Geçmiş olsun dr götürdün mü ihmal etmem bebeklere hemen ciğerlere iniyor bitkisel ben papatya çayı ve ıhlamur veriyorum bununu açmaya çalışıyorum yastığına cold miz damlatıyorum. Sıcak banyo iyi geliyor birdeHayırlı sabahlar kızlar bugün bende başladım anca beraber kanca beraber olacam dedimhaydi bismillah ama kızlar benim küçük kız grip oldu öksürük felan var sizinkiler de öyle olunca nasıl iylesiyorsunuz
Sagolasin canım yok goturmedim geceden basladi öksürüğü burnunu sürekli damla damlatip çektiriyorum bakayım yağmur yagiyor geçerse doktora gotureyimGeçmiş olsun dr götürdün mü ihmal etmem bebeklere hemen ciğerlere iniyor bitkisel ben papatya çayı ve ıhlamur veriyorum bununu açmaya çalışıyorum yastığına cold miz damlatıyorum. Sıcak banyo iyi geliyor birde
Günaydın kızlar
Bir nevi yapıyormuşsun zaten seni çok etkilemez hem İnan rafine şeker tüketmeyince daha dinç oluyorsun
evet kuru kayısı hurma yiyebilirsin doğal yapıldığını bildiğin bir iki tane
Aynen bende reçel meyve felan yemiyorum normalde hele meyve suyu hiç sevmem hazır olanları doğal değilller yani bizim için detoks bir nevi
Hastalığı geçmedimi canım acaba ondan mı öyle
Geçmiş olsun canım ben onları icemiyom işteBenim oğlumda 3 aylık grip burnu dolu bende çekiyorum temizliyorum ben kendim çiğ zencefil ve limon çayı içiyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim
Menümü yazayım
Kahvaltı 1 yumurta
5 zeytin
1kk peynir
1 çeri domates
1 dilim ekmek
Ara 1 portakal
1 rezene
Öğle
4 adet fırın mücver patlıcan salatası
Ara 1 sütlü kahve
1 hurma
6 çiğ fındık
3 adet leblebi şekeri
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
Yoğurtlu köz kırmızı biber salatası
Ara 1 bardak kefir
Su 2 lt
verebilirsin bizim dr izin vermişti ılık olsun sende iç bolbolArkadaşlar küçük kızıma 1 2 çay kaşığı ıhlamur versem olurmu çok öksürüğü var
Bugün 5 aylık olduk canım ılık şekilde verdim ama öksürük den uyuyamiyorliste tamamdır kızlar herkesi tebrik ederim bu hafta şekersiz 21 gün sebebi daha yüksek rakamlar olacak gibi ama burada bir not düşmek istiyorum
bebeği 6 aydan küçük olanlar lütfen sütünüzü takip edin duruma göre menülerinizi artırın hiçbirşey bebişlerimizin sağlığından beslenmesinden önemli değil bu konuya özellikle dikkat çekmek istedim
bebeği hasta olanlara çok çok geçmiş olsun bizimkiler iyileşti şükür ama neden uyumadı son 3 gündür anlamadım şimdi uyuyo bakalım
arden32 3 aylıktı sanırım dimi canım ben ıhlamur verilir diye biliyorum ama yinede doktoruna danış istersen
Öksürmesi iyi başğam atmaya çalışıyor dr götürdün mü balğam sökücü birşeyler versin bizimki öyle olunca hep kusarak atıyor o zaman ev kusmuk oluyor :))) papatya çayıda içilebilirsin burnu açılsın diye gece rahat yatsın diye cold mix iyi geliyorBugün 5 aylık olduk canım ılık şekilde verdim ama öksürük den uyuyamiyor
En rahat zamanları emerken valla öyleymiş aç kaldı derdi yok ben 6 doldurunca başladım açıktı hemen meme ver oh.missBirde kızlar yavaş yavaş ek gıdaya baslasammi acaba sizler kaçıncı ay basladiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?