Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar arkadaşlar benimde bir aylık Bi bebegim var sütümü azaltmadan denemeye karar verdim bugün inş size katılmak motive eder diye düşünüyorum yaşım 31 boyum 1.58 kilom 82.5 ilk hedefim 75 ikinci hedef 65

Nisan anneleri geliyor

Merhaba, 2buçuk ay önce doğum yaptım ben de bildirim sayesinde geldim :)
beni de alın listeyee takip etmek kilo vermede kesinlikle faydali...
Yaş 28
boy 164cm
62 ile baslayip 78kg ile dogum yaptım
şu an 64 kiloyum
1.hedef 61---- 2. Hedef 58 inş..

Son düzenleme:
Ben de geleyim hemen... Yaşım 28 güncel kilom 97 hedef dort aşamali en son 68.bir yıl verdim kendime diyetisyen yardımı da almaya basladim.5.5 ay oldu dogum yapalı.zaten 89ile hamile kalip 107 ile doguma girmistim.dogum sonrasi 100dum.iki haftadır dikkat ediyorum...insulin direncim oldugu icin yavas yavas verecem azimle insallah

Oyyy! Oku oku şaşı oldum. Yeni katılan herkessssss, hoşgeldiniz. Kalabalık olmuşuz. Sevindim. Leslie ve fitness yaptım, duş aldım, ufaklığı yıkadım, yemeğimi yaptım, evimi süpürdüm detaylı, evim müstakil fare girmiş, girdiği yerleri temizledim. Acıktım, bekliyorum. Günde iki öğün yiyorum malum. Bugün ara öğün yedim spor öncesi. 3 kuru kayısı, 3 ceviz. İyi geldi şekerli şekerli.

Aslın
Canim ben de insulin direnci var mesela.arada o duygu bastiriyor ama ara öğünümde 3 tane diyet bisküvi var.onunla gecistiriyorum ben de.1 2 hafta kesinlikle agzina almasam sonra alisiyorsun zaten

Sanırım bende de var. Spor yapmayınca kesinlikle kilo veremiyorum. Geçen tahlil yaptırdım, tokluk şekerim normalin altında çıktı. İnsülin direnci baktıracagim. Çok acikip aşırı yemelere günde 2500 ml su içerek ve 3 fincan yeşil çay ile son verdim. Mucizevi bir şey. Bebeği küçük olanlar içemez ama. Benimki 1.5 yaşında.

Aslın
Canim ben de insulin direnci var mesela.arada o duygu bastiriyor ama ara öğünümde 3 tane diyet bisküvi var.onunla gecistiriyorum ben de.1 2 hafta kesinlikle agzina almasam sonra alisiyorsun zaten

Ben de dahiliyeye gidip detayli bir tahlik yaptirdim once canim.zaten hamileliklerimde de insulin kullandim dogumla gecti.aclik sekerim sınırdaydı hep

Nasil katilicaz

Kızlar daha önce konusu gecti mi bilmiyorum tum msjlari okumam mumkun degil :) erken regl olmanin kilo vermeye etkisini tecrube eden var mi?

72 ile hamile kaldım.çok fazlaydı kilom.şişman zamanıma denk geldi.sonra 60a düştüm.hatta daha az çünkü en son tartıya çıkabildiğimde buydu, sonra daha da verdim kilo, çünkü 20. haftaya kadar hiççççç beslenmedim.20 den sonra da çokk hızlı aldım.galiba vücudum kıtlık moduna girdi ve ne yesem kilo oldu.38.haftada 85 ile doğuma girdim.18 haftada yaklaşık 25 kilo aldım ki fizik kurallarına aykırı:) eve geldiğim gün 79 du. şimd1 81 olmuşum.karışık yani:))

yeni gelen arkadaşlar lütfen katılıyorsanız devamlılığınız olsun.Bu gruba çok gelip giden oldu. Birinin haber vermeden basıp gitmesi motivasyonu bozuyor.
İsim altına nasıl kilo ağırlığını giriyoruz özel bir uygulamamı var

Merhaba kızlar . Bildirim gelmiş ben de merak ettim yeniden yazıyorum buraya .. lakin ben önce durumumu anlatayım. Ben cuma zayıflama yarismasindan 75 ten 59 a ulaşıp emzirirken mezun oldum. Her gün menü yazdigim için kontrolü kaybetmedim . Şimdi hamileyim. Amacım kilo vermek değil ama ben takıma da men yazamam çünkü artık canım ne istiosa yiyorm. . Poğaçalar mantı lar bugünkü menumde var dj mesela.
Benimle ilgilenecek olursa her gün menü yazarım . Burdan devam etmek isterm...menü yazmadın ca . Menülerin miktarı abartı oluyir . Takimdayken de cikilata yerdim mesela ama bi ısırık sınıf bi paket... olmuo böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…