Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün tartındım 69.6 dört günde 1 kilo almışım yaa moralim sıfır oysa bir kiloyu vermek için onbeşhğn uğraşıyoruz

Bugün tartındım 69.6 dört günde 1 kilo almışım yaa moralim sıfır oysa bir kiloyu vermek için onbeşhğn uğraşıyoruz
Üzūlme bu kadar. Vücudumuz bazen kazik atiyor. Ama cabuk toparlarsin korkma. Aynisi bende kac kere oldu. Hatta diyeti hic bozmamisken bile verecegime aldim bazen

Üzūlme bu kadar. Vücudumuz bazen kazik atiyor. Ama cabuk toparlarsin korkma. Aynisi bende kac kere oldu. Hatta diyeti hic bozmamisken bile verecegime aldim bazen
Cumaya kadar düzelir birde adetim yaklaşıyor acaba o etkimesiyle olabilir siye düşünüyorum
Artık yeşil çay içebilir miyim acaba bir yaşına girecek kızım
Bende ayni durumdayim ama kizlar baslayinca aklim kaldi.

Baslasakmi acaba
Bence sizde başlayın grupça hem hep birlikte daha güzel olur motivasyon daha yüksek olur ben şekeri buraktığımdan beri daha rahatım sanki

Yarın baslayayim o zaman inşallah zaten çayı şekersiz iciyom meyve hakkımız varsa sorun değil, faydası olur inşallah

Kızlar sadece hamur işi tatlımi yemiyecegiz

Kızlar sadece hamur işi tatlımi yemiyecegiz

-TAZE VE KURU MEYVELER SERBEST

-HER TÜRLÜ PAKETLİ GIDA:CİPS, BUSKİVİ,ÇİKOLATA YASAK

-HER TÜRLÜ GAZLI İÇECEK YASAK:MEYVESUYU, KOLA,GAZOZ (MADEN SUYU ICILEBILIR)

-HER TÜRLÜ SERBETLİ VE SÜTLÜ TATLI YASAK

-KEK ,KURABIYE,PASTA,REÇEL,BAL YASAK

Yaparım inş canım yarın bende başlıyorum o zaman

Menüyü vereyim
Kalkınca limonlu su
9.30 da
1kk peynir
5 yeşil zeytin
,2 yumurta
Salatalık
Şekersiz çay
11:30
5 fındık
13: 30
Küçük kase tarhana çorbası
Yoğurt
15:45 küçük elma
Akşamda 19:00 yiyoruz
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
Su 3 lt yaparım
Spor yapamadım daha kızım hiç durmadı ama akşam 30 dk yürürüm
Ekmek sadece tabaklari sunnetlemek için birer parça yedim

Selam kızlar menümü vereyim hemen
Kahvaltı 1 yumurta
1 dilim ekmek
1kk peynir
5 zeytin
Yeşillik domates

Ara 1 elma
1 fincan rezene

Öğle
1 bardak ayran
4 tane fırın mücver

Ara 1 bardak sütlü kahve
1 hurma 2 kuru kayısı 6 çiğ badem

Akşam 2 ymk kaşığı bulgur pilavı
Adana kebap
Köz patlıcan salatası

Ara 1 bardak kefir

Su 2 litre yatana kadar 2.5 olur

Benimde şekersiz 1.günüm tamamdır
Sabah 1 dilim tb sebzeli omlet (yarım kapya yarım köy biberi 1 tatlı kaşığı z.yağı 2 yumurta) yeşillik(08:30)
Ara 2 kuru kayısı 10 kayısı çekirdeği(10:00)
Öğle 160 gr ton balığı işe salata(13:00)
Ara 1 bardak kefir 1 ceviz(15:30)
Akşam tavuk sote salata ayran(18:30)
Son ara sade kahve çeyrek elma yarım muz üzerine tarçın(21:30)
Spor yapamıyorum listeyi de yapamıyorum çünkü Kızım uyumuyor gece 3 lere kadar oturuyoruz sabah işe gidiyorum gelince yemek ev işleri sonraki günün öğünlerini hazırla pilim bitmek üzere anlayacağınız

Kızlar bende katılıyorum o zaman grup olarak ayrılmıyım sizden dün oğlumun kontrolleri vardı evde değildim telefonu da arabasa unutmuşum anlayacağınız yazamadım yediklerimi bende bugün başlıyorum şekersiz beslenmeye yıllardır çayı şekersiz içiyorum, kola,gazoz,meyve suyu bunlarla aram yok zaten tek dayanamadığım kek, börek, kurabiye onlarıda yiyemiyorum oğlumda atopik dermatit var son 2 aydır içinde yumrta olan hiç bişeyi yiyemiyorum çok uzun oldu inşaallah güzel olur hadi Bismillah diyeyim bu arada ekmek de yemiyoruz sanırım

Netten bir arastirayim tam ne yapmam gerkiyor. Eger uyabileceksem deniyeyim bende

Hemen hemen bu programa uyuluyor zaten diyette, simdi hic ucundan da tadina bakilmayacak tamm bende varim. Ekemk 2 dilim gunluk degil mi

Hemen hemen bu programa uyuluyor zaten diyette, simdi hic ucundan da tadina bakilmayacak tamm bende varim. Ekemk 2 dilim gunluk degil mi
Aynen canım basit diyet mantığı sadece ismini koyunca daha kararlı oluyorsun ben sabah 1 akşam 1 dilim ekmek yiyorum reçel filan bende yemiyordum zaten sadece şekersiz fıstık ezmesi o da 1 tk kaşığı ondan yiyorum bazen

Birde uyku düzenim otursa süper olacak Kızım uyumuyor sersem gibi işe geliyorum

Hayırlı sabahlar kızlar bugün bende başladım anca beraber kanca beraber olacam dedimhaydi bismillah ama kızlar benim küçük kız grip oldu öksürük felan var sizinkiler de öyle olunca nasıl iylesiyorsunuz

Günaydın kızlar
Bir nevi yapıyormuşsun zaten seni çok etkilemez hem İnan rafine şeker tüketmeyince daha dinç oluyorsun
evet kuru kayısı hurma yiyebilirsin doğal yapıldığını bildiğin bir iki tane

Aynen bende reçel meyve felan yemiyorum normalde hele meyve suyu hiç sevmem hazır olanları doğal değilller yani bizim için detoks bir nevi

Birde uyku düzenim otursa süper olacak Kızım uyumuyor sersem gibi işe geliyorum
Hastalığı geçmedimi canım acaba ondan mı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…