Bebek sürekli meme de oğlumda yemek çok seçtiği için pilavlı makarnalı şeyler pişiyor zaten çok uğraşamıyorum yemekle yalnızım şehirde. Kız emdikçe midem bulanıyor atıştırıyorum aburcubur sokmuyorum ama ekmek birde çay içti mi şeker fazla atarım bir bardak içerim ama 3/4 bardağa eş değerIştahlısın sanırım canım.hareket te olmayınca alınır neden alınmasın ki.tatlıya mı düştün?birseyi fazla kaçırıyorsundur,gece atıştırıyorsundur:)
Ben de 60-70 kiloları görünce kendimi çok şişman hissettim. Yok canım yapıyla ilgili aslında şişmanlık ve zayıflık. Mesela ben düğün zamanımda 64 kiloydum ama askı gibi duruyordumgiydiğim şeyler yakışmıyordu omuzlarım da baya geniş çok komik görünüyordum ama arkadaşım 1.83 boya 55 kilo idi fıstık gibi görünüyordu
Kilo değil vücut yapısı önemlio yüzden moralleri bozmuyoruz istikrarla diyetimizi yapıyoruz
Corn flakes yiyorum ben artık.sütü yarım yağlı.salatayı çogalttim koccaman bir tabak salata üzerinde izgara tavuk ya da balık,biraz mısır ohhhhh midem cok rahat.haşlıyorum pirincimi biraz tavuk suyu ilavesiyle,uzerine tavuk,yanına yoğurt mis.pırasa kereviz mımmmmm daha ne olsun. sütümde degisiklik yok.iki kilo gitti bileAz once cikolata yedim.mesela.. tatli istegi gelince ne yiyo emziren anneler. Ben yanlis yapiyorum sanirim :/
Benim kilo vermem.hep zor olmustur. Normal aksam yemegi ile de kilo aliyorum yani,kisitlamazsam siz dusunun.halimi...
Ama.kendimi.kisitladigim bi donemde 3gun sutum.yok denecek.kadar azaldi ve bebek de cildrdi... laf degilmis yani gercekten de yemem gerekiyormus sut olmasi icin galiba..
4 ağustos ta benim oğlumun doğumu:)Hoşbuldum canım :) oğlum 9 aylık. Senin kaç aylık? Ben oğlum 4 aylıkken 60 kiloydum. Şu son 1-2 ayda kilo aldım tekrar
1.61 de 68i güzel taşıyorsun he canım?kilo boydan az olmalı ya ondan dedim:)Boyum 1.61 ilk hedef 78.son hedef 68...
Aaaaaa Voronesssss hamilesin heeeee.Vay beeee kuzum.Ilk topik hamile kalma çabalarımız:)))sağlıkla al kucağına inşallah.ömer ediz ne yapıyor,Merhaba kızlar . Bildirim gelmiş ben de merak ettim yeniden yazıyorum buraya .. lakin ben önce durumumu anlatayım. Ben cuma zayıflama yarismasindan 75 ten 59 a ulaşıp emzirirken mezun oldum. Her gün menü yazdigim için kontrolü kaybetmedim . Şimdi hamileyim. Amacım kilo vermek değil ama ben takıma da men yazamam çünkü artık canım ne istiosa yiyorm. . Poğaçalar mantı lar bugünkü menumde var dj mesela.
Benimle ilgilenecek olursa her gün menü yazarım . Burdan devam etmek isterm...menü yazmadın ca . Menülerin miktarı abartı oluyir . Takimdayken de cikilata yerdim mesela ama bi ısırık sınıf bi paket... olmuo böyle.
5.5 aylıkKac aylik bebeğiniz
4 ağustos ta benim oğlumun doğumu:)
Bebek.kac aylik senin,bunlari hazirliycak vakit buluyosun iyi bari :)..ben kendime vakit ayiramiyorum ki bi de liste yapip ona uyayim. Acliktan gozum donunce ne varsa onumde ondan atiyorum agzma. Duzenli ogunlerim de yok yani pek..Corn flakes yiyorum ben artık.sütü yarım yağlı.salatayı çogalttim koccaman bir tabak salata üzerinde izgara tavuk ya da balık,biraz mısır ohhhhh midem cok rahat.haşlıyorum pirincimi biraz tavuk suyu ilavesiyle,uzerine tavuk,yanına yoğurt mis.pırasa kereviz mımmmmm daha ne olsun. sütümde degisiklik yok.iki kilo gitti bile
canım ben atlamışım yardım etmeye çalışırken .Ama pentagram tabloyu tammladı sende vardsındır. kilo boy yaş 1. hedef ve 2. hedef kilonu da yazar mısınKizlar beni almayacak mısınız aranıza ben de yazmistim
ooo maşallah sana canım. bu arada sende mi aralık annesiydn ben mi yanlış hatırlıyorumpentagram42 İlk bildirim benden gelsin. Geçen hafta 85.1 bu hafta 83.3 fark 1.8 yüzdesi 2.115
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?