Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah goturecem canım balgam yok canım kuru öksürük sanki boğazı giciklaniyor gibi

Canım cold mix ilk defa duyuyorum nasıl kullanılıyor ne gibi bisey

Canım cold mix ilk defa duyuyorum nasıl kullanılıyor ne gibi bisey
Sadece bir iki damla yastığına damlat sende kullanabilirsin çok güzel birşey baya acıyor burnu mentol gibi

Merhabalar bende zayıflama grubunuza katılabilir miyim?

Merhabalar bende zayıflama grubunuza katılabilir miyim?
Merhabalar goşgelsiniz ilk sayfadaki bilgileri vermen gerekiyor bebeğin kaç aylık emziriryormusun kilo bildirimlerini cuma yapıyoruz o zamana kadar sohbetlere katılabilir menülerini bildirebilirsin

7.5 aylık bir bebeğim var emziriyorum.Yaşım 25 kilom 71.7 boyum1.58 ilk hedef kilom 65 daha 2. hedefim 55

7.5 aylık bir bebeğim var emziriyorum.Yaşım 25 kilom 71.7 boyum1.58 ilk hedef kilom 65 daha 2. hedefim 55
Tamamdır hoşgeldin tekrardan günlük yediklerini ister öğün öğün ister akşam toplu olarak yapabilirsin spor yapıyorsan onu da bildirebilirsin

Kizlar acayip hastayim. Sesim tamamen kisildi. Doktor rapor verdi3 gun evdeyim ama yemek psisirecek halim yok bakalim ne yapacagim diyet isini

Kizlar acayip hastayim. Sesim tamamen kisildi. Doktor rapor verdi3 gun evdeyim ama yemek psisirecek halim yok bakalim ne yapacagim diyet isini
Çok geçmiş olsun canım zaten halin yokmuş bolbol ıhlamur tarzı şeyler iç ses kısıklığı bende hasta olunca yasıyorum aktarlarda nöbet şekeri diy birşey var o iyi geliyor acıyor sesi

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.kahvaltida peynir yeşillik yedim. ara öğün için bebeğinin bisküvilerinden yedim 4 tanecik.öglen 1 dilim ekmek 3 parça hindi külbastı su. ve şuan çok ac hissediyorum kendimi yoğurt yiyecegim bugün ilk gün . siz nasıl bastırıyorsunuz acliginiz bugün ilk gün ondan mı böyle

Olabilir canım bazen midem kazınıyor zaten yoğurt faydalı yiyebilirsin ben su içiyorum bir kurukayısı atıyorum ağzıma

Slm kızlar bugün gelemedim anca bitirdim işleri,kız rahatsız olunca bişey yaptirmadi,sağlık ocağına götürdüm anca 3 de girdik eve sonra yemek derken bu vakit oldu

Gelmişken menuyude vereyim
Kalkınca limonlu su
10:00
2 yumurta ile tereyağlı omlet
Kk peynir
7 zeytin
Salatalık ,1 ince dilim ekmek
Şekersiz cay
15:15
Bı tabak akşamki tas kebabı
19:001 kepçe şehriye çorbası
İçerim ıspanak ne kadar yerim bilmem pek canım bişey istemiyor
Su 3 olur spor sağlık ocağna yürüyerek gidip geldim

Yok ben olan biteni bozdum. Ama hasta oldugum icin onume ne konduysa onu yiyorum. Yapamadim kendim birsey. Bir yandan kendimi suclu hissediyorum ama yapacak birsey yok. Esim ve kayinvalidem ne hazirlarsa ondan yemek zorunda kaldim

Yok ben olan biteni bozdum. Ama hasta oldugum icin onume ne konduysa onu yiyorum. Yapamadim kendim birsey. Bir yandan kendimi suclu hissediyorum ama yapacak birsey yok. Esim ve kayinvalidem ne hazirlarsa ondan yemek zorunda kaldim

Geçmiş olsun bende aynı durumdayım dün çok kötüydüm bu sabah daha iyiyim dün bozdum diyetimi bugün yeniden devam edicem oğlumda rahatsız ve sütüm de azalmış gibi

Son düzenleme:
Kızlar bakın eski sayfaları okuyordum bunu paylaşmış lar bende tekrar güncellemek istedim değişik ve güzel bilgiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…