Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sekersiz21 gün yapılıyorsa muhakkak katılmak isterim ..ornek bi emziren anne listesi varsa çok makbule geçer..

Sekersiz21 gün yapılıyorsa muhakkak katılmak isterim ..ornek bi emziren anne listesi varsa çok makbule geçer..
Canım günlük mesaj sayısı yok bildiğim kadarıyla menü bildirimi ve destek mesajı çekiyoruz şekersiz 21 günde örnek diyet listesi varmı pentagram42 cuma günüde kilo bildirim günümüz

Günaydın iyi pazarlar:)
Canım günlük mesaj sayısı yok bildiğim kadarıyla menü bildirimi ve destek mesajı çekiyoruz şekersiz 21 günde örnek diyet listesi varmı pentagram42 cuma günüde kilo bildirim günümüz
herkes bireysel 21 gün mu yapiyo hanı beraber baslaniyosa kacirmayim dedim

Geçen hafta pazartesi bir grup başalasık sende yarın başlayıp bize katılabilirsin

slm bende sonunda diyete başladım. en azından üçüncü günümdeyim. başlangıç kilosu 84. önümüzdeki cuma bende sonunda kilobildirimimi yapıcam inşallah.
Gel gel bekliyoruz yaza kadar on kilo hedefimiz var

Pazar günü yediklerim
Sabah kahvaltı bi bardak papatya çayı
5 zeytin
Birer parca kaşar beyaz peynir
İki dilim yağsız kızartılmış keş (bizim buralarda çok yeriz sıkıştırılıp kalıplanmış kurutulmuş süzme tuzlu yoğurt)
İştahım yerine geldi en büyük şeyi bu sabah yaptım bi kocaman köy ekmeği dilimi tereyağlıydı ekmeği taş fırında kendimiz yapıyoruz

Öğle 15 de
Bi kase yeşil mercimek çorbası
6 7 kaşık İşkembe kavurması
Bol salata yedim

Su 2.5 yaptım
Spor ev işi,bahce işi yapıyorum sayılırmı :)

İyi akşamlar canlar bugün gelemedim ama aklım hep sizdeydi menüyü veripkacayim misafir gidince geleceğim ins
10;00
Peynir
9 yeşil zeytin salatalik
1 küçük ince dilim tepsi böreği
Gezmelere gidince ara yapmaya vaktim olmadı
17;00
Mangalda balık
Bol salata
El kadar lavaş
Su 3 oldu spor 1 saat kadar bazenorta bazen tempolu yürüyüş
pentagram42

Günaydınlar yeni bir hafta yeni umutlar ben şekeriz 21 günün 5.gününde sabote edildim 1 dilim kek yedim maalesef cam günü ama bugün tekrar başladım ama haftalık bölücem yani şekersiz 7 gün yapıcam bugün 1.gün haydi bismillah

Kızlar örnek menüler devamını da gönderilen isteyen faydalansın

Eklentiler

• 1AE3F749-DBA7-4774-960C-CB8A40702F8E.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 231B56A0-F016-485C-885A-41D1CBC737FC.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 49
  • C5DE1D3F-4079-4047-982B-0C1897F32583.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 3D5CF4A7-7059-45ED-A84E-93CD388D0C31.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 58
Emzirenlere uygun gibi geldi menüler bana et süt yumurta baklagil herşeyden var

merhaaba kizlar . hafta sonlarini sevmiyorum misafir geliyor ve diyetim alt üst oluyor. bugun yeniden başladım. sabah 1 haslanmis yumurta 5 tane zeytin 5 tane topi peynir bir dilim ekmek .ara öğün 1 tane muz biliyorum fazla oldu ara ögün öglen yemegi daha yemedim

Slm canlarim
Menüyü bırakayım hemen
10;00 kahvaltı
9 yeşil zeytin ,1 ceviz
1 buçuk yumurta
Kk peynir salatalık bol yeşillik
13:30
1 kucuk kase tarhana corbasi
Yoğurt 1 tabak salata
16;00
Şekersiz türk kahvesi 1 hurma 1 dilim armut
17;30
3 yk bulgur pilavı yoğur bir tabak salata
Acikirsam tarçınlı süt içeceğim
Su 3 oldu daha içerim
Spor 15 dk leslie
30 dk koşu bandinda yürüyüş
pentagram42

Hayırlı akşamlar kızlar
Sabah bi kupa rezene çayı
5 zeytin
3 kaşık Kaşarlı patates
10 adet minik köfte şeklinde az yagda kızarmış keş
Bi adet simit

Öğle 3 adet küçük köfte şeklinde keş

Akşam çiğ köfte ve bol yeşillik

Su bugün az içtim

öglen 1 kase maş fasülye salatası
1maden syu
aksam bulgur pilavi 5 y.kaşiğı
1 tane tavuk butu
1 kase yogurt

Hayırlı sabahlar kızlar nerelerdesiz Sesiniz çıkmıyor işlerinizde ve Evlerinizde hepinize kolay gelsin

kızlar evde spor olarak neler yapiyorsunuz.yürüyüse cıkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…