sağolasın. Canım havalar düzelmeye başlıyor dışarda bu yürüyüş yaparım diye düşünüyorum kızımla artık. Oda masraf olur elim tek çalışıyor su anda.işe başlayınca başlıcam inşallahiyi markalar var ama onlarda garanti falan nasıldır bilmiyorum. internetten almiştim ben.
Canım en azından gece hazır gıda yeme gündü sağlam başla en önemli faktör sabah kahvaltın tam olsun ki akşam çok acıkma bence paketli gıdaları attık hayatından cıkarmalısın bebek büyüyünce oda isteyecek sonra öyle düşünGünaydın hepinize. Akşama kadar dayaniyorum arkadaslar diyete ama eşim abur cubur aliyor yemeyim diyorum sonunda dayanamiyorum. Sürekli akşam 8 den sonra çay kahve yanina birseyler istiyor benim hazirana kadar kilo vermem lazim nasıl atlatacagim
Bence devam etmelisin sanki yeşimin hamur işleri ekstra süt yapıyor yapsa ne olacak zaten doyuyo bebek yetiyor demek ki kilimde olmayınca taşağa rahat asıl sınav başkalarıylayken :)cok haklisin. Benim bi dur demem lazım ya başkalari neden karisir ki bana ya kimse yokken irademe daha cok sahip cikiyorum . Bide şu söz yok mu sen emziriyorsun ne diyeti bu yüzden destek aldigim diyetisyeni biraktim
Hoşgeldinnn aramızaaaMerhaba herkese uzun zamandir yoktum :)
Bir kac gundur sehir disindaydim cok sukur dun gece dondum. Yediklerime pek dikkat edemedim ama bugunden itibaren yolla devam, insallah kilo almamisimdid :/
bebişle uğraşıyoruz ... ve diyete devamKızlar nasılsınız ne yaparsınız
Bende öylebebişle uğraşıyoruz ... ve diyete devam
Bunada şükür arti olsaydın ne yapacaktım gram gram eriyecegiz insyıkıldığım an görümcem 2.5 kilo vermişben daha 900 gram yarin tartilcam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?