Sabah goturecem canım balgam yok canım kuru öksürük sanki boğazı giciklaniyor gibiÖksürmesi iyi başğam atmaya çalışıyor dr götürdün mü balğam sökücü birşeyler versin bizimki öyle olunca hep kusarak atıyor o zaman ev kusmuk oluyor :))) papatya çayıda içilebilirsin burnu açılsın diye gece rahat yatsın diye cold mix iyi geliyor
Diğer kızıma bende 6 bitimi verdim ama bişey yediremiyordum bunda başlamayı dusunuyom yarın doktora gidince de sorarimEn rahat zamanları emerken valla öyleymiş aç kaldı derdi yok ben 6 doldurunca başladım açıktı hemen meme ver oh.miss
Sadece bir iki damla yastığına damlat sende kullanabilirsin çok güzel birşey baya acıyor burnu mentol gibiCanım cold mix ilk defa duyuyorum nasıl kullanılıyor ne gibi bisey
Merhabalar goşgelsiniz ilk sayfadaki bilgileri vermen gerekiyor bebeğin kaç aylık emziriryormusun kilo bildirimlerini cuma yapıyoruz o zamana kadar sohbetlere katılabilir menülerini bildirebilirsinMerhabalar bende zayıflama grubunuza katılabilir miyim?
Tamamdır hoşgeldin tekrardan günlük yediklerini ister öğün öğün ister akşam toplu olarak yapabilirsin spor yapıyorsan onu da bildirebilirsin7.5 aylık bir bebeğim var emziriyorum.Yaşım 25 kilom 71.7 boyum1.58 ilk hedef kilom 65 daha 2. hedefim 55
Çok geçmiş olsun canım zaten halin yokmuş bolbol ıhlamur tarzı şeyler iç ses kısıklığı bende hasta olunca yasıyorum aktarlarda nöbet şekeri diy birşey var o iyi geliyor acıyor sesiKizlar acayip hastayim. Sesim tamamen kisildi. Doktor rapor verdi3 gun evdeyim ama yemek psisirecek halim yok bakalim ne yapacagim diyet isini
Olabilir canım bazen midem kazınıyor zaten yoğurt faydalı yiyebilirsin ben su içiyorum bir kurukayısı atıyorum ağzımaslm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.kahvaltida peynir yeşillik yedim. ara öğün için bebeğinin bisküvilerinden yedim 4 tanecik.öglen 1 dilim ekmek 3 parça hindi külbastı su. ve şuan çok ac hissediyorum kendimi yoğurt yiyecegim bugün ilk gün . siz nasıl bastırıyorsunuz acliginiz bugün ilk gün ondan mı böyle
Çok geçmiş olsun canimKizlar acayip hastayim. Sesim tamamen kisildi. Doktor rapor verdi3 gun evdeyim ama yemek psisirecek halim yok bakalim ne yapacagim diyet isini
Yok ben olan biteni bozdum. Ama hasta oldugum icin onume ne konduysa onu yiyorum. Yapamadim kendim birsey. Bir yandan kendimi suclu hissediyorum ama yapacak birsey yok. Esim ve kayinvalidem ne hazirlarsa ondan yemek zorunda kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?