Kesinlikle canım. Canımız aburcubur çekince hemen o ortamdan uzaklaşıp başka bir odaya geçin ve zayıflayınca giymeyi hayal edecüğiniz bir elbise resmi açın internetten yada olmayı hayal edeceğiniz bir bayan resmi. Bende böyle görüneceğim deyip gaza geliyor insanGünaydın kızlaaar:) bu gruba katılınca insan kendini sorumlu hissediyo. Amaç birilerinin bizi frenlemesi ve kilo takibi değilmi:) aynısını diyetisyende yapıyo. Bu defa diyetisyene gitmeden sizinle başarmak istiyorum. Evet şu 4 günü kaçamaksız geçirerek bakalım nolucak. Herkese bol eksili haftalar:)
Evet kesinlikle öyle. Güzel bir elbisenin içinde fıstıkk gibi görünmeyi çok isterdimKesinlikle canım. Canımız aburcubur çekince hemen o ortamdan uzaklaşıp başka bir odaya geçin ve zayıflayınca giymeyi hayal edecüğiniz bir elbise resmi açın internetten yada olmayı hayal edeceğiniz bir bayan resmi. Bende böyle görüneceğim deyip gaza geliyor insan
Hg canım nasıl yapılıyor müsait zamanda ayrıntıları paylaşabilirmisin yoğurt süt yapar sonuçtaGünaydın hanımlar. Tekrar döndüm rejime inşallah.
Sabah domates,salatalık,peynir,iki haşlanmış yumurta,1 dilim tahıllı ekmek yedim.
Arada evde kş meyvelerden birimi yerim artık canım ne çekerse. 63 ü görebilirsem yakın zamanda iki günlük yoğurt çorbası detoksu yaparım ama biraz uzun bi zaman gibi gözüküyor .)
Kivi bende yiyorum ara öğünlerde bu özelliğini bilmiyordum teşekkür ederiz bilgi için bu hafta bende gece yoğurt kürüne başlıycam gece bir iki gün deniycem sütü etkilemezse devam ederim siz acı yiyormusunuz bebeği çok etkiler miki
Onu ben de öğrendim de spor öncesi ya da açmış yenmeli bilmiyorum. Portakal da yağ yakıyormuş. Bir de greyfurt.Ben hergün bir ara öğünde kivi yemeye başlıyorum çok yağ yakıyomuş
Bebekten bebeğe değişir canm o benm oğlum öle çok etkilenmiyo acıdan bazı bebekler etkileniyomuşKivi bende yiyorum ara öğünlerde bu özelliğini bilmiyordum teşekkür ederiz bilgi için bu hafta bende gece yoğurt kürüne başlıycam gece bir iki gün deniycem sütü etkilemezse devam ederim siz acı yiyormusunuz bebeği çok etkiler miki
Annem kızıyo bana geçer bebeğe diyoben acının dibine vuruyorumhamileyken de çok yerdim zaten bebeğe de bişey olmadı şimdiye kadar maşallah bu arada kimse bana acı yeme de demedi bişey mi oluyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?