Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar kk bildirimi sağolsun,sizi bana önerdi,artık takip ederim sizleri Meme bağımlısı 15 aylık bir oğlum var.Şu an 60 kilodayım,hedefim 53 54 civarı.Sabah erkenden kalkar,sporuma giderim yaklaşık 1 saat 15 dk kadar.Eve gelince de kahvaltı da yeşilçayımı içerim 1 fincan.Lahana çorbasına başladım bugün itibari ile ek olarak.Muhteşem antioksidandır kendisi.Gün içinde kalsiyum içeren peynir yoğurt süt tüketimine ayeıca özen gösteriyorum bu dönemde.Haftada bir gün balık,tavuk,et.Patates,makarna,pilav da yiyorum karbonhidrat için.Akşam yemek yemiyorum desem yeridir ama çay yaparsak da patlamış mısırımı yerim,kızımızın atıştırmalıklarına da el attığım olur.Ama abartmadan tabi :) En yakın zamanda hedef kilolarımıza ulaşmak dileğiyle

senin bebeğin büyükmüş süt problem olmaz pek ama emziren anneler lahana kürlerini yapamazlar. östrojen hormonu ihtivaa eder ve süttü azaltır. ibrahim saraçoğlunun çay gibi yapılan bir lahana kürü var gerçekten güzel ve sağlıklı kilo verdiriyor ama emzirenlere tavsiye etmiyor

Canım benim oğlum gece 1de uyuyordu bir zamanlar :) şurada 1.5 ay önce bile 10 bucuktu uyku saati.Yavaş yavaş çektim yoksa olacak gibi değildi. Şimdi erken uyuyoruz çok şükür.

Kizlar beni almayacak mısınız aranıza ben de yazmistim
Canım bugün herkese bildirim gidince grup birden kalabaliklasti mesaj sayısı arttı.
pentagram42 görünce ekleyecektir.İstersen kendisini etiketleyerek bilgilerini tekrar yaz.

İyi akşamlar arkadaşlar bugün çok yoğun geçti temizlik ile uğraştım hafta sonu kv le düğüne gideceğim artık p tesi tamamen başlarım diyorum bu hafta öyle böyle geçti

Kesinlikle 20:30 dan sonra bir sey yememek lazım ben su an emziriyorum 7 aylık oğlum var. Diyetisyene gidiyorum isteyen olursa menüleri paylaşırım özelden yollarım.

Canım bugün herkese bildirim gidince grup birden kalabaliklasti mesaj sayısı arttı.
pentagram42 görünce ekleyecektir.İstersen kendisini etiketleyerek bilgilerini tekrar yaz.
Haklisiniz gelen bildirimle birlikte benimle çok kişi geldi. @pentagram42 canim tekrar yazayım
Yaş 28
Boy 167
Kilo 71
1. Hedef 65
2. Hedef 60
18 aylık kızım varvbir dönem cok hızlı gitti kilolar ama takılıp kaldım kizim da büyüdü az emiyor calisiyorum is yerinde de çok atıştırıyorum inş düzene girerim sizlerle

Canım uzun süredir diyet yapıyor musun nasıl doyuyorsun( sutun etkilenmedi mi acaba bebis kaç aylık bende azaltmaya baslayacam gerçi bugün 2. Gunumdu ama süt azalır diye korkuyorum

Günlük mönü paylasmak zorunda mıyız acaba
Aslında zorunluluk yok ama doğru ve yanlışlarımızı bilmek adına paylaşıyoruz zorunluluk yok ama çokta boşlamayalım burayı hepimizin bebekleri varsonuçta gün sonunda bi 10 dakika ayırırsak süper olur

Merhaba bayanlar az önce bildirim gelmiş bu gruptan haberin var mı diye
Ne güzel grup bende emziriyorum. Herkese iyi kilo vermeler. Ben emzirirken diyet yaparak 15 kilo verdim 4 kilom kaldı. Çok dikkat etmek lazım sütü etkilememek için. Başarılar

Bende menümü vereyim Real olmak üzereyim o yüzden akşam ipin ucu biraz kaçtı maalesef ama spor yapıcım birazdan dün 3 mil Leslie 45 dakika+20 dakika karın ve bacak egzersizi yaptım
Sabah 2 yumurta 2 yemek kaşığı lor 1 tatlı kaşığı tereyağı ile omlet yarım dilim tb ekmeği domates
Ara şade Türk kahvesi
Öğle 2 kepçe mercimek çorba et biftek 2 kaşık pilav salata
Ara çeyrek elma yarım muz üzerine tarçın
Akşam 1 kepçe bol domatesli taze fasülye salata eşimin sabotesi ile 2 inçe dilim pizza ayran
Ara 1 kupa hummana steel tea 1 hurma 3 kare bitter yarım kase çekirdek
Şu 2,5 litre
Spor 3 mil Leslie yapılan inşallah

Canım benim oğlum gece 1de uyuyordu bir zamanlar :) şurada 1.5 ay önce bile 10 bucuktu uyku saati.Yavaş yavaş çektim yoksa olacak gibi değildi. Şimdi erken uyuyoruz çok şükür.
Kızım sabah yatak keyfi yaptığı için erken uyumuyor ne yazıkki. Birkaç kere erken uyuttum gece uyandı 2-3 saat oyun oynadık öyle uyudu anca. Sen düzeni oturtabilmişsin ne güzel. Biz böyle devam edicez muhtemelen

Kızlar bende katılmak istiyorum aranıza yalnız digital tartı yok 10nisandan beri dikkat ediyorum 64kg ile başladım güncel 62kg hedef 50kg ve aşağısı.tlf dan yazmak zor oluyor ama günlük menüde paylaşacağım
Sabah :1/2simit
4tane zeytin
Açık ama şekerli çay

Ara:sade kahve

Öğlen :salata
6yk musakka
3yk bulgur pilavı
1yk mercimek köftesi

Ara:1/2simit
1yeşil elma
1avuçtan az fındık

Akşam :acı süs biberi
Tavuk haşlama
2dilm ekmek
5adet patates kızartması bugün fazla oldu sanki öğle yemeği işyerinde olan mecbur birde öğlen yürüdüm

Benim kızım da hep 12 de uyuyor sabahtan 11-11.30 gibi kalkıyor ikindide bir kere uyuyor yaklaşık iki saat sonrada gece yarısında yatıyor

Ayrıca bebeğimin inek sütü alerjisi var ondan işlenmiş gıda tüketmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…