Canim ben de insulin direnci var mesela.arada o duygu bastiriyor ama ara öğünümde 3 tane diyet bisküvi var.onunla gecistiriyorum ben de.1 2 hafta kesinlikle agzina almasam sonra alisiyorsun zatenAz once cikolata yedim.mesela.. tatli istegi gelince ne yiyo emziren anneler. Ben yanlis yapiyorum sanirim :/
Benim kilo vermem.hep zor olmustur. Normal aksam yemegi ile de kilo aliyorum yani,kisitlamazsam siz dusunun.halimi...
Ama.kendimi.kisitladigim bi donemde 3gun sutum.yok denecek.kadar azaldi ve bebek de cildrdi... laf degilmis yani gercekten de yemem gerekiyormus sut olmasi icin galiba..
Sanırım bende de var. Spor yapmayınca kesinlikle kilo veremiyorum. Geçen tahlil yaptırdım, tokluk şekerim normalin altında çıktı. İnsülin direnci baktıracagim. Çok acikip aşırı yemelere günde 2500 ml su içerek ve 3 fincan yeşil çay ile son verdim. Mucizevi bir şey. Bebeği küçük olanlar içemez ama. Benimki 1.5 yaşında.Ben de geleyim hemen... Yaşım 28 güncel kilom 97 hedef dort aşamali en son 68.bir yıl verdim kendime diyetisyen yardımı da almaya basladim.5.5 ay oldu dogum yapalı.zaten 89ile hamile kalip 107 ile doguma girmistim.dogum sonrasi 100dum.iki haftadır dikkat ediyorum...insulin direncim oldugu icin yavas yavas verecem azimle insallah
Canim ben de insulin direnci var mesela.arada o duygu bastiriyor ama ara öğünümde 3 tane diyet bisküvi var.onunla gecistiriyorum ben de.1 2 hafta kesinlikle agzina almasam sonra alisiyorsun zatenAz once cikolata yedim.mesela.. tatli istegi gelince ne yiyo emziren anneler. Ben yanlis yapiyorum sanirim :/
Benim kilo vermem.hep zor olmustur. Normal aksam yemegi ile de kilo aliyorum yani,kisitlamazsam siz dusunun.halimi...
Ama.kendimi.kisitladigim bi donemde 3gun sutum.yok denecek.kadar azaldi ve bebek de cildrdi... laf degilmis yani gercekten de yemem gerekiyormus sut olmasi icin galiba..
Ben de dahiliyeye gidip detayli bir tahlik yaptirdim once canim.zaten hamileliklerimde de insulin kullandim dogumla gecti.aclik sekerim sınırdaydı hepSanırım bende de var. Spor yapmayınca kesinlikle kilo veremiyorum. Geçen tahlil yaptırdım, tokluk şekerim normalin altında çıktı. İnsülin direnci baktıracagim. Çok acikip aşırı yemelere günde 2500 ml su içerek ve 3 fincan yeşil çay ile son verdim. Mucizevi bir şey. Bebeği küçük olanlar içemez ama. Benimki 1.5 yaşında.
Nasil katilicazVe 28.04.2017 listesi;
Eki Görüntüle 1988486
Sıralama;
1.rebel92; %1,738
2.sterlicya6; %1,420
3.ebruliki; %1,368
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 12:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
-Yüzde
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
lütfen devamlılık sağlayacak arkadaşlar aramıza katılsınlar
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
Ben de pek göbek kalmadı.Hepsi basende ve pantolonlarım hep dar giriyorum ama dışarı çıkıp gezebileceğim halde değiller dasdar çünkü.Otururken vs sıkıyorlar.Hamileyken son aylar hep eşofmanla gezmiştim hala öyleyim.Hani bi yere gidim desem adam gibi pantolon yok.Yeni almak da istemiyorum kilo için motivasyonum kaybolur diye.Yediklerimi kıstım biraz hemen sütüm etkilendi.Kilom az evet ama bölgesel olduğu için kıyafet sorunum var benim de işe başlamadan da vermek istiyorum o yüzden.Sütüm etkilenmeden yapmanın yolunu arıyorum aslında.Sen kaç kg aldın canım kaçı gitti doğumla? benim de 40 günlük süreçte göbek indi kilo sabit demek ki doğumdan sonra bacaklara daha da aldım ben...Doğumla vücudun formu bozuluyor valla cidden üzücü ne yaşarsak biz kadınlar yaşıyoruz erkeklere hayat güzel...
Ben 5.ayda oldum henüz tartıya etkisi olmadı ama rahatladımKızlar daha önce konusu gecti mi bilmiyorum tum msjlari okumam mumkun degil :) erken regl olmanin kilo vermeye etkisini tecrube eden var mi?
BoyNasil katilicaz
İsim altına nasıl kilo ağırlığını giriyoruz özel bir uygulamamı varyeni gelen arkadaşlar lütfen katılıyorsanız devamlılığınız olsun.Bu gruba çok gelip giden oldu. Birinin haber vermeden basıp gitmesi motivasyonu bozuyor.
Ben katilamaz myim acaba . Ben hedef kilo kendi kilomdan fazla olacak . Amacım çok kilo almamak da.Boy
Kilo
Hedef kilo bildirimi yaparak katılabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?