Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı sabahlar kızlar bugün bende başladım anca beraber kanca beraber olacam dedimhaydi bismillah ama kızlar benim küçük kız grip oldu öksürük felan var sizinkiler de öyle olunca nasıl iylesiyorsunuz
Geçmiş olsun dr götürdün mü ihmal etmem bebeklere hemen ciğerlere iniyor bitkisel ben papatya çayı ve ıhlamur veriyorum bununu açmaya çalışıyorum yastığına cold miz damlatıyorum. Sıcak banyo iyi geliyor birde

Sagolasin canım yok goturmedim geceden basladi öksürüğü burnunu sürekli damla damlatip çektiriyorum bakayım yağmur yagiyor geçerse doktora gotureyim

Benim oğlumda 3 aylık grip burnu dolu bende çekiyorum temizliyorum ben kendim çiğ zencefil ve limon çayı içiyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim

İnşaallah yaa hep kilo hep kilo şişiyorum sonra pişman oluyorum kısır döngü ye girdim

Canlar menüyü vereyim hata yapmadan bitireyim
Kalkınca ılık limonlu su
10:00da
1 yumurta
7 yeşil zeytin
1kk peynir
1 ince dilim ekmek
7 findik
12:00
Küçük elma 1 hurma
13:30
1 kase çorba küçük kase yoğurt
16:00 bı avuç patlamış mısır komşuya çıkmıştım çok ısrar etti ama başka bişey yemedim kızda durmadı zati
19:00
1 kepçe corba ile tas kebabı yiyecen acaba ne kadar yesem ,
Spor ,30 dk koşu bandında yürüdüm
Suyu 3 ltye tamamlarim

Bugün yediklerim şekersiz 1.gün
Sabah 8 bi kupa rezene çayı
Sabah 10 30 kahvaltı bugün kahvaltı günüm vardı
5 kaşık ciğer sote
2 kaşık kızarmış patates
7 8 tane ev yapımı çiğ köfte
Bolca salata,maydanoz,marul
4 bardak şekersiz çay
Bi küçük dilim ekmek
akşam 18 de
salata
Bi kase yoğurt
8 tane ev yapımı çiğ köfte

Su 2 litre yatan a kadar 3 olur
Bugün Spor yapamadım

Arkadaşlar küçük kızıma 1 2 çay kaşığı ıhlamur versem olurmu çok öksürüğü var

Menümü yazayım
Kahvaltı 1 yumurta
5 zeytin
1kk peynir
1 çeri domates
1 dilim ekmek

Ara 1 portakal
1 rezene

Öğle
4 adet fırın mücver patlıcan salatası

Ara 1 sütlü kahve
1 hurma
6 çiğ fındık

3 adet leblebi şekeri

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
Yoğurtlu köz kırmızı biber salatası

Ara 1 bardak kefir

Su 2 lt

Şekersiz 21 günde siz yokmusunuz

liste tamamdır kızlar herkesi tebrik ederim bu hafta şekersiz 21 gün sebebi daha yüksek rakamlar olacak gibi ama burada bir not düşmek istiyorum
bebeği 6 aydan küçük olanlar lütfen sütünüzü takip edin duruma göre menülerinizi artırın hiçbirşey bebişlerimizin sağlığından beslenmesinden önemli değil bu konuya özellikle dikkat çekmek istedim
bebeği hasta olanlara çok çok geçmiş olsun bizimkiler iyileşti şükür ama neden uyumadı son 3 gündür anlamadım şimdi uyuyo bakalım
arden32 3 aylıktı sanırım dimi canım ben ıhlamur verilir diye biliyorum ama yinede doktoruna danış istersen

menümüde vereyim
sabah 1 dilim tb ekmeği 1 dilim süzme peynir 1 haşlanmış yumurta 1 ceviz
ara 4 çilek 10 çiğ fındık
öğle kuru fasülye+yoğurt
ara 1 bardak kefir
akşam ıspanak yemeği+yoğurtlu cevizli kereviz salatası
arra ıhlamur çayı+şekersiz meyve barı
spor bi mucize olur kızım uyanmazsa yapıcam inşallah

Menüm
Aç karnına sade Türk kahvesi
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 yk lor 3 şekersiz çay

Öğlen bir kase yoğurt

Akşam pide yedim evet yememem lazımdı ama sabah ekmek felan yemedim
Sade soda
2 sade cay

2,5 lt yakın su içmisimdir

Bugün 5 aylık olduk canım ılık şekilde verdim ama öksürük den uyuyamiyor

Birde kızlar yavaş yavaş ek gıdaya baslasammi acaba sizler kaçıncı ay basladiniz

Bugün 5 aylık olduk canım ılık şekilde verdim ama öksürük den uyuyamiyor
Öksürmesi iyi başğam atmaya çalışıyor dr götürdün mü balğam sökücü birşeyler versin bizimki öyle olunca hep kusarak atıyor o zaman ev kusmuk oluyor :))) papatya çayıda içilebilirsin burnu açılsın diye gece rahat yatsın diye cold mix iyi geliyor

Birde kızlar yavaş yavaş ek gıdaya baslasammi acaba sizler kaçıncı ay basladiniz
En rahat zamanları emerken valla öyleymiş aç kaldı derdi yok ben 6 doldurunca başladım açıktı hemen meme ver oh.miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…