibi pantolon yok.Yeni almak da istemiyorum kilo için motivasyonum kaybolur diye.Yediklerimi kıstım biraz hemen sütüm etkilendi.Kilom az evet ama bölgesel olduğu için kıyafet sorunum var benim de işe başlamadan da vermek istiyorum o yüzden.Sütüm etkilenmeden yapmanın yolunu arıyorum aslında.Sen kaç kg aldın canım kaçı gitti doğumla? benim de 40 günlük süreçte göbek indi kilo sabit demek ki doğumdan sonra bacaklara daha da aldım ben...Doğumla vücudun formu bozuluyor valla cidden üzücü ne yaşarsak biz kadınlar yaşıyoruz erkeklere hayat güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…