Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın. ilk kez kilo bildirimimi yapıyorum.
geçen hafta: 84
bu hafta: 83
çok diyet yapamadım ama daha ziyade spor yaptım.

Kızlar maşallah hepinize eksiler çok güzel her hafta böyle devam inşallah. Yaza kadar fıstık gibi olalım

Bende 10 takıma katıldım kozlar onlar baya sıkılar benim disipline ihtiyacım var oranın faydasını görürüm inşallah

Günaydin bayanlar bende bildirim yapayim
pentagram42
gecen 71.7
Bu hafta 71.5
Fark 200g
Hastaliktan basimizi kaldiramiyoruz ev halki olarak. Ne bulduysam ydim sonuc bu oldu. Az olsun benim olsun napalim

Geçen hafta 68.1 bu hafta 67.7 fark 400 gr pentagram42

Günaydin bayanlar bende bildirim yapayim
pentagram42
gecen 71.7
Bu hafta 71.5
Fark 200g
Hastaliktan basimizi kaldiramiyoruz ev halki olarak. Ne bulduysam ydim sonuc bu oldu. Az olsun benim olsun napalim

Hemen bildirimi yapayım kizlar
Geçen hafta:94.5
Bu hafta :92.3
Fark :2.2
pentagram42
Kızlar maşallah çok çok güzel vermissiniz
Hepinizi tebrik ediyorum hep beraber eksilerdeyiz her hafta böyle devam eder inşallah

Menümu paylaşalım
9:00
2 ince dilim ekmekle kaşarlı tost
Cay kaşığı yarısı bal
Peynir
7 zeytin
Salatalık yeşillik
2 ceviz
Öğle 13:00
Bı tabak kabak kavurması vardı kız durmadi yarısını yiyebildim yarısında yarın yerim
Yoğurt bi tabak salata
15;00
Minnacık muz küçük elma
18:00
1
1 kepçe nohut salata yoğurt
Su 2.5
Spor parkta 15 dk aletlerle yaptım
Kızlar nohut rahatsız etti galiba sade maden suyu icsem bebeğe zararı olurmu

Kızlar hepinize iyi akşamlar.. böyle takım halinde zayiflamaya çalışmak gerçekten işe yarıyor mu ??? Acilen başlamam gerekiyor kilolar aldi başını gidiyor... bebeğim 7 buçuk aylık bütün zayıflama gruplarina atlayasim var.. burdada aranıza alın beni... Bende sütüm azalmadan kilolarimin azaldığını görmek istiyorum desteğinize ihtiyacim varr lutfenn...

SABAH
Sade Türk kahvesi
7 siyah zeytin
2 yk lor
1 dilim süzme peynir
Maydonoz
4 kiraz domates
Bir dilim ekmek

ÖĞLE: bir kase yoğurt bir dilim ekmek

Ara
Yeşil çay bir kupa
AKŞAM:
3 kaşık kurufasulye
4 kaşık bulgur pilavı
Bol salata

Ara
Çay yanına birşey yemedim (

3 lt su içmişimdir

sade maden suyunun faydasi bile olur sana canim icinde mineraller var . ben sürekli tüketirim.mineraller vitaminler gibi depolamandığı için vücutta sürekli almaliyiz. Bagışık sistemimizin güclenmesi icin

sade maden suyunun faydasi bile olur sana canim icinde mineraller var . ben sürekli tüketirim.mineraller vitaminler gibi depolamandığı için vücutta sürekli almaliyiz. Bagışık sistemimizin güclenmesi icin
Bende içiyordum canım hamilelikte ve öncesi ama doğum sonrası icildigini bilmiyorumdum

Günaydınnnn.Bebiş erkenden kalkinca bi uğrayayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…