Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşbuldum canım :) oğlum 9 aylık. Senin kaç aylık? Ben oğlum 4 aylıkken 60 kiloydum. Şu son 1-2 ayda kilo aldım tekrar

maşallah :) benmki de 8 aylık.. ben kaplumnbağa hızında kilo veriyom ayda 2 2
neyse inşallah yne düşersin eski kilona

günaydın canlarr bildirimi yapayım
geçen hafta:63.3
bu hafta:63.0
fark:300 gr.
yüzde:0.47 inşallah hesaplamayı unutmadıysam
çok şükür eksideyim aslında hafta arası 62.8dim ama bugün regl oldum onun etksinden sanırım inşallah reglim bitince daha büyük eksiler görürüm

Aynen bende kilo aldım ama benim hatam doğuma 85 kiloda girdim 77 kilo ile çıktım bana dedikleri tahin helvası ye çok süt yapiyor evet süt yapiyor ama on günde 80.6 oldum su anda kızım 16 aylik ve ben 72 .3 kilodayim hamile kalmadan öncede bu kilodaydim
Boy 1.76 cm
Başlama 74 kg
Bugün 72.3kg
1.hedef 70kg
2.hedef 65 kg
Eğer ulaşabilirsiniz son hedef evlendigim kilo 60 kg
Çünkü gelinligimi giyip eşimin karşısına çıkmak istiyorum

Canım uzun süredir diyet yapıyor musun nasıl doyuyorsun( sutun etkilenmedi mi acaba bebis kaç aylık bende azaltmaya baslayacam gerçi bugün 2. Gunumdu ama süt azalır diye korkuyorum
Süt hiç azalmadı.aksine çok su içmemi sağlıyo. Süt yapan tek şey uyku ve sudur. Diyet yapmıyorum cnm ama yemeklerden önce ve sabah kalktığım gibi 2 yada 3 bardak ılık su içiyorum yaklaşık bir aydır böyle. Başlarda az içiyodum şimdi her gün bir bardak çoğalttım.çünkü doğumdan sonra 70 kilo olduğumu görünce tribe girdim.. sadece 10 kg versem yeterli. Çok zayıflayınca çirkin oluyom:)ayrıca bebeğim şuan 3 ay 4 günlük

Kizlar grubunuza dün dahil oldum ama bugün kilo bildirimi yapacak mıyım ben de? Sabah 71.0 çıktım tartida en azından ölçüt olsun haftaya buna göre yazarım

Ben de listede olmak istiyorum ama bugün tartılmayı unuttum
Sabah 1fincan çay 4şeker
Yarım simit

Ara:büyük fincan sade kahve

Bizim doğum çok yakınmis 7 şubat bizimde ama oğlum çok emmiyor bugün 3. Gün benimde 3 gün önce yediğim ekmeğin dilimini saymiyordum bu arada senin ılık su içmeyi artık bende yapcam çok kişi öneriyor inşallah bende de etkili olur çok sağol öneriler için:))

an itibariyle 75 cl su bitti bu iş saati içerisinde 3 kere biter daha evde içerim . yalnız biriniz adet olmadım yazmış ya ben de olmadım mutlaka onun kilosuda fazla bende bizde dün 9 . ayımıza girdik

Rica ederimm benim kızımda bu ara az içiyo ama doyuyo aylık kilo takibinden dolayı. Sadece anne sütü veriyorum üstelik. Ona rağmen az yemek yiyorum bazen ekmek hiç tüketmiyorum.su az yememi sağladı bide süt yaptı.inşallah hedefimize ulaşırızz

Ben sabah kahvaltısıni yine gec yaptım maalesef yine oglen kaynar gibi duruyor neyse ölçümü yaptım

Salı gunu tartilmistim:64.6
Güncel kilo:64.3
1.Hedef: 60
2. Hedef:57
Güncel kilo listesini nasıl görebiliyorsunuz acaba

Sabah
4 yemek kaşığı lor peyniri
2 tatlı kaşığı bal
Marul+ maydanoz
15 zeytin(
1 dilim tb ekmeği.
Buraya yazarken farkettim henüz hiç su icmemisim

Canım sen söyleyince farkettim ben şu saat oldu daha hiç su içmedim bende tek anne sütü veriyorum bu ay umarım kilo almıştır bebis benim yemeklerim çok düzenli değil 3 buçuk yaşında kızım var kendime hiç yemek yapamiyorum esimde diyet yemiyor ustune benim dikkat etmem bile onu sinir ediyor ahhhhh necok dertlenmisim

Ben de diyete başkadığımda oğlum sadece anne sütü alıyordu ve çevremde yapma bebek aç kalır diyen çok oldu ama hiç de öyle olmuyor yediklerimizin çoğu bize yağ oluyor, az ve öz yemek hem sütü azaltmıyor hemde kilo verdiriyor, sabah kalkar kalkmaz önce yarım limonlulimonlu ılık bir su içiyorom ardından 2 bardakta sade ılık su içiyorum yani bol su, en az yarım saat sonra kahvaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…