- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
Canım günlük mesaj sayısı yok bildiğim kadarıyla menü bildirimi ve destek mesajı çekiyoruz şekersiz 21 günde örnek diyet listesi varmıSekersiz21 gün yapılıyorsa muhakkak katılmak isterim ..ornek bi emziren anne listesi varsa çok makbule geçer..
herkes bireysel 21 gün mu yapiyo hanı beraber baslaniyosa kacirmayim dedimCanım günlük mesaj sayısı yok bildiğim kadarıyla menü bildirimi ve destek mesajı çekiyoruz şekersiz 21 günde örnek diyet listesi varmıpentagram42 cuma günüde kilo bildirim günümüz
Bireysel değil beraber yapıyoruz ama bi iki gün önden gide arkadaşlar var ben meselabi kaç gün gerideyim :))Günaydın iyi pazarlar:)
herkes bireysel 21 gün mu yapiyo hanı beraber baslaniyosa kacirmayim dedim
Geçen hafta pazartesi bir grup başalasık sende yarın başlayıp bize katılabilirsinCanım günlük mesaj sayısı yok bildiğim kadarıyla menü bildirimi ve destek mesajı çekiyoruz şekersiz 21 günde örnek diyet listesi varmıpentagram42 cuma günüde kilo bildirim günümüz
Gel gel bekliyoruz yaza kadar on kilo hedefimiz varslm bende sonunda diyete başladım. en azından üçüncü günümdeyim. başlangıç kilosu 84. önümüzdeki cuma bende sonunda kilobildirimimi yapıcam inşallah.
Ben mi yarın şekersiz 21 gün diyetinde benim 5.günüm olacak inşaallahGeçen hafta pazartesi bir grup başalasık sende yarın başlayıp bize katılabilirsin
Hayırlı sabahlar canım ev çocuklar ugrasiyoz günlük aynı duzenHayırlı sabahlar kızlar nerelerdesiz Sesiniz çıkmıyor işlerinizde ve Evlerinizde hepinize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?