bildiri geldi biri beni cagirdi ama ben hedefe ulastim kizlar emzirmeyide biraktim sukur iki bucuk sene hem emzirdim hep diyet ve spor yapara 117kilodan 59a inmis bulunmaktayim hayalim 70 di ama fazlasi oldu :) darisi sizlerin basina ins.
Benim kızımın düzenine çok benziyor ama kızım uyandıktan sonra çok uzun süreli uyumaz yarımşar saatten 2-3 kere uyur. Spor yapabiliyor musun?Benim kızım da hep 12 de uyuyor sabahtan 11-11.30 gibi kalkıyor ikindide bir kere uyuyor yaklaşık iki saat sonrada gece yarısında yatıyor
Allah kolaylık versinİkindi uykusunda yada gece spor yapabiliyorum ama ütü yada su ile temizlik yapacağım zaman kızımı uyku saatine denk getiriyorum o gün spor yapamıyorum bir de 9 yaşında bir kızım var oda ilgi istiyor açıkçası kendime hiç zaman ayiramiyorum sabahtan 3.5 akadar küçük kız 3.5 tan 7 ye kadar büyük kız 7 den 12 ye kadar eşimle hepsi yattıktan sonra eger bitkin düşmediysem ben 1 saat işte böyle rutin hayat
Ütüyü erteleyebildiğim kadar erteliyorum uzun uzun bakışıyoruz bir hafta kadar sonrası malum Allah hepimize kolaylık versinBu saat oldu ufaklık uyumadı iki makine ütü beni bekliyor üstüne duş alacağım kim bilir kacta yatacağım ve sabah 7.30 da kalkip kızımı okula eşimi ise göndereceğim ayyyy anlattıkça için daraldi
Iyi geceler canim.ben cocuklari uyutmam 11i buluyor ve sonrasinda ne kafam ne de bunyem kaldırmıyor sporu.oglen ufaklik uyuyunca yapabiliyorum leslieyiBen şimdi leslieye üşendim biraz da sol bileğim acıyo sanırım incindi 15 dakika zumba yaptım biraz jilian abla yarım saati doldurdum hiç yapmamaktan iyidir
Herkese iyi geceler bol eksili günler
Allah kolaylik versin canim.tüm duzenimiz hayatimizi ufakliklar belirliyor gercektenBu saat oldu ufaklık uyumadı iki makine ütü beni bekliyor üstüne duş alacağım kim bilir kacta yatacağım ve sabah 7.30 da kalkip kızımı okula eşimi ise göndereceğim ayyyy anlattıkça için daraldi
Benim kuzucuk da dalamadı bir türlü 1 saattir uğraşıyorum. Yatağına koyuyorum 10 dk sonra başlıyor ıkırdanmaya. Ay şu diş sıkıntısı düzenimizi baya bozdu. Bir çıksa da ailecek rahatlasak..Bu saat oldu ufaklık uyumadı iki makine ütü beni bekliyor üstüne duş alacağım kim bilir kacta yatacağım ve sabah 7.30 da kalkip kızımı okula eşimi ise göndereceğim ayyyy anlattıkça için daraldi
Kac aylik bebeğinizBenim kuzucuk da dalamadı bir türlü 1 saattir uğraşıyorum. Yatağına koyuyorum 10 dk sonra başlıyor ıkırdanmaya. Ay şu diş sıkıntısı düzenimizi baya bozdu. Bir çıksa da ailecek rahatlasak..
Düşünme şimdilik yarını hem senin minik de güzel uyuyormuş olmazsa kıvrılırsın yatağına uğurlama faslından sonrabenim de 4 sele ütüm bekliyor odada keyfim olunca yapıcam inşallah.
Iyi geceler sana daLeslie 2 mil yaptim ama resmen uyuyorumsaat 9 gibi 3 tane yenidunya yedim.suyu da 3 litreye tamamladim.Sanirim yatna vakti artik.Herkese iyi geceler :)
1.69 boya 60 süper aslında:)maşallah:)Günaydııınn :)) bende katılayım aranıza :)
10aylık bi oğlum var.
Doğuma +23 kiloyla gittimdoktorum yapma az ye yeter dese de belli bi noktadan sonra zevkine yemeye başladım şuan pişmanmıyım evet pişmanım hemde çooook.
6 kilo fazlam kaldı bi türlü gitmiyo çünkü sürekli ekmek, aburcubur vs yiyorum
Boy: 1.69
Kilo: 60
Hedef:54
Bugün kontrol günümüz akşama ancak girebilirim tekrar.herkese güzel bol sütlü bir gün diliyorum :))
İyi olmuş iyi bize bakıp ibret alırlar sonrası daha kolay olur :)
Ben light diyet yapıyorum:)mesela sabah herzamanki tostumu yiyorum.bir kase dolusu fındık değil de bir avuç yiyorum.bir muz degil de yarım muz yiyorum.pilav değil de haşlanmış pirinç yiyorum.kızarmıs tavuk değil haşlanmış ya da ızgara göğüs yiyorum.7köfte değil 3 köfte yiyorum.abur cubur yerine kuru kuru kayısı,keçiboynuzu yiyorum.porsiyon azaltma yoluna gittim daha çok .kızartma,hamur işine elveda,abur cubura güle güle,bunlar süt yapmıyor ki zatenBen aksam cok yemezsem sabaha iyi hissediyorum. Tika basa bi his olmuyor yani ...Ama kahvaltimdan kismiyorum.. gun icinde sut uretmek de lazim ..
Sizler kisiyor musunuz yediklerinizden?
Iştahlısın sanırım canım.hareket te olmayınca alınır neden alınmasın ki.tatlıya mı düştün?birseyi fazla kaçırıyorsundur,gece atıştırıyorsundur:)Bende geldim 69 günlük bebeğim var 75 ile doğuma gittim 63 oldum 40 çıkınca şuan 66 yım emzirirken kilo alan bir ben değilimdir inş bir yerde hata yapıyorum galiba favori topiğim takip edicem
Yaş 31
Boy 160
Kilo 66
1. Hedef 60
2. Hedef 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?