Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ewet cnm kıyafetler acayip motive ediyo üstüme olmayan şeylerim hep oluyo nişanlıyken aldıklarım biraz dar ama onlarda güzel olacak inanıyorum yapıcam

olur olur canım hiç merak etme zaten az kaldı :) benim de daha 3 kilom var ama eskiye dair bütün kıyafetlerim oluyo artık 38ler bile daha rahat artık haa tabi eskiden kumaş pantolonlarım falan bi tık daha dökümlü dururdu ama tabi ben 55-58 arası gidip geliyodum..şimdi şu 3 kiloyu daha verirsem yeter Allah'ın izniyle korumaya alırım inşallah kendimi artık
gerçi eşim benle kafa buluyor 58 olunca ikinciyi yaparız diye

Aynı benmde daha dökümlü duruyodu maşallah senin bitmiş benm daha en az 7 kilom var ama zayıf gez biraz o uğraştın tadını çıkar

Aynı benmde daha dökümlü duruyodu maşallah senin bitmiş benm daha en az 7 kilom var ama zayıf gez biraz o uğraştın tadını çıkar

aynen yaaa zaten o beni sinir etmek için diyor ama tabi Allah bilir orasını da.. senin de bişeyin kalmadı 2-3 aya gider 7 kilo da

Bende zayiflamak istiyorummmm ama diyet yapamiyorum bebeğim 6 aylik ve sütüm de az zaten gruba yeni geldim. Nasıl zayifladiniz anneler??
Ben 60 la hamile kalip 90 la sezeryan doguma girip 75 ile çıkıp 6 aydir 1 gram veremeyip 75 de kalan mağdur şişko ve göbekli bir anneyim ;( ;( ;(

Valla cnm biz diyet yapıyouz çoğumuz amazaten sağlıklı şeyler süt yaptığı için sütsorunu yaşamıyoruz aburcubur hamur işi falan yemiyoruz spor yapanlar çok falan

Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. 24 şubatta oğlumu sezeryan ile dünyaya getirdim. 68 kilo ile hamile kalıp 97 kilo ile doğuma gittim. Doğumdan 1 hafta sonra ödem falan kalmadı ve kilom 89 idi. Sütüm çok azdı, artsın diye ilk 2 ay her şeyi denedim, her şeyden yedim günde 5 litre su içtim ama yine de çok artmadı her emzirmeden sonra bebeğime mama takviyesi yaptım. İlk iki ay hiç kilo vermedim hala 89 idim. Ama son 2-3 haftadır diyet yapıyorum, akşam 7 gibi yeme işlemini bitiriyorum sadece çok acikirsam 1 bardak süt yanında bir hurma yiyiyorum. Bu sabah tartildim 80.5 kg çıktım. İlk hedefim 75 kiloya düşmek. Nihai hedefim ise 65 kilo olmak bu arada boyun 1.64. Sevgilerimle...

Tatlım doğumda çok iyi kilo gitmiş. 15 kilo maşallah. Benim de sütüm az ama emin ol normalden biraz daha az yediğimde sutumde bir degisiklik olmuyor. Bol sıvı almak lazım ve tatlı ekmek gibi çoğunlukla karbonhidrat tan olabildigince uzak durmak lazım.

Hoşgeldiniz kızlar Cuma'ya eklerim listeye sizleride Azmi'niz daim olsun S silan1986 güzel vermişsin maşallah bebişinde küçük daha menülerini paylaşırsan fikir olur bizlerede
ObseSif-annee grubumuzun en maşallahı sana canım çok as kaldı gerçekten mezuniyetine kızımı sormuşsun hala aynı canım boğazları şişmiş dün sahurdan beri uyku yok Yen'i Uyudu şimdi ateşi 37 ye düşürdük şükür gündüz 39 dam aşağı inmedi kreşten alıyorlar hastalığı normalde kızım 4 yaşında ateş nedir bilmezdim ben hasta çocuğu okula gönderiyorlar sonrada bulaşıyor doğal olarak

Ben dün sahurda iki kızızmda uyandığı için ki biri ateşliydi onları beslemekten kendim ne bulduysam attım ağzıma normalde tabak hazırlıyorum kendime hatırladığım kadarı ile 1 dilim süzme peynir 1 dilim beyaz peynir 4-5 çatal patatesli yumurta 2 dilim tb ekmeği şekersiz çay
İftar bulguiurlu ıspanak yemeği (tuzlu olmuştu tadına da bakamıyınca pişirirken ) 1 kepçe ,5 kaşık kadar etli yaz türlüsü salata cacık 1 lokma beyaz ekmek ara ikisi bir arada kahve 5 Tane Burçak büskivi
Su 2 litre kadar oldu
Spor kızımla ilgilenmekten maalesef Yok ama dün 2 mil Leslie yapıp yattım kızım bi iyileşsin spor düzenini oturtucam

Sıkma canını bence bebişin daha küçük çünkü onun sana ihtiyacı var verirsin elbet burda birlikte motive oluyoruz Ramazan dolayısı ile grupta biraz sakinlik var ama bayramdan sonra eski aktiflipe ulaşırız ilk sayfadaki bilgileri paylaşırsan eklerim senide buradaki bebeği seninle aynı ayda olan arkadaşların tecrübelerinden faydalabilirsin tabi herkesin bünyesi farklı deneye deneye buluyoruz bizde

İnsallah tez zamanda iyileşir kızın çok geçmiş olsun aynı sorun bende bebiste vardı şükür bugün daha iyi Allah iyileşen hastalık versin bütün yavruları beterinden korusun

Geçmiş olsun, şimdi iyidir inşallah küçük hanım
Eh işte canım biraz daha iyi ama 1-2 güne ancak kendine gelir Boğaz'ı fena halde antibiyotiğe başladık mecburen Allah razı olsun
M Minik Prenseslerim Allah razı olsun canım sizede çok geçmiş olsun sağlık gibizi yok gerçekten aklım kzızımda olunca yesiğimdende bişey anlamıyorum zaten

Kızlar bugün son gibi adette yarın bende oruçlu olucam büyük ihtimalle. İftar saati korkutuyor beni çok geç görünüyor. O saatte mümkün olduğunca az yiyip sahura yüklenmek lazım sanki.
Canım İnan iftar da zor yiyorsun çünkü uzun açlık süresinden sonra suyu içince tüm iştah gidiyo en aZından bende öyle oluyo sonra değişir mi bilmem bende de tam tersi sahur kilo yapıyo özellikle yiyip yatmak bana kilo altidırıyo yıllardır Ramazan'da kilo alırım bakalım emzirmenin etkisi ile bu sefer veririm belki

Kızlar bugün yine yeminimi 3 tane tulumba yedim ramazan geldiğinden beri tatlı hiç yemiyodum bugün iş yaptım sabah heralde kan şekerim çok düştü duramadım yani bişe olmaz inşallah
Yakarsın canım 2 mil Leslie yap halin varsa yoksada ödülün olsun bende cuma eksi görürsem kaşarlı tost yiycem sahurda

iyi geceler kızlar
Sabahki menüm
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim helva
7 siyah zeytin
3 dilim beyaz ekmek
Ara
Bende kaçamak yaptım bir şekerpare yedim
Akşam
3 yk salata
4 içli köfte
Bir porsiyon tavuk
3 dilim de karpuz iftara davet edilmiştik ancak kısa bildim

Ben misafirliğe felan gidince su içmeyi unutuyorum yaa onu fark tim bugün

Herkese iyi geceler kızlar sahur yapacaklara şimdiden afiyet olsun kızım uyumuşken bende yatayım biraz
Geçmiş olsun. Allah şifa versin tez zamanda bende yoğundum iki gündür giremedim pek Allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…