- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
Ewet cnm kıyafetler acayip motive ediyo üstüme olmayan şeylerim hep oluyo nişanlıyken aldıklarım biraz dar ama onlarda güzel olacak inanıyorum yapıcam
Aynı benmde daha dökümlü duruyodu maşallah senin bitmiş benm daha en az 7 kilom var ama zayıf gez biraz o uğraştın tadını çıkarolur olur canım hiç merak etme zaten az kaldı :) benim de daha 3 kilom var ama eskiye dair bütün kıyafetlerim oluyo artık 38ler bile daha rahat artıkhaa tabi eskiden kumaş pantolonlarım falan bi tık daha dökümlü dururdu ama tabi ben 55-58 arası gidip geliyodum..şimdi şu 3 kiloyu daha verirsem yeter Allah'ın izniyle korumaya alırım inşallah kendimi artık
gerçi eşim benle kafa buluyor 58 olunca ikinciyi yaparız diye
Aynı benmde daha dökümlü duruyodu maşallah senin bitmiş benm daha en az 7 kilom var ama zayıf gez biraz o uğraştın tadını çıkar
İnşallah cnm ya 2 aya gitsin inşallahaynen yaaa zaten o beni sinir etmek için diyorama tabi Allah bilir orasını da.. senin de bişeyin kalmadı 2-3 aya gider 7 kilo da
Valla cnm biz diyet yapıyouz çoğumuz amazaten sağlıklı şeyler süt yaptığı için sütsorunu yaşamıyoruz aburcubur hamur işi falan yemiyoruz spor yapanlar çok falanBende zayiflamak istiyorummmm ama diyet yapamiyorum bebeğim 6 aylik ve sütüm de az zaten gruba yeni geldim. Nasıl zayifladiniz anneler??
Ben 60 la hamile kalip 90 la sezeryan doguma girip 75 ile çıkıp 6 aydir 1 gram veremeyip 75 de kalan mağdur şişko ve göbekli bir anneyim ;( ;( ;(
Tatlım doğumda çok iyi kilo gitmiş. 15 kilo maşallah. Benim de sütüm az ama emin ol normalden biraz daha az yediğimde sutumde bir degisiklik olmuyor. Bol sıvı almak lazım ve tatlı ekmek gibi çoğunlukla karbonhidrat tan olabildigince uzak durmak lazım.Bende zayiflamak istiyorummmm ama diyet yapamiyorum bebeğim 6 aylik ve sütüm de az zaten gruba yeni geldim. Nasıl zayifladiniz anneler??
Ben 60 la hamile kalip 90 la sezeryan doguma girip 75 ile çıkıp 6 aydir 1 gram veremeyip 75 de kalan mağdur şişko ve göbekli bir anneyim ;( ;( ;(
Sıkma canını bence bebişin daha küçük çünkü onun sana ihtiyacı var verirsin elbet burda birlikte motive oluyoruz Ramazan dolayısı ile grupta biraz sakinlik var ama bayramdan sonra eski aktiflipe ulaşırız ilk sayfadaki bilgileri paylaşırsan eklerim senide buradaki bebeği seninle aynı ayda olan arkadaşların tecrübelerinden faydalabilirsin tabi herkesin bünyesi farklı deneye deneye buluyoruz bizdeBende zayiflamak istiyorummmm ama diyet yapamiyorum bebeğim 6 aylik ve sütüm de az zaten gruba yeni geldim. Nasıl zayifladiniz anneler??
İnsallah tez zamanda iyileşir kızın çok geçmiş olsun aynı sorun bende bebiste vardı şükür bugün daha iyi Allah iyileşen hastalık versin bütün yavruları beterinden korusunBen dün sahurda iki kızızmda uyandığı için ki biri ateşliydi onları beslemekten kendim ne bulduysam attım ağzıma normalde tabak hazırlıyorum kendime hatırladığım kadarı ile 1 dilim süzme peynir 1 dilim beyaz peynir 4-5 çatal patatesli yumurta 2 dilim tb ekmeği şekersiz çay
İftar bulguiurlu ıspanak yemeği (tuzlu olmuştu tadına da bakamıyınca pişirirken ) 1 kepçe ,5 kaşık kadar etli yaz türlüsü salata cacık 1 lokma beyaz ekmek ara ikisi bir arada kahve 5 Tane Burçak büskivi
Su 2 litre kadar oldu
Spor kızımla ilgilenmekten maalesef Yok ama dün 2 mil Leslie yapıp yattım kızım bi iyileşsin spor düzenini oturtucam
Eh işte canım biraz daha iyi ama 1-2 güne ancak kendine gelir Boğaz'ı fena halde antibiyotiğe başladık mecburen Allah razı olsunGeçmiş olsun, şimdi iyidir inşallah küçük hanım
Canım İnan iftar da zor yiyorsun çünkü uzun açlık süresinden sonra suyu içince tüm iştah gidiyo en aZından bende öyle oluyo sonra değişir mi bilmem bende de tam tersi sahur kilo yapıyo özellikle yiyip yatmak bana kilo altidırıyo yıllardır Ramazan'da kilo alırım bakalım emzirmenin etkisi ile bu sefer veririm belkiKızlar bugün son gibi adette yarın bende oruçlu olucam büyük ihtimalle. İftar saati korkutuyor beni çok geç görünüyor. O saatte mümkün olduğunca az yiyip sahura yüklenmek lazım sanki.
Yakarsın canım 2 mil Leslie yap halin varsa yoksada ödülün olsun bende cuma eksi görürsem kaşarlı tost yiycem sahurdaKızlar bugün yine yeminimi 3 tane tulumba yedim ramazan geldiğinden beri tatlı hiç yemiyodum bugün iş yaptım sabah heralde kan şekerim çok düştü duramadım yani bişe olmaz inşallah
Ah o kaşarlı tost yok mu dün resmen yaparken mis gibi koktu ama ben kibarca haşlanmış yumurtamı yedimYakarsın canım 2 mil Leslie yap halin varsa yoksada ödülün olsun bende cuma eksi görürsem kaşarlı tost yiycem sahurda
Geçmiş olsun. Allah şifa versin tez zamanda bende yoğundum iki gündür giremedim pek Allah rahatlık versinHerkese iyi geceler kızlar sahur yapacaklara şimdiden afiyet olsun kızım uyumuşken bende yatayım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?