Amin allah kimseye ewlat acısı göstermesinEvet..bebegim aglayp kotu olunca katilinca mesela aglamaktan,sonra duzelince... amaaan tek.uyumasin huysuz olsun beni kipirdatmasin da iyi olsun saglikli olsun, ben ilgilenirim dediydim ..Hic bisey onemli degil aslinda, ne ev isi ne bulasiklar ne camasir ne evdeki sorunlar vs,, saglik onemli,.. bunu kendime hatirlatyorum hep,cunku cok bunaliyorum hersey ustume geldi mi..
Neyse iyiymis sukur..bebislerimizi Allah korusun..
Umarım hedefine ulaşırsın canım sağlıkla hoşçakal haber verdiğin için teşekkürlerKızlar ben hedeflerime ulasamiyorum son dönemde moralim de çok bozuldu. Burada olmak güzeldi ama artık motive olamiyorum. Aranizdan ayriliyorum bugün itibariyle kizim da artik pek emmiyor birakacak gibi olmadı başka bir grupla devam edeyim ben. Sizleri tanidigima çok memnun oldum hoşçakalın arkadaslar...
Verirsin canım sen regl öyle oluyo benimde ilacın sonu bitince 3 gün içinde oluyomuş bakalım beklemedeyimcanım çok çok geçmiş olsun kreş öyle malesef yaa Allah daha beter hastalıklardan korusun yavrucukları onlar hasta olunca bütün düzenin şaşıyo dimi naapcağnı bilemiyo insanama napalım böyle böyle büyüyecekler Rabbim dermansız dert vermesin..
bu arada maşallahı aldım senden ama bu hafta ceza da alabilirim bu sabah da tartıldım bi 200 daha fazla çıktımreglim sağolsun
Bakayım canım şuruba normalde benim kız 4 yaşında ateş nedir bilmezdik ayakta atlatırdık ne zaman okula başladı ateş ve Boğaz enfeksiyonu da beraberinde geldi çok memnunun okuldan ama şu hastalık olmazsa 2 günde 5 yaş yaşlandım desem yeridirBen de oğlumu seneye kreşe vermeyi düşünüyorumpentagram42 . hastalık durumlarından korka korka.
Doktorunumiz immuneks şurup tavsiye etti. Bağışıklığı güçlendiren sadece bu şuruptur diğerleri vitamin takviyesi demişti. Ben o yüzden kış aylarında kullanmayı düşqnüyorum çocuklara
Kızlar cumartesiden bu yana bol stresli gunler geciriyorum
3.5 aylik kizim biberona alistigi icin memeyi reddediyor.
regl donemlerinde sutum azaldigi icin daha once stokladiklarimi biberonla takviye yapiyordum. Ilk aydan beri bu sekilde aclik krizlerini gideriyorduk (47. Gunde ilk kez regl olmustum ve duzenli devam ediyor)
Cadi kizim aventin anne gogsune yakin oldugu iddia edilen biberona alisti, memeden ayni hizda gelmedigi icin emmiyor. Gece emmesinde bir sorun yok ama gunduzleri mahvoluyoruz ciglik cigliga bir haldeyiz.
Biberon ve emzigi vermeyi kestim. Kasik ile besliyorumemzik arandigi icin durmamasi ayri, acikinca emzirmeyi denememle aglamasi ayri, sagip kasikla doke doke vermesi ayri, dengemiz sasti. Calismaya baslamam gerekiyordu bu pazartesi, rapor aldim bu durumda bir de birakirsam neler olur bilemedim goze alamadim.
Benzer sorun yasayan var mi?
Coookkk stresli ve yorgunum ama yilmadan ugrasiyorum, umarim olumlu sonuc aliriz en azindan bir sene olsun emsin istiyorum, dua edin bize
benimkide meme reddi yaşadı rebelin dedipi gibi bir kaç gün sadece emzirdim. 10 15 dk da bir emzirmeye çalıştım. Bi süre sonra normale döndü. İnşallah seninkide döner canımBizimkide reddetti ama ben hiç biberon vermedim yine vermedim bi hafta aç gezdi ama haftanın sonunda normale döndük dedim el mi yaman bey mi yaman emecen bu memeyi başka yolu yok
Geçmiş olsun canim... Ben de kızımı gimdermek istiyorum ama sirf bu hastalik olaylari korkutuyor beni.ama kaçış yok malesefBakayım canım şuruba normalde benim kız 4 yaşında ateş nedir bilmezdik ayakta atlatırdık ne zaman okula başladı ateş ve Boğaz enfeksiyonu da beraberinde geldi çok memnunun okuldan ama şu hastalık olmazsa 2 günde 5 yaş yaşlandım desem yeridir
Doğru yoldasın canım sakın vazgeçme. Hiç bırakmadan emzirr gerekirse ama sakın biberon verme. Unutsun biberonu. Ağlmasına aldanma sonrası daha kötü sonuçlanır sen durmadan emzir başka çareai olmadığını anlasın. Yoksa bir daha tutturamazsın.Oğlumda yaşadımKızlar cumartesiden bu yana bol stresli gunler geciriyorum
3.5 aylik kizim biberona alistigi icin memeyi reddediyor.
regl donemlerinde sutum azaldigi icin daha once stokladiklarimi biberonla takviye yapiyordum. Ilk aydan beri bu sekilde aclik krizlerini gideriyorduk (47. Gunde ilk kez regl olmustum ve duzenli devam ediyor)
Cadi kizim aventin anne gogsune yakin oldugu iddia edilen biberona alisti, memeden ayni hizda gelmedigi icin emmiyor. Gece emmesinde bir sorun yok ama gunduzleri mahvoluyoruz ciglik cigliga bir haldeyiz.
Biberon ve emzigi vermeyi kestim. Kasik ile besliyorumemzik arandigi icin durmamasi ayri, acikinca emzirmeyi denememle aglamasi ayri, sagip kasikla doke doke vermesi ayri, dengemiz sasti. Calismaya baslamam gerekiyordu bu pazartesi, rapor aldim bu durumda bir de birakirsam neler olur bilemedim goze alamadim.
Benzer sorun yasayan var mi?
Coookkk stresli ve yorgunum ama yilmadan ugrasiyorum, umarim olumlu sonuc aliriz en azindan bir sene olsun emsin istiyorum, dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?