senin bebeğin büyükmüş süt problem olmaz pek ama emziren anneler lahana kürlerini yapamazlar. östrojen hormonu ihtivaa eder ve süttü azaltır. ibrahim saraçoğlunun çay gibi yapılan bir lahana kürü var gerçekten güzel ve sağlıklı kilo verdiriyor ama emzirenlere tavsiye etmiyorMerhabalar kk bildirimi sağolsun,sizi bana önerdi,artık takip ederim sizleriMeme bağımlısı 15 aylık bir oğlum var.Şu an 60 kilodayım,hedefim 53 54 civarı.Sabah erkenden kalkar,sporuma giderim yaklaşık 1 saat 15 dk kadar.Eve gelince de kahvaltı da yeşilçayımı içerim 1 fincan.Lahana çorbasına başladım bugün itibari ile ek olarak.Muhteşem antioksidandır kendisi.Gün içinde kalsiyum içeren peynir yoğurt süt tüketimine ayeıca özen gösteriyorum bu dönemde.Haftada bir gün balık,tavuk,et.Patates,makarna,pilav da yiyorum karbonhidrat için.Akşam yemek yemiyorum desem yeridir ama çay yaparsak da patlamış mısırımı yerim,kızımızın atıştırmalıklarına da el attığım olur.Ama abartmadan tabi :) En yakın zamanda hedef kilolarımıza ulaşmak dileğiyle
Kizlar beni almayacak mısınız aranıza ben de yazmistimpentagram42 yeni katılanlar @kumruatlas , @Smyrnabetesna , @Pinberem , @asimeleksi , L Larendee , @ @syns @lightpinklady @_nemesis_1107 @EmiraSalih
Canım benim oğlum gece 1de uyuyordu bir zamanlar :) şurada 1.5 ay önce bile 10 bucuktu uyku saati.Yavaş yavaş çektim yoksa olacak gibi değildi. Şimdi erken uyuyoruz çok şükür.Genel olarak düzeniniz varmış iyi bir şey bu. Benim kelebek 11-12 gibi uyuyor. Sabah da geç kalkıyor baya. Akşama kadar tükeniyorum ama küçük hanımefendi durursa babasına bırakıp deniyeyim leslieyi. Ben zamanında jillian yapıyordum o feci zorluyor ama çok iyi toparlıyor da şu halde yapamam onu
O kadar çok mesaj olmuş ki bence gözden kaçmıştır. Yaş, boy, kilo, 1 ve 2. Hedefini yazmış mıydın? Pentagram42 yi etiketle.Kizlar beni almayacak mısınız aranıza ben de yazmistim
Canım bugün herkese bildirim gidince grup birden kalabaliklasti mesaj sayısı arttı.Kizlar beni almayacak mısınız aranıza ben de yazmistim
Haklisiniz gelen bildirimle birlikte benimle çok kişi geldi. @pentagram42 canim tekrar yazayımCanım bugün herkese bildirim gidince grup birden kalabaliklasti mesaj sayısı arttı.
pentagram42 görünce ekleyecektir.İstersen kendisini etiketleyerek bilgilerini tekrar yaz.
Bugünki menüm
1. Bir yumurta bir salata ve domates bir dl ekmek aç karnına da 1lt su
Arada su ve bir elma
1 öğlen salata ve yeşillik marul maydanoz vb.
Ara da su ve bir çikolata) ( çok canım çekti)
3bir bardak çorba yarım tabak tavuk sote
Ayrıca 15 mekik ve bu saate kadar da 3lt su . Yemeklerden öncede mutlaka iki bardak su
Eklemişim 45.sıradasınKizlar beni almayacak mısınız aranıza ben de yazmistim
Aslında zorunluluk yok ama doğru ve yanlışlarımızı bilmek adına paylaşıyoruz zorunluluk yok ama çokta boşlamayalım burayı hepimizin bebekleri varsonuçta gün sonunda bi 10 dakika ayırırsak süper olurGünlük mönü paylasmak zorunda mıyız acaba
Kızım sabah yatak keyfi yaptığı için erken uyumuyor ne yazıkki. Birkaç kere erken uyuttum gece uyandı 2-3 saat oyun oynadık öyle uyudu anca. Sen düzeni oturtabilmişsin ne güzel. Biz böyle devam edicez muhtemelenCanım benim oğlum gece 1de uyuyordu bir zamanlar :) şurada 1.5 ay önce bile 10 bucuktu uyku saati.Yavaş yavaş çektim yoksa olacak gibi değildi. Şimdi erken uyuyoruz çok şükür.
Himm tamam canım teşekkür ederimEklemişim 45.sıradasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?