Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
blw yapmanı öneririm.
Daha pure bile yememis bebege mi.., blw.de cocugun eline yutabileceginden emin.olup da verilmiyor mu.yiyecekler...
Ya da sivi sivi koycam en.iyisi elini bular.yalar falan.. zaten el.yemeyi cok.seviyo :)

Aman ya eslere gore ne var zaten ..
Ben de 60li kilolari bi gorseydim... aah ah zamaninda 58dim ben yaa.. evlendm duba oldum.66 ile.hamile kaldim.. 86 ile doguma girdim,,ben napayim ya :/
Hala bosbol.kiyafetlerle geziyorum

Kızlar bugün yine yeminimi 3 tane tulumba yedim ramazan geldiğinden beri tatlı hiç yemiyodum bugün iş yaptım sabah heralde kan şekerim çok düştü duramadım yani bişe olmaz inşallah
Ufff 3 tulumbadan nolcak., onu yedim diye biraz hopla zipla hareket et yatana kadar,suyunu da ic tamam.iste.. :)

4 aylıkken başladım cnm spor hiç yapamıyorum ilk başta leslie yapıyodum bıraktım dewam edemiyorum
Ben de rebel.bana.cevap vermedi diyodum
Yeni gordum :)..
3ayda cok iyi vermissn canim.ben de 4.ayda basladm dikkat etmeye hafiften.hareketlere falan.. 6aylik olcaz.bizde ... cok az.kilo verebildim beeen.. yememi kesemiyorum. Illa.gun icinde kalorili birseyler.kaciyo yani.. kendime ozel birsey de hazirlayamiyorum bebekten dolayi. Tek.basima bakiyorum kizkardesim geliyo sagolsun bazen de.. oyle devamli.yardimci.olanim yok,. Oyle.olunca da hanfendi huysuzlaninca ne.bulursam onu yiyorum.o an... :/

Ayy canım ablam.. ben de kazası gerekli die biliorum. Yavrularim okullu olana kadar bitirirm inşallah. Total de en az 60 oliyiiu ama az az tutar bitiririrm insallahh

Menum
Sahur 2 yumurta 1 dl ekmek domates salatalik 2 kk koy peyniri 1 bard sut 2 erik 1 kayisi bol yesillik

İftar 1 kase dolusu mercimek corbasi 1 tabak kabak 2 yk kofteli patates salata 2 hurma

Ara 1 fincan sade turk kahvesi 1 incir bir kayisi
3 bucuk lt su

5 dk kalca
5 dk karin egzersizi

Bugünde tutamadım canım yarın başlarım sanırım. Bu şekildede önce kendi akşam öğünümü yiyhorum sonra eşimin iftarından tırtıklıyprum oruç tutarsam en azından tek öğün yerim adam gibi

Aman ya eslere gore ne var zaten ..
Ben de 60li kilolari bi gorseydim... aah ah zamaninda 58dim ben yaa.. evlendm duba oldum.66 ile.hamile kaldim.. 86 ile doguma girdim,,ben napayim ya :/
Hala bosbol.kiyafetlerle geziyorum

azmet sabret eski haline dönceksin canım, yeter ki iste.. ya nefsimize yeniliyoruz kaçırıyoruz bazen ama sonra telafisi önemli çalışana Rabbim yardım ediyor :)

Cnm bende kendim bakıyorum ama ben oğlum huysuzlanınca yemiyorum hazırlayamadığım için yada 3 4 ceviz yiyorum falan

canım çok çok geçmiş olsun kreş öyle malesef yaa Allah daha beter hastalıklardan korusun yavrucukları onlar hasta olunca bütün düzenin şaşıyo dimi naapcağnı bilemiyo insan ama napalım böyle böyle büyüyecekler Rabbim dermansız dert vermesin..
bu arada maşallahı aldım senden ama bu hafta ceza da alabilirim bu sabah da tartıldım bi 200 daha fazla çıktım reglim sağolsun

Ben de oğlumu seneye kreşe vermeyi düşünüyorum pentagram42 . hastalık durumlarından korka korka.
Doktorunumiz immuneks şurup tavsiye etti. Bağışıklığı güçlendiren sadece bu şuruptur diğerleri vitamin takviyesi demişti. Ben o yüzden kış aylarında kullanmayı düşqnüyorum çocuklara

Kızlar bugün yine yeminimi 3 tane tulumba yedim ramazan geldiğinden beri tatlı hiç yemiyodum bugün iş yaptım sabah heralde kan şekerim çok düştü duramadım yani bişe olmaz inşallah

olmaz canm merak etme ben de iş yapınca ağzıma atıyom bazen şekerim düşünce bişeyler.. ama ramazandan önce benm evde de tatlı yoktu hurma atardım ağzıma şekerim düşünce.. ramazan geldi eve tatlı grdi ve dün itibariyle yenmediği için yarısı çöpe gitti malesef

ya benim düzenim çok şaştı kızlar mens olunca.. sabah evde kahvaltı yapıyom sayılır domates,peynir,zeytin ekmek ama öyle yeşillkler bitki çayı falan yok. işe gelince napacağmı şaşırıyom masanın altında gizli gizli odadaki erkek arkadaş çıkınca..nerdeyse her yer kapalı emzirmesem normalde mens olnca yemezdim eskiden.. ama şimdi acıkıyorum kepekli galeta krem peynir aldım marketten evden de erik getirdim onları yicem öğlende..evde de yemek yok kahvaltı ben en iyisi bugün gidince bi yemek yapıyım getiriim bi kap da olsa zaten akşam 5-6 gibi yiyorum evde akşam yemeğimi. anneciğim de yalnız oturmasın diye yanında oturuyom çay falan içiyom :)
normal oruca geçince hafif hafif yerim inşallah kilo almadan çıkarım bayrama :)

Uf benim de icim aciyo...esim pirinc pilavini seviyo istiyo yapiyorum.. cok geliyo o da,eskiden yerdi smdi oruc tutunca pek.yiyemiyo.. ben de sismanlamaym diye azcik yiyorum.. sonra ertesi gune kalip kuş yemegi oluyolar :/ Neyse en azindan cope dokmedim diye braz vicdanimi rahatlatyorum.. valla yarim bardak pirincle yapcam o olucak..

Hadi bakalım kızlar bu ilk oruçlu haftanız olacak bakalım oruç naaıl etkileyecek sonuçlarınızı meark ediyorum . ben bu hafta başlayamadım ama haftaya benim durumumda etkilenecektir

Ya kizlar ben adet dönemindeyim akşam da cok bir şey yemedim ama kilom 71.2 çıktı moralim çok bozuk bir adim ileri gidemedim yaa ödem dedigimiz şey bu kadar kilo yapar mi neredeyse 1 kiloluk fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…