Ödemdir belki canimBugün tartındım 69.6 dört günde 1 kilo almışım yaa moralim sıfır oysa bir kiloyu vermek için onbeşhğn uğraşıyoruz
Üzūlme bu kadar. Vücudumuz bazen kazik atiyor. Ama cabuk toparlarsin korkma. Aynisi bende kac kere oldu. Hatta diyeti hic bozmamisken bile verecegime aldim bazenBugün tartındım 69.6 dört günde 1 kilo almışım yaa moralim sıfır oysa bir kiloyu vermek için onbeşhğn uğraşıyoruz
Bende ayni durumdayim ama kizlar baslayinca aklim kaldi.Aslında bende istiyorum şeker orucunu ama kendime güveniyorum normal menüyü düzene katayimda ileriki günlerde başlarım inş
Baslasakmi acabaBende ayni durumdayim ama kizlar baslayinca aklim kaldi.
Cumaya kadar düzelir birde adetim yaklaşıyor acaba o etkimesiyle olabilir siye düşünüyorumÜzūlme bu kadar. Vücudumuz bazen kazik atiyor. Ama cabuk toparlarsin korkma. Aynisi bende kac kere oldu. Hatta diyeti hic bozmamisken bile verecegime aldim bazen
Bende ayni durumdayim ama kizlar baslayinca aklim kaldi.
Bence sizde başlayın grupça hem hep birlikte daha güzel olur motivasyon daha yüksek olur ben şekeri buraktığımdan beri daha rahatım sankiBaslasakmi acaba
Yarın baslayayim o zaman inşallah zaten çayı şekersiz iciyom meyve hakkımız varsa sorun değil, faydası olur inşallahCumaya kadar düzelir birde adetim yaklaşıyor acaba o etkimesiyle olabilir siye düşünüyorum
Artık yeşil çay içebilir miyim acaba bir yaşına girecek kızım
Bence sizde başlayın grupça hem hep birlikte daha güzel olur motivasyon daha yüksek olur ben şekeri buraktığımdan beri daha rahatım sanki
Kızlar sadece hamur işi tatlımi yemiyecegiz
Yaparım inş canım yarın bende başlıyorum o zaman-TAZE VE KURU MEYVELER SERBEST
-HER TÜRLÜ PAKETLİ GIDA:CİPS, BUSKİVİ,ÇİKOLATA YASAK
-HER TÜRLÜ GAZLI İÇECEK YASAK:MEYVESUYU, KOLA,GAZOZ (MADEN SUYU ICILEBILIR)
-HER TÜRLÜ SERBETLİ VE SÜTLÜ TATLI YASAK
-KEK ,KURABIYE,PASTA,REÇEL,BAL YASAK
-TAZE VE KURU MEYVELER SERBEST
Netten bir arastirayim tam ne yapmam gerkiyor. Eger uyabileceksem deniyeyim bendeCumaya kadar düzelir birde adetim yaklaşıyor acaba o etkimesiyle olabilir siye düşünüyorum
Artık yeşil çay içebilir miyim acaba bir yaşına girecek kızım
Bence sizde başlayın grupça hem hep birlikte daha güzel olur motivasyon daha yüksek olur ben şekeri buraktığımdan beri daha rahatım sanki
Hemen hemen bu programa uyuluyor zaten diyette, simdi hic ucundan da tadina bakilmayacak tamm bende varim. Ekemk 2 dilim gunluk degil mi-TAZE VE KURU MEYVELER SERBEST
Aynen canım basit diyet mantığı sadece ismini koyunca daha kararlı oluyorsun ben sabah 1 akşam 1 dilim ekmek yiyorum reçel filan bende yemiyordum zaten sadece şekersiz fıstık ezmesi o da 1 tk kaşığı ondan yiyorum bazenHemen hemen bu programa uyuluyor zaten diyette, simdi hic ucundan da tadina bakilmayacak tamm bende varim. Ekemk 2 dilim gunluk degil mi
Bir nevi yapıyormuşsun zaten seni çok etkilemez hem İnan rafine şeker tüketmeyince daha dinç oluyorsunKızlar bende katılıyorum o zaman grup olarak ayrılmıyım sizden dün oğlumun kontrolleri vardı evde değildim telefonu da arabasa unutmuşum anlayacağınız yazamadım yediklerimi bende bugün başlıyorum şekersiz beslenmeye yıllardır çayı şekersiz içiyorum, kola,gazoz,meyve suyu bunlarla aram yok zaten tek dayanamadığım kek, börek, kurabiye onlarıda yiyemiyorum oğlumda atopik dermatit var son 2 aydır içinde yumrta olan hiç bişeyi yiyemiyorum çok uzun oldu inşaallah güzel olur hadi Bismillah diyeyim bu arada ekmek de yemiyoruz sanırım
evet kuru kayısı hurma yiyebilirsin doğal yapıldığını bildiğin bir iki taneHemen hemen bu programa uyuluyor zaten diyette, simdi hic ucundan da tadina bakilmayacak tamm bende varim. Ekemk 2 dilim gunluk degil mi
Aynen bende reçel meyve felan yemiyorum normalde hele meyve suyu hiç sevmem hazır olanları doğal değilller yani bizim için detoks bir neviAynen canım basit diyet mantığı sadece ismini koyunca daha kararlı oluyorsun ben sabah 1 akşam 1 dilim ekmek yiyorum reçel filan bende yemiyordum zaten sadece şekersiz fıstık ezmesi o da 1 tk kaşığı ondan yiyorum bazen
Hastalığı geçmedimi canım acaba ondan mı öyleBirde uyku düzenim otursa süper olacak Kızım uyumuyor sersem gibi işe geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?