Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ne halde ne durumdasiniz kusuruma bakmayın buraya fazla gelemiyorum takıma anca yetisiyorum birde telden giriyom paket erken bitmesin diye muhabbete felan katilamiyorum ama hepinizde aklımda duamdasiniz

iyi markalar var ama onlarda garanti falan nasıldır bilmiyorum. internetten almiştim ben.
sağolasın. Canım havalar düzelmeye başlıyor dışarda bu yürüyüş yaparım diye düşünüyorum kızımla artık. Oda masraf olur elim tek çalışıyor su anda.işe başlayınca başlıcam inşallah

Günaydın kızlar
Hepimize bol güneşli gülücüklü günler olsun çoçuklar iyi olsun gerisi gelir inşallah dün hava güzeldi yürüyüşe çıktık ama pertim çıktı ya hala baldırlarım ağrıyor :)))

Günaydın hepinize. Akşama kadar dayaniyorum arkadaslar diyete ama eşim abur cubur aliyor yemeyim diyorum sonunda dayanamiyorum. Sürekli akşam 8 den sonra çay kahve yanina birseyler istiyor benim hazirana kadar kilo vermem lazim nasıl atlatacagim

Canım en azından gece hazır gıda yeme gündü sağlam başla en önemli faktör sabah kahvaltın tam olsun ki akşam çok acıkma bence paketli gıdaları attık hayatından cıkarmalısın bebek büyüyünce oda isteyecek sonra öyle düşün

cok haklisin. Benim bi dur demem lazım ya başkalari neden karisir ki bana ya kimse yokken irademe daha cok sahip cikiyorum . Bide şu söz yok mu sen emziriyorsun ne diyeti bu yüzden destek aldigim diyetisyeni biraktim

cok haklisin. Benim bi dur demem lazım ya başkalari neden karisir ki bana ya kimse yokken irademe daha cok sahip cikiyorum . Bide şu söz yok mu sen emziriyorsun ne diyeti bu yüzden destek aldigim diyetisyeni biraktim
Bence devam etmelisin sanki yeşimin hamur işleri ekstra süt yapıyor yapsa ne olacak zaten doyuyo bebek yetiyor demek ki kilimde olmayınca taşağa rahat asıl sınav başkalarıylayken :)

Reactions: Sgm
Kendim hamurisi falan yemiyorum tek sıkıntı aksam tv basinda abur cubur meselesi .Bu arada destek aldim bir ara kilo vermistim o dönem ama diyetten dısari cikmadım hiç . ama diyetisyeni pek begenmedim açıkcası yasimi kilomu boyumu sordu kronik hastaligin var mi dedi bir tane diyet yolladı bana diyetin üstunde ismim bile yazmiyordu herkeze yolladığı bir diyet galiba 2 haftada bir 50 tl yeni diyet yazarim dedi bu kadar bende o ara bayrama denk geldi emziriyorsun falan ye ye biraktim baska diyetisyen de bulmadim

Merhaba herkese uzun zamandir yoktum :)
Bir kac gundur sehir disindaydim cok sukur dun gece dondum. Yediklerime pek dikkat edemedim ama bugunden itibaren yolla devam, insallah kilo almamisimdid :/

1. Menumu bırakayım hemencik
    Kalkınca limonlu su
    9:30
    2 yumurta ,9 yeşil zeytin,peynir 2 ceviz yeşillik salatalık
    Dışarıda işler vardı geç geldim öğleyin atladim
    15:30
    Şekersiz türk kahvesi
    3 hurma 3 ceviz minnacık muz
    17:15
    Küçük 1 tabak tavuk sote 1 tabak salata yoğurt
    Su 3 kesin olur
    Spor 1 saat dışarıda orta ve tempolu yürüyüş 30 dk koşu bandında yüryürudum
  2. pentagram42

Son düzenleme:
yıkıldığım an görümcem 2.5 kilo vermişben daha 900 gram yarin tartilcam bakalim

inşallah cnm.

Bende bugünkü menümü yazayım
sabah haslanmis yumurta 1 tane
zeytin 6 adet 1 kk peynir 1dilim ekmek yeşillik
ara öğün sade americona 1kupa 2 kayısı
öglen yemk yemedim sabah gec kalktim
akşam
1 kase corba 1 kase yogurt 1 kase sulu yemek 1.dilim ekmek
su 1.5 litre

Günaydin kizlar anladığım kadariyla bu konu biraz pasif kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…