Biraz erken değil mi? Emziriyor musun?Merhabalar... 6 aylik bebeğim var. Ben de zayıflamaya çalışıyorum. Buraya dahil olabilir miyim
Merhabalar... 6 aylik bebeğim var. Ben de zayıflamaya çalışıyorum. Buraya dahil olabilir miyim[/QUOTE/]
Canm aramızda bebeği 6 aylıktan küçük olanlar var bence onlar için erken 6 ay ek gıdaya geçiş zamanı tam zamanı bence birde önce diyet yapmadan dikkat ederek bikaç ay sonra diyete başlamayı öneririm ben şahsen çünkü vücudun alışkın olduğu tempoyu bozmamak gerekBiraz erken değil mi? Emziriyor musun?
Merhabalar... 6 aylik bebeğim var. Ben de zayıflamaya çalışıyorum. Buraya dahil olabilir miyim[/QUOTE/]
Canm aramızda bebeği 6 aylıktan küçük olanlar var bence onlar için erken 6 ay ek gıdaya geçiş zamanı tam zamanı bence birde önce diyet yapmadan dikkat ederek bikaç ay sonra diyete başlamayı öneririm ben şahsen çünkü vücudun alışkın olduğu tempoyu bozmamak gerekBiraz erken değil mi? Emziriyor musun?
Su içiyor musun su çok önemli günde 3 litre su içiyorsan buna rağmen gram veremiyorsan o zaman metobolizmanda bir problem vardr canm doktora görün bence.. 75 üstüne yapışıp yıllarca bu kiloda kalırsan daha kötü bence bırakmamalısınArkadaslar cok gicik oldugum bir nokta var.ben dogumdan sonra cok kisa zamanda 9 kilo verdim.75 oldum. Bir yil once dogum yaptim.ve bir yildir kendimi yeme icme konusunda hiiicc kisitlamadim.okadar kisitlamadim ki gece yarisi cikolatalar tatlilar.tabak tabak yemeler.ve hic kilo almadim.yani bir yildir 75 i koruyorum masallah. Ki ne spor ne egzersiz ne yuruyus yaptim.
Simdiiiiiii. Gelelim soruma.
15 gunluk cikolata diyetindeyim.
Ve yememe icmeme dikkat ediyorum.
Ve yurusler cikiyorum az da olsa.
Arkadas gram vermedim.
E o zaman ben yiyeyim yatayim.
Iki gundur evde kendimce azarazar platese basladim.buna ragmen olmazsa.kendimi yormama gerek yok.
Biraz erken değil mi? Emziriyor musun?
Ne güzel. Bu emzirme dönemi farklı bir şeymiş. Hayatımın hiçbir döneminde olmadığım kadar iştahlı ve pisbogaz oldumŞok diyetleri kimse yapmamalı bence. Ben her emzirme sonrası 3-4 dilim baklava yer 2 bardak su içerim. Kilo almadım yine de. Doğum yaptığım kilodaydim başladığımda. Benim gebelik öncesinde de kilo problemim vardı. BKI aşırı kilolu çıkardı hep..
Yok burada kimse şok diyet yapmıyor merak etmeyin burada sağlıklı beslenmek ön planda zaten çoğu arkadas abur cuburları kesip sadece spor yapıyor veya benim gibi hiç spor yapmadan diyet listesi uyguluyor oda şok diyet değil doktor tavsiyesiyle alınmıştır.( ben) Herkesin amacı motivasyonla dikkat etmek sonuçta herkes emziriyor.Bebeğim şu an sadece anne sütü alıyor. Yavaş yavaş tadimlara başlayacağız. Ek gida adı üstünde asıl gıda olan anne sütü veya yokluğunda formül mamaya ek. Grubun içindeki tartışmaları okumaya fırsatım olmadı ama bence emziren bir anne 9 aylık olunca da şok diyetler aşırı sporlar yapmamalı. Sağlıklı beslenme ve vücudunu tanıma sağlıklı kilo vermek için yeterli olacaktır... dediğim gibi motivasyon niyetiyle buradayım.
:) eline sağlık canm uğraşmşsn o kadar.Kızlar yeos süt kampı yüzünden giremiyor sanırım.
Yüzdelere göre durumumuzu ben listelemek istedim.
3,09 la 1. mizflorence_N tebrik ederim canım .
1, 6 ile 2. benim
1, 3 ile 3. müz M Misafir1427
1,29 ile 4.müzRebel92
0,7 ile 5. miz P pysycik
inş kimseyi atlamamışımdır arkadaşlar. Kilo veren veremeyen herkesi uğraşından dolayı tebrik ederim.
merhaba Can'ım ben bir ay oldu Doğum yapalı bende burdayım Benin amacım diyet yapmak degil zaten ama hamur işi zararlı gıdaları azaltmak ama pek beceremiyorumEk gıdaya geçiş dönemi gıdaları tattirma dönemidir ve asıl beslenme anne sütü ile saglanır. 9 aya kadar beklemeli ki bebeği sadece ek gıda ile beslenip arada anneyi emer duruma gelsin. Süt kalitesinin düşme, miktarında azalma olabilir. Mama ile destek veriyorsa zamanla bebek mamaya daha çok düşer ve anneyi bırakır. Bebek dostu eğitimi almış bir hemşire olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Diyet olarak emzirme sonrası tatlı krizlerinde yediği şekerli tatlıları kesecek, emziriyorum diye yediği fazla porsiyonları azaltacak ise sorun yok. Ama kürler, farklı diyet listeleri, aşırı spor falan yapacaksa olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?