Can'ım kimse bana yorum yapmıyor birşey demiyor çok tuhaf oldumVe bayanlar lütfen grupta kalıcılık sağlayalım. Diyet yapamasakta paylaşımlarımızı kesmeyelim. Burda güzel bir ortam oluştu. Bozulmasını istemiyorum. Kaptanımız @yeos herhalde bize bir iki gün içinde dönüş yapacaktır.
Canım hepimize öyle bende birşeyler yazdığımda genellikle yorumsuz kalınıyor. Ama bu okunmadığı anlamına gelmiyor. Sadece çocuklar ev hepimizi çok meşgul ediyor bu nedenle diğer sayfalar gibi çok paylaşım yapamıyoruz. Örneğin ben okuyorum mesajlarınızı ama tam cevap yazacakken ya bebeğim ağlıyor ya oğlum çekiştiriyor. Nedeni bu yaniCan'ım kimse bana yorum yapmıyor birşey demiyor çok tuhaf oldum
Aynen haklısın Can'ım Ozaman da insan birşey yazmak gelmiyor insanın içindenCanım hepimize öyle bende birşeyler yazdığımda genellikle yorumsuz kalınıyor. Ama bu okunmadığı anlamına gelmiyor. Sadece çocuklar ev hepimizi çok meşgul ediyor bu nedenle diğer sayfalar gibi çok paylaşım yapamıyoruz. Örneğin ben okuyorum mesajlarınızı ama tam cevap yazacakken ya bebeğim ağlıyor ya oğlum çekiştiriyor. Nedeni bu yani
Tereyağı yediğine göre ekmek de yiyorsunYa burda kimse yazılanlara yorum yapmıyor birşey
merhaba Can'ım ben bir ay oldu Doğum yapalı bende burdayım Benin amacım diyet yapmak degil zaten ama hamur işi zararlı gıdaları azaltmak ama pek beceremiyorum
Sabah yumurta zeytin bol peynir domates salatalık tahin pekmez tereyağı yiyorum ama 2 dikim tam buğday ekmeği
Ara hurma dut kurusu ceviz bazen süt
Öğlen ne yemek yaptıysa bir tabak bazen 2 tabak yemeğe göre bir kase yoğurt
Aksam da böyle yemeğe gayret edeceğim
Sence böyle beslenme sütü azaltır mı Gün içinde 2 kez mama veriyorum max 60 cc 3 lt su içiyorum günde 30 dk dans ve ya 45 dk lessie yapıyorum . Kilom 87 vermek gereken 25 kilo var
Benim 10 günlük ve ödemim de dahil o rakama. Haftaya cuma kesin belli olur. Bu sabah 2 yumurtalı menemen yaptım, 2 ince dilim ekmek, peynir, çay (içindeki şekerden vazgeçmiyorum ama), 1 tatlı kaşığı kuru üzüm pekmezi yedim. Ara öğün yok. Öğlen 1 porsiyon içli köfte ve 1.5 kase havuç salatası yedim. Sonra bu üşüme geldi uyudum :) Bebisle uyandım. İnşallah spor yapabilirim. Akşam oldu neredeyse.Kızlar yeos süt kampı yüzünden giremiyor sanırım.
Yüzdelere göre durumumuzu ben listelemek istedim.
3,09 la 1. mizflorence_N tebrik ederim canım .
1, 6 ile 2. benim
1, 3 ile 3. müz @Misafir1427
1,29 ile 4.müzRebel92
0,7 ile 5. miz @pysycik
inş kimseyi atlamamışımdır arkadaşlar. Kilo veren veremeyen herkesi uğraşından dolayı tebrik ederim.
Su icmede sıkıntı yok canim.baya iciyorum.Su içiyor musun su çok önemli günde 3 litre su içiyorsan buna rağmen gram veremiyorsan o zaman metobolizmanda bir problem vardr canm doktora görün bence.. 75 üstüne yapışıp yıllarca bu kiloda kalırsan daha kötü bence bırakmamalısın
Can'ım bunları hep biliyorum ama 2 çoçukla salata yapacak zamanım olmuyor bende her öğün yeşillik yıkayıp yiyorum . Ben emzirirken çok acıkıyorum ya gözüm dönüyor spora artırırsam veririm ayda 1 2 kilo inş . Ama bundan az yemedim yiyemem zaten ilk oğlum da da böyle verdim .Tereyağı yediğine göre ekmek de yiyorsunEkmeği azalt. Ben çok acıkıyorum ve acayip canım çekiyor ama sadece sabahları yiyorum. Tereyağı 1 çay kaşığı ye ama abartma. Verecek kilolarımizi çok. Maalesef.. Ama sabırlı olmalıyız. Ara öğün alışkanlığı cok onemli. Günde 2 porsiyon da meyve ye. Yemekleri az yağ ile pişir. Tabağına seçerken yemekte patates varsa patatesin az al. Pirinçten kaç.. Çok az ye. Sebze yemekleri porsiyonu 5 kaşık ti sanırım. Salata yap tüm yemeklerinin yanına. Ben önce salatayı yiyorum çünkü saldiriyorum resmen. Biraz kesiyor tabi. Bu arada bence mama vermeden bir-iki gün dene. Mamasız da idare edebileceğine inanıyorum. Bebeğin ne kadarlık ti senin? Süt istiyorsan günde 1 kere 30 dk kestir..
Süt için herşeyi denedim ama akşamları yorgunluktan fazla olmuyor sütüm ben de veriyorum isteyerek okadar dan birşey olmaz uyumaya zaman YÖK oğlum da küçük bebeğim de huzursuz zaten uyumuyor fazla . Ne yapalım kısmetTereyağı yediğine göre ekmek de yiyorsunEkmeği azalt. Ben çok acıkıyorum ve acayip canım çekiyor ama sadece sabahları yiyorum. Tereyağı 1 çay kaşığı ye ama abartma. Verecek kilolarımizi çok. Maalesef.. Ama sabırlı olmalıyız. Ara öğün alışkanlığı cok onemli. Günde 2 porsiyon da meyve ye. Yemekleri az yağ ile pişir. Tabağına seçerken yemekte patates varsa patatesin az al. Pirinçten kaç.. Çok az ye. Sebze yemekleri porsiyonu 5 kaşık ti sanırım. Salata yap tüm yemeklerinin yanına. Ben önce salatayı yiyorum çünkü saldiriyorum resmen. Biraz kesiyor tabi. Bu arada bence mama vermeden bir-iki gün dene. Mamasız da idare edebileceğine inanıyorum. Bebeğin ne kadarlık ti senin? Süt istiyorsan günde 1 kere 30 dk kestir..
Masaalah Can'ım 3 çoçuk su an düşünmek bile öyle yordu ki ??kızım 2 saattir aralıksız ağlıyor emziriyorum ağlıyor acayip gaz çıkarıyor karnını zeytinyağıyla masaj yaptım . Sütüme azıcık kimyon koyup verdim nurse hurveys gaz ilacını düzenli veriyorum . Tüm duaları okuduk kuran açıp dinlettik . En zor çareyi puhur yakmakta bulduk bugün misafirim vardı nazar mu değdi dedim yaktık su an şükür uyuyor ama benim sabrım bitmiştir hiç aralıksız ağladı eşimle perişan olduk . Lessi yapacaktım ama çok Yorgun'um öncelikle bizim sağlıgımız diyip uyursa bende uyuyayacahım. Bu arada oğlumda hiç böyle seyler yaşanmamıştım yatağına koyardım uyurdu . Bu kız bizim anamızı ağlatıyor desem yeridirBenim 1 ve 2 numaranın arası 2 yaş. Bebekken çok zor oldu ama gazlı dönem geçince ikisini bir uyutup yanlarında yarım saat kestirebilirsin. 3 numara da 1.5 yaşında hemen hemen. Geçecek bugünlerin. Işık ufukta :)
Bebeğin bir yaşındaysa 3 öğün seni emip 3 öğün yemek yemesi lazım yoğurt çorba meyve püresi tarzı neyse tatlı krizini önlemek için içtiğin suya kabuk tarçın atabilirsin önlüyo gerçektenOğlum 1 yaşında emziriyorum mama vermiyorum yemeklerin suyundan çorba vs 73 kiloyumkilo vermek istiyorum nasıl yapıcam sütüm azalmasın istiyorum çünkü emiyor yatarken yoğurt yiyiorum bir kase ama tatlı krizimi önleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?