Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iştahlısın sanırım canım.hareket te olmayınca alınır neden alınmasın ki.tatlıya mı düştün?birseyi fazla kaçırıyorsundur,gece atıştırıyorsundur:)
Bebek sürekli meme de oğlumda yemek çok seçtiği için pilavlı makarnalı şeyler pişiyor zaten çok uğraşamıyorum yemekle yalnızım şehirde. Kız emdikçe midem bulanıyor atıştırıyorum aburcubur sokmuyorum ama ekmek birde çay içti mi şeker fazla atarım bir bardak içerim ama 3/4 bardağa eş değer bu yüzden alıyorum sanırım

Corn flakes yiyorum ben artık.sütü yarım yağlı.salatayı çogalttim koccaman bir tabak salata üzerinde izgara tavuk ya da balık,biraz mısır ohhhhh midem cok rahat.haşlıyorum pirincimi biraz tavuk suyu ilavesiyle,uzerine tavuk,yanına yoğurt mis.pırasa kereviz mımmmmm daha ne olsun. sütümde degisiklik yok.iki kilo gitti bile

Aaaaaa Voronesssss hamilesin heeeee.Vay beeee kuzum.Ilk topik hamile kalma çabalarımız:)))sağlıkla al kucağına inşallah.ömer ediz ne yapıyor,

Günaydın bol hareketli günler olsun ki gitsin kaloriler

Bebek.kac aylik senin,bunlari hazirliycak vakit buluyosun iyi bari :)..ben kendime vakit ayiramiyorum ki bi de liste yapip ona uyayim. Acliktan gozum donunce ne varsa onumde ondan atiyorum agzma. Duzenli ogunlerim de yok yani pek..

Kizlar beni almayacak mısınız aranıza ben de yazmistim
canım ben atlamışım yardım etmeye çalışırken .Ama pentagram tabloyu tammladı sende vardsındır. kilo boy yaş 1. hedef ve 2. hedef kilonu da yazar mısın

Merhaba arkadaşlar 6.5 aylık bir oğlum var. Doğuma 81 ile girdim. Şuan 71 kiloyum hedefim 63 olmak, yaklaşık 2 aydır düzenli olmayan şekilde yürüyüş ve pilates yapmaya çalışıyorum. Ama yediklerimden kismadigim için inceleme tartı çok fazla oynamıyor. Oyüzden diyete başladım. Benide listeye eklerseniz sevinirim. Boy 1.70 kilo 71 1. Hedef 67 2. Hedef 63 yas 32 salı günü başladım. Diğer salı tartilacagim. pentagram42

geçen hafta:72.1
bu hafta:71.6
fark:500g
yüzde:0.693
pentagram42 benim sonuçlarım canım. Son bir kaça güde depar atmışım. aslında bozduğum için 73. 4 kadar çıkmıştım. Ceza almadım ama yonede bu hafta spor yapmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…