Bende leslie indirdim birde koşu bandim varBende çıkamıyorum canım ama tavuklarım ve bi bahçem var iki de bebe ara ara leslie yapıyorum
Bilmiyorum canım eşim indirip diske atmıştı bende tv ye bağlayıp yapiyomkeşke bizim de tavukcuklarımız olsa. bahçemiz var ama eve cok uzak 26 km. yürüyüse de bebekle cikamiyorum. bende leslie araştırıyım bari uygulaması mı var ?
Sabah kahvaltısı 10
Bi kupa rezene çayı
3 tane zeytin
Bi yarım havuç
5 6 tane fındık
Öğle 12.45 az yagda kızarmış peynirli lavaş ekmeği
İki parça tavuk ve patates
3 çorba kaşığı humus
Uygulaması yok bidiğim kadarıyla ya video olarak indirin yada youtube da bir sürü var video ordan bakınkeşke bizim de tavukcuklarımız olsa. bahçemiz var ama eve cok uzak 26 km. yürüyüse de bebekle cikamiyorum. bende leslie araştırıyım bari uygulaması mı var ?
Çok acıktım chialı kayısılı tarçınlı bi kASE yoğurt yiyorumM
Akşam 18
2 çorba kaşıgı humus
Salata
Haşlanmış brokoli ve havuç
Sarımsaklı yoğurt
Yarım dilim köy ekmeği
Su 2 litre
Spor yok ama çok hareket ettim
Zaten sıfır fiyatıymış :)) adamlara bak yaaeliptik bisikletim var. 2 yil olacak alalı ama bozuldu diyetle beraber aktivite olarak yapildiginda faydasi var 3 kilo vermistim dogumdan sonra.şuan bozuk hali ile kullaniyorum.270 tl ye almıştık ozman indirimle falan. tamir icinde 200 tl isteyince servisi yaptirmadik.
hoşgeldin canım hepimiz aynı durumdayız beraber verelim kilololaru kurallar için 1.sayfayı okuyabilirsinMerhaba hanımlar
Böyle bir topik olduğunu bilmiyordum ne güzel yapmışsınız beni de alır mısınız acaba 11 aylık bir bebeğim var ve gün geçtikçe kilo konusunu daha fazla kafama takmaya başladım eskiden de diyetler yapmışlığım var başarılı faildim lakin şimdi tek başıma çok bocalıyorum motivasyona ihtiyacım var
Yaşım 26
Boyum 172
Kilom 67,9
1. Hedef kilom 63
2. Hedef kilom58
Ayrıca beni kabul ederseniz tabi bilmem gereken bir grup kuralı var mıdır ?
Çok teşekkür ederim hemen okuyorumH
hoşgeldin canım hepimiz aynı durumdayız beraber verelim kilololaru kurallar için 1.sayfayı okuyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?