- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Daha pure bile yememis bebege mi.., blw.de cocugun eline yutabileceginden emin.olup da verilmiyor mu.yiyecekler...blw yapmanı öneririm.
Aman ya eslere gore ne var zaten ..olur olur canım hiç merak etme zaten az kaldı :) benim de daha 3 kilom var ama eskiye dair bütün kıyafetlerim oluyo artık 38ler bile daha rahat artıkhaa tabi eskiden kumaş pantolonlarım falan bi tık daha dökümlü dururdu ama tabi ben 55-58 arası gidip geliyodum..şimdi şu 3 kiloyu daha verirsem yeter Allah'ın izniyle korumaya alırım inşallah kendimi artık
gerçi eşim benle kafa buluyor 58 olunca ikinciyi yaparız diye
Ufff 3 tulumbadan nolcak., onu yedim diye biraz hopla zipla hareket et yatana kadar,suyunu da ic tamam.iste.. :)Kızlar bugün yine yeminimi 3 tane tulumba yedim ramazan geldiğinden beri tatlı hiç yemiyodum bugün iş yaptım sabah heralde kan şekerim çok düştü duramadım yani bişe olmaz inşallah
Ben de rebel.bana.cevap vermedi diyodum4 aylıkken başladım cnm spor hiç yapamıyorum ilk başta leslie yapıyodum bıraktım dewam edemiyorum
Aynen canım 2 bebegimi de dusunmeliyim. Tutmamaya karar verdim.sonra tutarsın canım. Bebeklerimizin saglıgı daha önemli
Ayy canım ablam..Selammm ...
vorones ablası sayılırım ona bakayım derken gözüme takıldı
Sevgili shoji yanlış anlamıycagını ümit ediyorum
Buluğa ermiş tüm müslümanlara oruç farzdır canım .
Ama bazı durumlarda ramazan orucu tutulmayabilir...FAKAT KAZASI Da gereklidir ...
Damdan düşme gibi olmadım inşallah . Çünki bildiğimi birbirimizle paylaşmamız gereklidir dinimizde
Hepinizize sağlıklı dogumlar ,anasına babasına , milletine hayırlı evlat . Rabbına salih kullar olan evlatlar diliyorum
ama benim boy 155 dolayisiyla kilom bana fazlaCnm sen zaten benm inmek istediğim kiloda başladın diyete
Bugünde tutamadım canım yarın başlarım sanırım. Bu şekildede önce kendi akşam öğünümü yiyhorum sonra eşimin iftarından tırtıklıyprum oruç tutarsam en azından tek öğün yerim adam gibiCanım İnan iftar da zor yiyorsun çünkü uzun açlık süresinden sonra suyu içince tüm iştah gidiyo en aZından bende öyle oluyo sonra değişir mi bilmem bende de tam tersi sahur kilo yapıyo özellikle yiyip yatmak bana kilo altidırıyo yıllardır Ramazan'da kilo alırım bakalım emzirmenin etkisi ile bu sefer veririm belki
Aman ya eslere gore ne var zaten ..
Ben de 60li kilolari bi gorseydim... aah ah zamaninda 58dim ben yaa.. evlendm duba oldum.66 ile.hamile kaldim.. 86 ile doguma girdim,,ben napayim ya :/
Hala bosbol.kiyafetlerle geziyorum
Cnm bende kendim bakıyorum ama ben oğlum huysuzlanınca yemiyorum hazırlayamadığım için yada 3 4 ceviz yiyorum falanBen de rebel.bana.cevap vermedi diyodum
Yeni gordum :)..
3ayda cok iyi vermissn canim.ben de 4.ayda basladm dikkat etmeye hafiften.hareketlere falan.. 6aylik olcaz.bizde ... cok az.kilo verebildim beeen.. yememi kesemiyorum. Illa.gun icinde kalorili birseyler.kaciyo yani.. kendime ozel birsey de hazirlayamiyorum bebekten dolayi. Tek.basima bakiyorum kizkardesim geliyo sagolsun bazen de.. oyle devamli.yardimci.olanim yok,. Oyle.olunca da hanfendi huysuzlaninca ne.bulursam onu yiyorum.o an... :/
Benmde 160 ne olcak ki aynıyız yaniama benim boy 155 dolayisiyla kilom bana fazla
Hoşgeldiniz kızlar Cuma'ya eklerim listeye sizleride Azmi'niz daim olsun @silan1986 güzel vermişsin maşallah bebişinde küçük daha menülerini paylaşırsan fikir olur bizlerede
ObseSif-annee grubumuzun en maşallahı sana canım çok as kaldı gerçekten mezuniyetine kızımı sormuşsun hala aynı canım boğazları şişmiş dün sahurdan beri uyku yok Yen'i Uyudu şimdi ateşi 37 ye düşürdük şükür gündüz 39 dam aşağı inmedi kreşten alıyorlar hastalığı normalde kızım 4 yaşında ateş nedir bilmezdim ben hasta çocuğu okula gönderiyorlar sonrada bulaşıyor doğal olarak
Kızlar bugün yine yeminimi 3 tane tulumba yedim ramazan geldiğinden beri tatlı hiç yemiyodum bugün iş yaptım sabah heralde kan şekerim çok düştü duramadım yani bişe olmaz inşallah
Uf benim de icim aciyo...esim pirinc pilavini seviyo istiyo yapiyorum.. cok geliyo o da,eskiden yerdi smdi oruc tutunca pek.yiyemiyo.. ben de sismanlamaym diye azcik yiyorum.. sonra ertesi gune kalip kuş yemegi oluyolar :/ Neyse en azindan cope dokmedim diye braz vicdanimi rahatlatyorum.. valla yarim bardak pirincle yapcam o olucak..olmaz canm merak etme ben de iş yapınca ağzıma atıyom bazen şekerim düşünce bişeyler.. ama ramazandan önce benm evde de tatlı yoktu hurma atardım ağzıma şekerim düşünce.. ramazan geldi eve tatlı grdive dün itibariyle yenmediği için yarısı çöpe gitti malesef
Bebegin kaç aylıktı canım?Daha pure bile yememis bebege mi.., blw.de cocugun eline yutabileceginden emin.olup da verilmiyor mu.yiyecekler...
Ya da sivi sivi koycam en.iyisi elini bular.yalar falan.. zaten el.yemeyi cok.seviyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?