Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Can'ım kimse bana yorum yapmıyor birşey demiyor çok tuhaf oldum

Can'ım kimse bana yorum yapmıyor birşey demiyor çok tuhaf oldum
Canım hepimize öyle bende birşeyler yazdığımda genellikle yorumsuz kalınıyor. Ama bu okunmadığı anlamına gelmiyor. Sadece çocuklar ev hepimizi çok meşgul ediyor bu nedenle diğer sayfalar gibi çok paylaşım yapamıyoruz. Örneğin ben okuyorum mesajlarınızı ama tam cevap yazacakken ya bebeğim ağlıyor ya oğlum çekiştiriyor. Nedeni bu yani

Aynen haklısın Can'ım Ozaman da insan birşey yazmak gelmiyor insanın içinden

Tereyağı yediğine göre ekmek de yiyorsun Ekmeği azalt. Ben çok acıkıyorum ve acayip canım çekiyor ama sadece sabahları yiyorum. Tereyağı 1 çay kaşığı ye ama abartma. Verecek kilolarımizi çok. Maalesef.. Ama sabırlı olmalıyız. Ara öğün alışkanlığı cok onemli. Günde 2 porsiyon da meyve ye. Yemekleri az yağ ile pişir. Tabağına seçerken yemekte patates varsa patatesin az al. Pirinçten kaç.. Çok az ye. Sebze yemekleri porsiyonu 5 kaşık ti sanırım. Salata yap tüm yemeklerinin yanına. Ben önce salatayı yiyorum çünkü saldiriyorum resmen. Biraz kesiyor tabi. Bu arada bence mama vermeden bir-iki gün dene. Mamasız da idare edebileceğine inanıyorum. Bebeğin ne kadarlık ti senin? Süt istiyorsan günde 1 kere 30 dk kestir..

Benim 10 günlük ve ödemim de dahil o rakama. Haftaya cuma kesin belli olur. Bu sabah 2 yumurtalı menemen yaptım, 2 ince dilim ekmek, peynir, çay (içindeki şekerden vazgeçmiyorum ama), 1 tatlı kaşığı kuru üzüm pekmezi yedim. Ara öğün yok. Öğlen 1 porsiyon içli köfte ve 1.5 kase havuç salatası yedim. Sonra bu üşüme geldi uyudum :) Bebisle uyandım. İnşallah spor yapabilirim. Akşam oldu neredeyse.

Akşama da sarımsaklı yoğurtlu brokoli haşlaması yemeyi planlıyorum, ekmksiz tabii..

kızlar yüzümü sivilceler kapladı. diyet toksinleri açığa çıkarınca oldu sanırım.

Su icmede sıkıntı yok canim.baya iciyorum.

Hep hamur işi oldu ama bebeğim daha küçük buzluktan geçirdik bugün hep ağladı yemek yapmaya zamanım olmadı kızlar gündü muhakkak 3 lt süt içiyorum rezene kimyon humano stil bunlsrı her gün yazmama gerek Yok . Bide bebeğim daha küçük bundan az yiyemem ben ayda 1 kilo versem yeter

Can'ım bunları hep biliyorum ama 2 çoçukla salata yapacak zamanım olmuyor bende her öğün yeşillik yıkayıp yiyorum . Ben emzirirken çok acıkıyorum ya gözüm dönüyor spora artırırsam veririm ayda 1 2 kilo inş . Ama bundan az yemedim yiyemem zaten ilk oğlum da da böyle verdim .

Süt için herşeyi denedim ama akşamları yorgunluktan fazla olmuyor sütüm ben de veriyorum isteyerek okadar dan birşey olmaz uyumaya zaman YÖK oğlum da küçük bebeğim de huzursuz zaten uyumuyor fazla . Ne yapalım kısmet

Benim 1 ve 2 numaranın arası 2 yaş. Bebekken çok zor oldu ama gazlı dönem geçince ikisini bir uyutup yanlarında yarım saat kestirebilirsin. 3 numara da 1.5 yaşında hemen hemen. Geçecek bugünlerin. Işık ufukta :)

Masaalah Can'ım 3 çoçuk su an düşünmek bile öyle yordu ki ??kızım 2 saattir aralıksız ağlıyor emziriyorum ağlıyor acayip gaz çıkarıyor karnını zeytinyağıyla masaj yaptım . Sütüme azıcık kimyon koyup verdim nurse hurveys gaz ilacını düzenli veriyorum . Tüm duaları okuduk kuran açıp dinlettik . En zor çareyi puhur yakmakta bulduk bugün misafirim vardı nazar mu değdi dedim yaktık su an şükür uyuyor ama benim sabrım bitmiştir hiç aralıksız ağladı eşimle perişan olduk . Lessi yapacaktım ama çok Yorgun'um öncelikle bizim sağlıgımız diyip uyursa bende uyuyayacahım. Bu arada oğlumda hiç böyle seyler yaşanmamıştım yatağına koyardım uyurdu . Bu kız bizim anamızı ağlatıyor desem yeridir

Bebekler misafiri çok sever. Çene içinde bol bol uyur, nazar alır sonra da misafir gidince uyuma numarasını bırakıp başlarlar ağlamaya. Benim 3 numara çok severdi bunu. Sinir olurdum. Gaz için biogaia deneyebilirsin. İkisini de kullanabilirsin aynı anda nurse harveysle. Nurse harveysi bitki suyu gibi düşün. Biz çok memnun kaldık biogaia dan.

Bu arada puhur ne? İnternette mısırlıların tapınma sırasında yaktıkları tütsü diyor da anlamadım.

Bildiğimiz tütsüymüş bu ayol. Ben de dedim bu ney :) Hoş koku sakinleştirir evet.

Oğlum 1 yaşında emziriyorum mama vermiyorum yemeklerin suyundan çorba vs 73 kiloyum kilo vermek istiyorum nasıl yapıcam sütüm azalmasın istiyorum çünkü emiyor yatarken yoğurt yiyiorum bir kase ama tatlı krizimi önleyemiyorum

Bebeğin bir yaşındaysa 3 öğün seni emip 3 öğün yemek yemesi lazım yoğurt çorba meyve püresi tarzı neyse tatlı krizini önlemek için içtiğin suya kabuk tarçın atabilirsin önlüyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…