Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın. Öncelikle dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun.
Ben yine acayip kilo aldım bu sabah 68igördüm yeniden (((
Kahvaltı 1 kupa rezene çayı 1 kk beyaz peynir 1 domates 2 haşlanmış yumurta

Yok ben olan biteni bozdum. Ama hasta oldugum icin onume ne konduysa onu yiyorum. Yapamadim kendim birsey. Bir yandan kendimi suclu hissediyorum ama yapacak birsey yok. Esim ve kayinvalidem ne hazirlarsa ondan yemek zorunda kaldim

cok geçmiş olsun toparlan kaldığın yerden devam edersin canım stres yapma sadece hamur işi yeme yeter :))

Geçmiş olsun bende aynı durumdayım dün çok kötüydüm bu sabah daha iyiyim dün bozdum diyetimi bugün yeniden devam edicem oğlumda rahatsız ve sütüm de azalmış gibi
Sütün etkileniyorsa çok sıkma önemli olan bebekler bolbol su Rezene çayı papatya çayı iç
teşekkürler güzel seyler var ilk zamanlar yapılabilir

Bugün kü menüde yazmaya başlıyım
Sabah rezene çayı
7 tane zeytin
Bi parça beyaz peynir
Bi parça kaşar peynir
Bi dilim ekmek

Rezene içiyorum hergün papatya da içeyim teşekkür ederim

Bugün kü menüde yazmaya başlıyım
Sabah rezene çayı
7 tane zeytin
Bi parça beyaz peynir
Bi parça kaşar peynir
Bi dilim ekmek
Öğle bi tabak fellah köfte
Bol haşlanmış brokoli
sarımsaklı yoğurt

biz bugün geç kalkanlardanız sabah kahvaltısı saat 11 e sarktı. Kahvaltida bir adet haşlanmış yumurta,kibrit kutusu kadar peynir yeşillik ve 1 dilim ekmek yedim. 2 bardak su içtim. şimdilik bu kadar..

Kizlar acayip hastayim. Sesim tamamen kisildi. Doktor rapor verdi3 gun evdeyim ama yemek psisirecek halim yok bakalim ne yapacagim diyet isini
Geçmiş olsun dikkat et kendine diyeti de şimdi düşünme bence

Gunu kapattım canlar
Kalkınca limonlu su
9;30
7zeytin,peynir salatalık,5 6 çatal menemen 1 ince dilim ekmek şekersiz çay
12 :00 küçük elma
13:30 küçük kase yoğurt ile küçük tabak bulgur pilavı (canım bişey istemedi bunuda sütum az gibiydi ondan yedim)
15:00yarim çay bardağı kadar leblebi
17:30
2 kepçe yeşil mercimek yemeği bol salata
Su 3 lt kesin olur
Spor 15 dk leslie yaptım akşamda 30 dk koşu bandida yururum

Öğle bi tabak fellah köfte
Bol haşlanmış brokoli
sarımsaklı yoğurt
Ara zencefilli limon çayı
15 tane fıstık

Akşam haşlanmış brokoli
Büyük bir kase chialı kayısılı tarçınlı yoğurt
Bi tane haşlanmış patates (az tereyağ ve az kaşarlı)
Bademciğim şiş su çok içemedim yinede içmeye çalışıcam veee bugün adam akıllı şeker yemedim bugün birinci günüm şekersiz 21 gün de dün bozmuştum

merhabalar kızlar bugün kahvaltıyı yumurta peynir yeşillikle ekmek ile geçirdim
. öğlen yeşil mercimek çorbası
ara ògün 1 kupa kahve sade şekersiz içtim
2 kayısı yedim
aksam bir kase pırasa yemeği yedim 2 litre su içmeye çalıştım. bakalim evde abur cuburlar var dayanmak zor oluyor inşallah kendimi tutarım...

Bu arada 2 gündür giremiyorum eşim çok rahatsız onunla ilgilen,çocukların tüm bakımı da bana kalınca bayağı çöktüm ama şekersiz 21 güne devam bugün 5.gün dün sadece biraz patlamış mısır yedim benim kaçamağım da bu olsun akşam zumba var eşim biraz toparladı gidesim var bu hafta hiç spora gidemedim

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 77.8
Bu hafta 76.0
Fark 1.8
%2.31

Annemdeyim eski tartı var gördüğümü yazdım net eve gidince belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…