Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
30 dk egzersiz yapıldı..
Bu hafta hem egzersiz hemde dikkat ederek 70 i görmek istiyorum artık..

Tartimin pili zayıfladi tartmiyir en son 79 kusurlardaydim detoks sayesinde ama siz 80 yazin bana. Dunnazcik kacirdim disarda olunca.

Arkadaslar cok gicik oldugum bir nokta var.ben dogumdan sonra cok kisa zamanda 9 kilo verdim.75 oldum. Bir yil once dogum yaptim.ve bir yildir kendimi yeme icme konusunda hiiicc kisitlamadim.okadar kisitlamadim ki gece yarisi cikolatalar tatlilar.tabak tabak yemeler.ve hic kilo almadim.yani bir yildir 75 i koruyorum masallah. Ki ne spor ne egzersiz ne yuruyus yaptim.
Simdiiiiiii. Gelelim soruma.
15 gunluk cikolata diyetindeyim.
Ve yememe icmeme dikkat ediyorum.
Ve yurusler cikiyorum az da olsa.
Arkadas gram vermedim.
E o zaman ben yiyeyim yatayim.
Iki gundur evde kendimce azarazar platese basladim.buna ragmen olmazsa.kendimi yormama gerek yok.

Tabikide hoşgeldin tam zamanı bebeğin ek gıdaya geçmiştir yavastan sende başla artık.. cuma günü kilonu hedefini yaşını boyunu yaz eklesin arkadaslar seni..

Tabikide hoşgeldin tam zamanı bebeğin ek gıdaya geçmiştir yavastan sende başla artık.. cuma günü kilonu hedefini yaşını boyunu yaz eklesin arkadaslar seni..

Su içiyor musun su çok önemli günde 3 litre su içiyorsan buna rağmen gram veremiyorsan o zaman metobolizmanda bir problem vardr canm doktora görün bence.. 75 üstüne yapışıp yıllarca bu kiloda kalırsan daha kötü bence bırakmamalısın

Biraz erken değil mi? Emziriyor musun?

Evet emziriyorum. Amacım zaten beslenmemi sağlıklı hale getirmek ve yavaştan yürüyüşlere başlamak. Acelem yok. Sadece biraz motivasyon arıyorum. Doğumda aldığım 10 kiloyu doğumdan iki hafta sonra vermiştim. Ama evde tek başına olunca 6 ayda tekrar doğum kiloma ulaştım.

Ek gıdaya geçiş dönemi gıdaları tattirma dönemidir ve asıl beslenme anne sütü ile saglanır. 9 aya kadar beklemeli ki bebeği sadece ek gıda ile beslenip arada anneyi emer duruma gelsin. Süt kalitesinin düşme, miktarında azalma olabilir. Mama ile destek veriyorsa zamanla bebek mamaya daha çok düşer ve anneyi bırakır. Bebek dostu eğitimi almış bir hemşire olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Diyet olarak emzirme sonrası tatlı krizlerinde yediği şekerli tatlıları kesecek, emziriyorum diye yediği fazla porsiyonları azaltacak ise sorun yok. Ama kürler, farklı diyet listeleri, aşırı spor falan yapacaksa olmaz.

Bebeğim şu an sadece anne sütü alıyor. Yavaş yavaş tadimlara başlayacağız. Ek gida adı üstünde asıl gıda olan anne sütü veya yokluğunda formül mamaya ek. Grubun içindeki tartışmaları okumaya fırsatım olmadı ama bence emziren bir anne 9 aylık olunca da şok diyetler aşırı sporlar yapmamalı. Sağlıklı beslenme ve vücudunu tanıma sağlıklı kilo vermek için yeterli olacaktır... dediğim gibi motivasyon niyetiyle buradayım.

Şok diyetleri kimse yapmamalı bence. Ben her emzirme sonrası 3-4 dilim baklava yer 2 bardak su içerim. Kilo almadım yine de. Doğum yaptığım kilodaydim başladığımda. Benim gebelik öncesinde de kilo problemim vardı. BKI aşırı kilolu çıkardı hep..

Kızlar yeos süt kampı yüzünden giremiyor sanırım.
Yüzdelere göre durumumuzu ben listelemek istedim.

3,09 la 1. miz florence_N tebrik ederim canım .
1, 6 ile 2. benim
1, 3 ile 3. müz M Misafir1427
1,29 ile 4.müz Rebel92
0,7 ile 5. miz P pysycik
inş kimseyi atlamamışımdır arkadaşlar. Kilo veren veremeyen herkesi uğraşından dolayı tebrik ederim.

Ve bayanlar lütfen grupta kalıcılık sağlayalım. Diyet yapamasakta paylaşımlarımızı kesmeyelim. Burda güzel bir ortam oluştu. Bozulmasını istemiyorum. Kaptanımız yeos herhalde bize bir iki gün içinde dönüş yapacaktır.

Ne güzel. Bu emzirme dönemi farklı bir şeymiş. Hayatımın hiçbir döneminde olmadığım kadar iştahlı ve pisbogaz oldum

Yok burada kimse şok diyet yapmıyor merak etmeyin burada sağlıklı beslenmek ön planda zaten çoğu arkadas abur cuburları kesip sadece spor yapıyor veya benim gibi hiç spor yapmadan diyet listesi uyguluyor oda şok diyet değil doktor tavsiyesiyle alınmıştır.( ben) Herkesin amacı motivasyonla dikkat etmek sonuçta herkes emziriyor.

:) eline sağlık canm uğraşmşsn o kadar.

Ya burda kimse yazılanlara yorum yapmıyor birşey
merhaba Can'ım ben bir ay oldu Doğum yapalı bende burdayım Benin amacım diyet yapmak degil zaten ama hamur işi zararlı gıdaları azaltmak ama pek beceremiyorum
Sabah yumurta zeytin bol peynir domates salatalık tahin pekmez tereyağı yiyorum ama 2 dikim tam buğday ekmeği
Ara hurma dut kurusu ceviz bazen süt
Öğlen ne yemek yaptıysa bir tabak bazen 2 tabak yemeğe göre bir kase yoğurt
Aksam da böyle yemeğe gayret edeceğim
Sence böyle beslenme sütü azaltır mı Gün içinde 2 kez mama veriyorum max 60 cc 3 lt su içiyorum günde 30 dk dans ve ya 45 dk lessie yapıyorum . Kilom 87 vermek gereken 25 kilo var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…