- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
Hoşbuldum canım :) oğlum 9 aylık. Senin kaç aylık? Ben oğlum 4 aylıkken 60 kiloydum. Şu son 1-2 ayda kilo aldım tekrar
maşallah :) benmki de 8 aylık.. ben kaplumnbağa hızında kilo veriyom ayda 2 2
neyse inşallah yne düşersin eski kilona
Geçen hafta 100 Gr vermiştim, bu hafta evde olunca... Ben kasım 2015 annesiyim.ooo maşallah sana canım. bu arada sende mi aralık annesiydn ben mi yanlış hatırlıyorum
Süt hiç azalmadı.aksine çok su içmemi sağlıyo. Süt yapan tek şey uyku ve sudur. Diyet yapmıyorum cnm ama yemeklerden önce ve sabah kalktığım gibi 2 yada 3 bardak ılık su içiyorum yaklaşık bir aydır böyle. Başlarda az içiyodum şimdi her gün bir bardak çoğalttım.çünkü doğumdan sonra 70 kilo olduğumu görünce tribe girdim.. sadece 10 kg versem yeterli. Çok zayıflayınca çirkin oluyom:)ayrıca bebeğim şuan 3 ay 4 günlükCanım uzun süredir diyet yapıyor musun nasıl doyuyorsun( sutun etkilenmedi mi acaba bebis kaç aylık bende azaltmaya baslayacam gerçi bugün 2. Gunumdu ama süt azalır diye korkuyorum
Benim oğlum da aynı gün :)4 ağustos ta benim oğlumun doğumu:)
Süt hiç azalmadı.aksine çok su içmemi sağlıyo. Süt yapan tek şey uyku ve sudur. Diyet yapmıyorum cnm ama yemeklerden önce ve sabah kalktığım gibi 2 yada 3 bardak ılık su içiyorum yaklaşık bir aydır böyle. Başlarda az içiyodum şimdi her gün bir bardak çoğalttım.çünkü doğumdan sonra 70 kilo olduğumu görünce tribe girdim.. sadece 10 kg versem yeterli. Çok zayıflayınca çirkin oluyom:)ayrıca bebeğim şuan 3 ay 4 günlük
Rica ederimm benim kızımda bu ara az içiyo ama doyuyo aylık kilo takibinden dolayı. Sadece anne sütü veriyorum üstelik. Ona rağmen az yemek yiyorum bazen ekmek hiç tüketmiyorum.su az yememi sağladı bide süt yaptı.inşallah hedefimize ulaşırızzBizim doğum çok yakınmis 7 şubat bizimde ama oğlum çok emmiyor bugün 3. Gün benimde 3 gün önce yediğim ekmeğin dilimini saymiyordum bu arada senin ılık su içmeyi artık bende yapcam çok kişi öneriyor inşallah bende de etkili olur çok sağol öneriler için:))
Rica ederimm benim kızımda bu ara az içiyo ama doyuyo aylık kilo takibinden dolayı. Sadece anne sütü veriyorum üstelik. Ona rağmen az yemek yiyorum bazen ekmek hiç tüketmiyorum.su az yememi sağladı bide süt yaptı.inşallah hedefimize ulaşırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?