• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar regl Zaman'larınızda spor yapıyor musunuz yani yapmakta bir sakınca var mıdır ?
Ben henüz olmadım ama önceden yapmıyordum sporun etkilediğini düşünüyorum o zamanlarda vücut direnci düşüyo diy biliyorum o yüzden tabi vücudunu en iyi sen tanırsın

kızlar listeyi güncelledim. excel hali yanımda olmadığından şimdilik böyle birşey yaptım. gelecek hafta eski halinden devam ederiz.

genel anlamda tablo bence çok iyi. birdemetumut hariç hepimiz zayıflamışız. hep böyle devam etsin inş:dua:

Valla ne yalan söyleyeyim en çok ta buranın şevki ile cok dikkat ettim iyi geldi burası bana iyiki açılmış bu post

Ginaydınnmn bu hafta hepimiz için çok verimli olur inşallaj. En çok de benim için sondan ikinci oldum :))))
Ayy inşallah canım :) acıkma krizleri için doktorum ballı tarçınlı süt önerdi gerçekten ara öğünde içince öğlen yemeğinde cok kaçırmamış oluyorum

Günaydın herkese.Bakalım bu hafta nasıl olacak benim için.Pazartesi iş başı.Çalışırken yine düzgünce menü hazırlayabilecek miyim.İş yerinde kaçıracak mıyım endişeliyim azcık.Ama 12 de evde olucam.çok büyük bir zaman dilimi değil.

Ayy inşallah canım :) acıkma krizleri için doktorum ballı tarçınlı süt önerdi gerçekten ara öğünde içince öğlen yemeğinde cok kaçırmamış oluyorum
CAnım benim sorunum şu ara şu oğlum 1 aylık süreli beni istiyor ondan fırsat bulduğum an 3.5 yaşında kız kızım oyun istiyor. Bende anlık seyler yiyebiliyorum düzenli yesem hiç sorun yok. Ams olsun 100 gram bile gitse hedefe yaklaşmış oluyorum :)

Günaydın kızlar :) bu hafta bolca verelim yağlı kilolarımızı sütümüzde azalmadan inşallah ebruliki ebruliki canım pozitif düşün kaçırmamaya odakla kendini

Dünkü menülerim;
SABAH 1haşl.ymrta 1sivri biber 1kk peynir 5 zeytin
ÖĞLE 5Y.k kuru fasulye 5y.k bulgur pilav bi kase yoğurt ekmeksiz
ARA 1dilim tambuğdy ekm. 1çorba kaşığı pekmez
AKŞAM 1 porsiyon domatesli makarna 1kase yoğurt 1dilim ekm(yemeseydim iyiydi)
Suyu çok az içtim :(

Dünkü menülerim;
SABAH 1haşl.ymrta 1sivri biber 1kk peynir 5 zeytin
ÖĞLE 5Y.k kuru fasulye 5y.k bulgur pilav bi kase yoğurt ekmeksiz
ARA 1dilim tambuğdy ekm. 1çorba kaşığı pekmez
AKŞAM 1 porsiyon domatesli makarna 1kase yoğurt 1dilim ekm(yemeseydim iyiydi)
Suyu çok az içtim :KK43:
Maşallah listen çok güzel de bu kadar yemeği yapmaya Nasıl fırsat buluyorsunuz yaa. Bende bi sorun var galiba :///

Selam kızlar bugün egzersizlere başladım artık kalan 4 kiloyu sıkılaşarak vericem yazında her sabah yürüyüşe giderim inşallah..
Dün istemsizce kendimi ödüllendirmek zorunda kaldım yemeğin yanında kola ardından supangleyi indrdim mideye tabiki aklıma geldiniz affedin..

İyi akşamlar kızlar haftasonu olunca herkes meşgul sanırım bende sabah çocukları doktor kontrolüne götürdüm sonra temizlik ki hala bitmedi menüme gelince
Kalkınca tarçınlı su
Kahvaltı 2 dilim tam tahıllı Ekmek 1 yumurta ile kırmızı ve köy biberli omlet( Z.yağı ile yapılmış)2 dilim süzme peynir bir küçük dilim kaşar peynir 4 yeşil zeytin bir çatal tereyağı bal
Ara sütlü şekersiz neskafe 6 çiğ badem 2 hurma 1 diyet büskivi
Akşam yarım porsiyon köfteli patatesli yemek ( yuvarlak küçük köfteler) az pırasa yemeği 1 küçük boy biber dolması 1 orta boy kabak dolması yoğurt
Dahada bişey yemem belki tarçınlı süt içerim yatarken
Lavaboları ovup spor yapmayı düşünüyorum dün yapamadım bi ağırlık vardı üzerimde

Maşallah listen çok güzel de bu kadar yemeği yapmaya Nasıl fırsat buluyorsunuz yaa. Bende bi sorun var galiba :///
Benim yemekleri mi kayınvalidem yapıyo sağolsun beraber yaşıyoruz Kızıma da o bakıyo tek olsam bende o kadar yemek yapamazdım Emin'im bi yandan iş bi yandan ev işleri çocukların bakımı kendini suçlama yani

Kızlar bişey öğrendim paylaşmak istedim. Kilonuz boyunuzdan
10_ 15 fazla ise 46,
5_10fazlaysa 44,
0-5 fazlaysa 42,
eşitse 40 ,
0-5 eksikse 38,
5-10eksikse 36 beden giyiliyormuş.
Tabi benimki 160 boya 80 kilo olunca ne giyiliyor o belli değil.

Teşekkür ederim fasulye ve nohut gibi bakliyatı iki yemeklik haşlayıp dondurucuya koyuyorum daha sonra çıkartması iyi geliyor.. pekte bulamıyorum açıkçası zaman.. ya eşim oynarken çocuklarla yada uyurlarken yapıyorum

Back
X