Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin allah kimseye ewlat acısı göstermesin

Kızlar ben hedeflerime ulasamiyorum son dönemde moralim de çok bozuldu. Burada olmak güzeldi ama artık motive olamiyorum. Aranizdan ayriliyorum bugün itibariyle kizim da artik pek emmiyor birakacak gibi olmadı başka bir grupla devam edeyim ben. Sizleri tanidigima çok memnun oldum hoşçakalın arkadaslar...

Umarım hedefine ulaşırsın canım sağlıkla hoşçakal haber verdiğin için teşekkürler

Verirsin canım sen regl öyle oluyo benimde ilacın sonu bitince 3 gün içinde oluyomuş bakalım beklemedeyim

Bakayım canım şuruba normalde benim kız 4 yaşında ateş nedir bilmezdik ayakta atlatırdık ne zaman okula başladı ateş ve Boğaz enfeksiyonu da beraberinde geldi çok memnunun okuldan ama şu hastalık olmazsa 2 günde 5 yaş yaşlandım desem yeridir

Ramazan'la birlikte benimde bağırsak sorunu başladı normalde hiç olmaz bebişte de başladı ikimize kurukayısı ve elma kaynattım suyunu içtim 1 kayısı da yedim bakalım etkisini gösterecekmi menümüzde vereyim
Sahur 2 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme 1 dilim beyaz peynir 3 kaşık kavurmalı yumurta 1 çatal ev yapımı çilek reçeli şekersiz çay yeşillkl
İftar 1 kepçe tarhana çorba 1 hırma 10 dakika sonra fırında tavuk 1 tane yanında 2 küçük patates dilimi 3 kaşık pilav salata
Ara puding evde şerbetli tatlı bardı yemedim hiç canımda istemiyo birazda kiraz yedim
Su 2 litreyi geçti galiba
Spor yok yine kızım Yen'i uyudu ateşimiz düştü ama Boğaz fena yutkunamıyo bile yavrum inşallah yarına biraz daha hafifler
Sahura kadar biraz dinleneyim görüşürüz yine kızlar

Bugun menum
Sahur tereyagli yumurta 1 bazlama 1 kase komposto kk koy peyniri 4 zeytin domates salatalik bol yesillik

İftar 1 kase mercimek corbasi 1 haslanmis tavuk 2 yk keskek 2 dl karpuz 2 hurma salata

Ara 1 sade turk kahvesi 1 kuru kayisi

3 bucuk lt su

30 squat
20 yanbel

Bizimkide reddetti ama ben hiç biberon vermedim yine vermedim bi hafta aç gezdi ama haftanın sonunda normale döndük dedim el mi yaman bey mi yaman emecen bu memeyi başka yolu yok
benimkide meme reddi yaşadı rebelin dedipi gibi bir kaç gün sadece emzirdim. 10 15 dk da bir emzirmeye çalıştım. Bi süre sonra normale döndü. İnşallah seninkide döner canım

Akşam menüm
1 kase yoğurt çorbası
2 orta boy karnıyarık
1 dilim ekmek
2 dilim börek.
Bu tatlı işini kaçıroyorum ya. Tatlı yapmıycam artık. Tatlı olunca azda olsa yiyorum dayanamıyorum.

Geçmiş olsun canim... Ben de kızımı gimdermek istiyorum ama sirf bu hastalik olaylari korkutuyor beni.ama kaçış yok malesef

Benim mönüm sahur 2 dilim peynir 2 tb ekmegi 2 ceviz yesillik 2 bardak cay 3 yk yogurt. İftar 1 hurma 2kepce tarhana corbasi 10 dk ara.1karniyarik 2 dilim tb ekmegi cacik salata. Ara ogunde 1 bardak tarcinli süt 5 badem 2.5 litre su oldu.spor yok malesef

Doğru yoldasın canım sakın vazgeçme. Hiç bırakmadan emzirr gerekirse ama sakın biberon verme. Unutsun biberonu. Ağlmasına aldanma sonrası daha kötü sonuçlanır sen durmadan emzir başka çareai olmadığını anlasın. Yoksa bir daha tutturamazsın.Oğlumda yaşadım

Geçen hafta 54.3
Bu hafta 54.2
Fark 100 gram yüzdeye gerek yok bence bu hafta hızı iyice kesmişim görünen o ki neyse kendimi bi motive edip devam etsem çok iyi olacak.Akşama memlekete gidiyoruz neyseki herkes oruç da kendi kafama göre takılabilecem umarım iftarlarda kaçırmam yaa fazla

Kızlar herkese günaydın ben paylaşımımı yapayım tartıldım sabah. pentagram42
Geçen hafta 71.7
bu hafta 70.3
fark 1.4
yüzde 1, 952
Benim bilgilerim canım. Eşim oruç olunca benim işime yaramış gibi oldu .Yalnız kaçamak yapamadım pek. Sadece akşam öğününden sonra arada ikinci atıştırma gibi oldu ama çok kaçırmamışım demek ki

Günaydın kızlar. Bu ramazan beni benden aldi.ilk gün regl oldum.Bi istah acilmasi esim oreyclu istiyo diye de yaptim ne varsa.Misafir o nu derken ziyan bi hafta gecirdim.buraya menu paylasip morivasyon etkilemek istemedim o yuzden yazmiyorum bikac gündür. Zaten kilo bildirimi yapmiyordum.en kisa zamanda toparlanip donecegim inşallah. Bol bol kilo verin siz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…