Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar yarından itibaren 4 gün kaçamak yapmayalım. Cuma sonuçlarımız yüksek gelsi n.4 gün aburcubursuz ve kaçamaksız dayanabiliriz bence. hadi bakalım kolay gelsin.

Bu akşam da ben misafirlikteydim. Yarım ince dilim yaş pasta ve şekerli çay içtim. Fırında tavuk yanına 2 dilim patates ve 1 küçük soğan aldım. Yanında da 1 porsiyon pirinç pilavı vardı. Salata bir de. Hepsini yedim. Gitmeden önce ütü yapıyordum, öğlen bir sen yemedim. Yemeği de 5 gibi yedik. Kalori sayacima göre 1040 kalori almışım tüm günde. Pasta zor dayandım. Küçük oğlanla paylaşınca yarısını yemiş oldum. Ekmek 1 lokma yedim sadece. Spor kaldı bugün. Ama ütü yapmak da az kalori harcatmıyormuş, ayakta tabi.

Kızlar merhaba, internet erişimim yoktu. Buralara hiç uğramadım. Baya şeyler yazılmış hepsini okycam. Benim bu haftamı mazur görün. Mümkün olduğunca bebeğimi emzirmeye çalıştım yedim içtim o biçim. Yarın da evdeyim. yanımda biri olsa daha iyi olurdu, eşim de ist dışındaydı. Salı günü işte göğsümü sağınca bakalım ne kadar çıkıcak

Merhaba canlarım bugün sabah sucuk yumurta dan sonra aksam 5 gibi yumurta patates salatası yedim ekmeksiz bol yeşilikli ayran
Aksam spor yapacaktım ama çok Yorgun'um eşim evdeysen temizlik yaptım biraz kızım hiç durmuyor bakalım bu gece uyuyacak mı umarım inş uyur uykuya hasret kaldım. Bide daha yeniyim kendimi çok kasmak istemiyorum eşim de sesi boş vakitlerinde dinlen diyor bırak sporu haklı çok kendimi zorlamayacağım .

Senin çoçukların yaşları kaç Can'ım kendin hakkında bilgi Verir misin tanımak isterim seni

Ah bu eşler var ya benim ki de öle

İyi geceler kızlar yoğun bi haftasonu geçirdim işim gereği uğrayamadım burayada @yeos inşallah işe yaramıştır canım güzel haberlerini bekliyoruz @ebruliki eline sağlık canım uğraşmışsın yarından itibaren 4 günümüz var ne verirsek kardır lesliden sıkıldım şu havalar düzelsede dışarda spor yapsak artık
Bu hafta kadın doğumada gitmem lazım artık regl olmak istiyorum karnım çok şiş

Canım sen dans ediyodum sanırırm senden esinlenerek bende başladım bayağı ter atıyorum eğlencelide

Dün bende ütü yaptım yaklaşık 1 saat bayağı terletiyor kalori yapmışızdır kesin

Canım sen dans ediyodum sanırırm senden esinlenerek bende başladım bayağı ter atıyorum eğlencelide
Evet Can'ım ama 2 gündür yapamıyorUm kızım çok ağlıyor gelen giden çok Yorgun'um . Bravo Can'ım devam et listemi yayınladım bide inst bazı kişileri takip ediyorUm

Can'ım kaçıncı aydasın regl olmadım ben oğlumda 8 ay olmadım hiç kilo vermedim doktora gittim ilaç verdi o ay 3 kilo verdim. Verdiği ilacın ismini verir misin bana orki

Dün bende ütü yaptım yaklaşık 1 saat bayağı terletiyor kalori yapmışızdır kesin
1 saat ütü 276 kalori yaktırıyor. Benim eşim de kaymak, sıcak pide tikip duruyor ağzıma. Kiskaniyorlar bence. Daha da guzellesecegiz ya :)

Hemsireyim, memurun. Ücretsiz izindeyim. Çocuklarım 8, 6 ve 16 aylık yasindalar.
Masaalah Can'ım ne güzel bende 3 4 oldun isitordım ama çok zor ben çok yıpratıyorum kendimi Allah bınlsrs sağlık versin 3.5 yasında oğlum 35 günlük bir kızım var yeter bizi şükürler olsun bende biyoloji öğretmeniyim atanamadım . Su an evdeyim büyükse çalışmayı düşünüyorum

Kızlar 3 gündür çok saldım müsafirimde vardı. İlk hedefime ulaşmanın gazıyla ödüllendirdim kendimi.
Ama bu sabahtan itibaren sıkı tutucam 3 gün bile kesin kilo aldırmıştır bana. 4 gün diyetimi hiç bozmicam ve yapabilirsem spor yapıcam mutlaka.

Buraya yazmak insanı daha bi gaza getiriyo insanlara söz verdim tutuyum gibi bende iki günlük bırakmanın ardından gewrek yiyerek başladım haftaya bide dün markette meyve kuruları bukdum hepsi 100 kalorilik paketlenmiş yanında biri aburcubur yerken dayanamıyacak gibi olursam ondan yiyecem

Günaydın kızlaaar:) bu gruba katılınca insan kendini sorumlu hissediyo. Amaç birilerinin bizi frenlemesi ve kilo takibi değilmi:) aynısını diyetisyende yapıyo. Bu defa diyetisyene gitmeden sizinle başarmak istiyorum. Evet şu 4 günü kaçamaksız geçirerek bakalım nolucak. Herkese bol eksili haftalar:)

Hem kendim motive olayım hem de grubu motive edeyim istiyorum aslında. Çünkü benimle birlikte herkes saldı biraz diyetin yakasını gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…