- 14 Ocak 2016
- 381
- 386
- 103
Ah canım ah. Biliyorum bu halimize bile hamd ediyorum ama işte. Yani dediğim gibi uzun hikaye ama kısaca söyle söyleyim babam 7 aydır cezaevinde oğlum doğduğundan beri ilk kez iki hafta önce açık görüşüne gittim ve gerçekten o günden beri psikolojik olarak bitik durumdayım. 7 aydır çok dirayetli duruyordum ki Zaten normalde de psikolojik anlamda çok güçlü biriyimdir. Ama demek ki benim dayanma gücüm de bu kadarmış. İnşallah kendimi toparladığımda tekrar aynı motivasyonla başlayacağımVasfiyeteyzeniz sıkma canını tatlım hepimizde var sorunlar kilolar gelip geçicidir elbet gidecek sen iç huzurunu bul sağlıkla imtihan olma şükretmek için o kadar çok sebebimiz varki ama insanoğlu hep şikayete odaklı sporu da yaparsın bence hem sorunlarına kısa bi mola vermiş olursun ben spor yaparken herşeyi unutuyorum açıyorum müziği sadece ben
Kilolar azaldıkça daha yavaş gidiyor sanki kilolar .bende 60 a gelene kadar 400-500 gr arası gidecek sanırım haftada :/Gecen hafta 71.7
Bu hafta 71.2
Fark 500
Anam artık yarım kilodan fazla gitmiyo adette oldum o kadar kan kaybettim yarım kilocuk vermişim şu son 1 kilo gidene kadar kaç hafta gececek acaba..
Cnm vucüt dirence geçmiş ister detoks yap istersen sadece bi gün sırf karbonhidrat tüketerek vucüdu şaşırtabilirsin ben araştırdım daGünaydın kızlar geçen haftayla aynı 91,3 niye böyle takıldım kaldım bilmiyorum sporda yapıyorum detoks yapıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?