- 27 Nisan 2016
- 386
- 529
- 53
Bence de, aynen devamaynen yaaa zaten o beni sinir etmek için diyorama tabi Allah bilir orasını da.. senin de bişeyin kalmadı 2-3 aya gider 7 kilo da
Yaaa geçmiş olsun benim de en büyük korkum bu aralar . Kafasının üstüne düşmedi di mi ?Kızlar oğlum yataktan düştü üstünü değiştirmek için yatırmıştım o ağlamadı bile ama ben çok korktum hala üstümden atamadım o korkuyu
geçmiş olsun canım. Allahtan bişey olmamış bebişine. Çok dikkat etmek lazım aşırı hareketli zamanları.Kızlar oğlum yataktan düştü üstünü değiştirmek için yatırmıştım o ağlamadı bile ama ben çok korktum hala üstümden atamadım o korkuyu
Geçmiş olsun canım, sakin ol panik yapma bebeğini bir süre izleme al, birşey olmaz inşallah, sen yüreğini ferah tutKızlar oğlum yataktan düştü üstünü değiştirmek için yatırmıştım o ağlamadı bile ama ben çok korktum hala üstümden atamadım o korkuyu
6aylik olcak haftaya :)Bebegin kaç aylıktı canım?
Daha çok minikmis. Ek gıda için aceleci olma bence. Anne sütü yeterli şu an için. Bir de blw yi incele derim. Ama dik oturabilmesi sart bunun icin.6aylik olcak haftaya :)
Korkma canım. Takip et biraz . gerçi sen hemşireysin sanırım daha iyi bilirsin zaten. Ama ben kızımı da oğlumu da düşürmüşümdür yataktan.Kızlar oğlum yataktan düştü üstünü değiştirmek için yatırmıştım o ağlamadı bile ama ben çok korktum hala üstümden atamadım o korkuyu
Geçmiş olsun.Benim kızimda bir saat önce koltuktan dusmek üzereyken havada yakaladım aklım gitti.Kızlar oğlum yataktan düştü üstünü değiştirmek için yatırmıştım o ağlamadı bile ama ben çok korktum hala üstümden atamadım o korkuyu
Cnm başının üstüne düştü ama bıngıldağı çocuklarının kafasını koruyo hemen uyutmadım bideYaaa geçmiş olsun benim de en büyük korkum bu aralar . Kafasının üstüne düşmedi di mi ?
Ewet ya arkamı döner dönmez güm die bi ses aklım çıktıgeçmiş olsun canım. Allahtan bişey olmamış bebişine. Çok dikkat etmek lazım aşırı hareketli zamanları.
İnşallah cnm sağolGeçmiş olsun canım, sakin ol panik yapma bebeğini bir süre izleme al, birşey olmaz inşallah, sen yüreğini ferah tut
Cnm hemşirelik kendi çocuğuna sökmüyo işteKorkma canım. Takip et biraz . gerçi sen hemşireysin sanırım daha iyi bilirsin zaten. Ama ben kızımı da oğlumu da düşürmüşümdür yataktan.
Artık iyice tehlikeli oldular valla hep gözümüz üstlerinde olmak zorundaGeçmiş olsun.Benim kızimda bir saat önce koltuktan dusmek üzereyken havada yakaladım aklım gitti.
Mantıklı bende bebeğim daha küçük her ay iki kilo versem diye hedef belirledim kendine bazen düzen şaşınca kontrolü kaybediyor insanKızlar her ay hedef belirliyorum kendime . Bu ayki hedefim 72.4 den 70 e düşmekti .Bu sabah tartıldığımda ulaşamadığımı gördüm. Ama stresli koşuşturmalı bir ay geçirdim bu nedenle vardığım yerden memnunum.
Henüz oruca başlamasam da bu ay dengeli diyet zor görünüyor o yüzden hedefimi küçük tutyorum. 1.6 kilo vermek hedefim olsun haziran için
Canm senin bu hedef olayından sonra bende biliyosun başladım ve gaza geldim çok şükür şimdiki hedefim ramazan sonu 63 olmak hep ulaştım bakalımKızlar her ay hedef belirliyorum kendime . Bu ayki hedefim 72.4 den 70 e düşmekti .Bu sabah tartıldığımda ulaşamadığımı gördüm. Ama stresli koşuşturmalı bir ay geçirdim bu nedenle vardığım yerden memnunum.
Henüz oruca başlamasam da bu ay dengeli diyet zor görünüyor o yüzden hedefimi küçük tutyorum. 1.6 kilo vermek hedefim olsun haziran için
Off gecmis olsun ,smdi nasil bebek.. bizimkini de gecen babasi havaya kaldrip hoppidi hoppidi yaparken kafasini avizeye gecirdi.. tepesiydi tam da. Kizdim kavga ettik.hatta. Benim bebek cok.agladi korktum ama o da snirim korktugundan agladi,birsey olmadi ...yani heralde olmamistir :/ iyi kesilmemis bi de girintili cikintili metalli falan bi avize bi deCnm başının üstüne düştü ama bıngıldağı çocuklarının kafasını koruyo hemen uyutmadım bide
Ewet ya arkamı döner dönmez güm die bi ses aklım çıktı
İnşallah cnm sağol
Cnm hemşirelik kendi çocuğuna sökmüyo işte
Artık iyice tehlikeli oldular valla hep gözümüz üstlerinde olmak zorunda
Cnm ya her bebek oluyo demek ki bizimkide iyi çok şükür 2 saat uyutmadım şimdide uykusu geldi uyumuyo yeter ki canı sağ olsunda ben uğraşırım inan öle korktum ki sütüm kesilecek sandımOff gecmis olsun ,smdi nasil bebek.. bizimkini de gecen babasi havaya kaldrip hoppidi hoppidi yaparken kafasini avizeye gecirdi.. tepesiydi tam da. Kizdim kavga ettik.hatta. Benim bebek cok.agladi korktum ama o da snirim korktugundan agladi,birsey olmadi ...yani heralde olmamistir :/ iyi kesilmemis bi de girintili cikintili metalli falan bi avize bi de
Bizimkide reddetti ama ben hiç biberon vermedim yine vermedim bi hafta aç gezdi ama haftanın sonunda normale döndük dedim el mi yaman bey mi yaman emecen bu memeyi başka yolu yokKızlar cumartesiden bu yana bol stresli gunler geciriyorum
3.5 aylik kizim biberona alistigi icin memeyi reddediyor.
regl donemlerinde sutum azaldigi icin daha once stokladiklarimi biberonla takviye yapiyordum. Ilk aydan beri bu sekilde aclik krizlerini gideriyorduk (47. Gunde ilk kez regl olmustum ve duzenli devam ediyor)
Cadi kizim aventin anne gogsune yakin oldugu iddia edilen biberona alisti, memeden ayni hizda gelmedigi icin emmiyor. Gece emmesinde bir sorun yok ama gunduzleri mahvoluyoruz ciglik cigliga bir haldeyiz.
Biberon ve emzigi vermeyi kestim. Kasik ile besliyorumemzik arandigi icin durmamasi ayri, acikinca emzirmeyi denememle aglamasi ayri, sagip kasikla doke doke vermesi ayri, dengemiz sasti. Calismaya baslamam gerekiyordu bu pazartesi, rapor aldim bu durumda bir de birakirsam neler olur bilemedim goze alamadim.
Benzer sorun yasayan var mi?
Coookkk stresli ve yorgunum ama yilmadan ugrasiyorum, umarim olumlu sonuc aliriz en azindan bir sene olsun emsin istiyorum, dua edin bize
Evet..bebegim aglayp kotu olunca katilinca mesela aglamaktan,sonra duzelince... amaaan tek.uyumasin huysuz olsun beni kipirdatmasin da iyi olsun saglikli olsun, ben ilgilenirim dediydim ..Hic bisey onemli degil aslinda, ne ev isi ne bulasiklar ne camasir ne evdeki sorunlar vs,, saglik onemli,.. bunu kendime hatirlatyorum hep,cunku cok bunaliyorum hersey ustume geldi mi..Cnm ya her bebek oluyo demek ki bizimkide iyi çok şükür 2 saat uyutmadım şimdide uykusu geldi uyumuyo yeter ki canı sağ olsunda ben uğraşırım inan öle korktum ki sütüm kesilecek sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?