Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hoşgeldin canmAyrıca ben de aksama kadar evde kızımlayım. Bazen kayınvalidem gelir oturur. Bende de hiç düzenli kahvaltı ve yemek yeme alışkanlığı yok. Ekmeği tüketmiyorum diyecek kadar az yiyorum. Gün içinde 1 ekmeğin sadece çeyreğinden daha az yiyorum. Tuzu çok seviyorum. Çikolataya hamur işine vs aşığım. Nası yapcaz yaa bu işi.
Hoşgeldin canım sevgiliMerhaba canlar. 26yaşımdayım. Evlenmeden önce 57kiloydum. Boyum 1.68. Evlendim hamile kaldım hamileliğim boyunca 25kilo aldım. 83kilo ile doğuma girdim. Sezaryen Doğum yaptım. Eve geldiğimde 73kilo idim. Şu an kızım 10 aylık ve ben hala 73 kiloyum. Ayrıca hala regl olmadım. Tekrar 57kiloya düşmek istiyorum. Kızım ek gıdayı pek tercih etmiyor, hala emmek istiyor. O yüzden gün içerisinde hiç ek gıda yemediği de oluyor, yediği de oluyor. Kızım nerdeyse 45 dakikada bir emmek istiyor. Geceleri de 3-4saatte bir uyanıyor. Bazen bu süre kısalabiliyor. Ben de haftada iki gün 1 saatliğine hanımlar lokaline gidip spor yapıyorum kayınvalidem müsait olup da kızıma baktığı zamanlar. Ama tabi boğazımı az bi tutsam belki bir iki kilo giderdi. Yaz da yaklaşıyor.. Şu lahana çorbalı az kalorili diyetten yapsam diyorum ama bebeğime de sütümden geçer de o da zatıflar mı acaba diyorum. Kurtarın beni bu kilolardan Kendimi kötü hissediyorum artık.
Öncelikle hoşgeldin canm
Şu lahana kürü vs gibi sacma şeylere hiç girme bana sorarsan.. kilo vermekse heddfin önce bir aklına koy sonra yeme düzenim yok diyorsun ama diyette iki üç saatte bir kalorisi az ama doyurucu besleyici seyler yemelisin bence bir düzen kur yavastan.. ayrıca benim oğlumda 10 ay 1 haftalık kızına ek gıdayı sürekli teklif et bence artık zamanı geliyor sürekli meme olmaz sonuçta 1 yaş olacak neredeyse kii sende rahat edesin..
Buraya düzenli ne yediğini yaz zaten cuma günleri tartılıyoruz
Sabah kalkar kalkmaz ikş bardak su iç sonra iyi bi kahvaltı yap yeşillik peynir domates yumurta ceviz falan ye.. ekmeği tükettiğin zaman beyaz ekmekyeme yediğinde iki dilimi geçmesin.
Günde 2.5 -3 litre suyu ihmal etme.
İlk aylar böyle hızla kilo verirsin sonra değişimi farkedince kendi kendini motive edersin zaten..
Bence şuandan itibaren başla ve kafana koydunmu yapacağına inan.
Benim de temennim o yönde canımm. Teşekkürler, umarım herkes hedefine ulaşırHoşgeldin canım sevgiliaskbahcem çok güzel anlatmış burda birlikte motive oluyoruz öncelikle kendine bi düzen oluşturmalısın umarın hedefine ulaşırsın
sabah ola hayır olaCanm ben 3 ayda 10 kilo verdim spor yapmadan yeni başladm egzersizlere çünkü baya farkketti sarktı vücut sıkılaşması lazım. Oğlumun peşinde koşmak bana spordu zaTen üstüne bide ev iş yemek koca.. yeterki iradeni koru yene düzeninş oluşGünlük 1-2 kase yoğurt yiyorum. Suyu da çok içiyorum zaten. Bu aralar fena derecede çaya düştüm. Portakal sıkıp içiyorum günlük yine. Kızıma yumurta haşladığımda kendime de haşlıyorum onu yiyorum. Evde pek hareket etmiyorum daha doğrusu edemiyorum çünkü kızım sürekli ilgi istiyor. Oturuyoruz yatıyoruz oyun oynuyoruz. Bu yaza bu kiloların gitmesi lazım. O yüzden de başlasam iyi olacak. Burada inşaallah paylaşıcam başarımı yavaştan
Canm ben 3 ayda 10 kilo verdim spor yapmadan yeni başladm egzersizlere çünkü baya farkketti sarktı vücut sıkılaşması lazım. Oğlumun peşinde koşmak bana spordu zaTen üstüne bide ev iş yemek koca.. yeterki iradeni koru yeme düzenini oluşturTelefon kafayı yedi bugün :)))
Çok abartılı değil zaten sen yavastan git ayda 1-2 kilo versen yeter sana bebeğin 6 aylık olana kadar idare et sonra biraz sıkarsın canmBende dün dışarda lahmacun Yedimama bugün 4 mil Leslie ve biraz zumbayla yakmışımdır inşallah daha kalorili şeylerde vardı ucuz kurtardım bence dün
bugünkü menüm sabah 1,5 dilim çavdar ekmeği ile lorlu omlet(bayağı tok tutuyo) 3 çeri domates 3 zeytin
Ara şade kahve 1 kare bitter
Öğle sebzeli tavuk 3 kaşık pilav ayran ha bide 1 kepçe domates çorbası( öğle yemeğine eve gelicem yada evden götürücem artık pilav yemek istemiyorum.)
Ara 2 hurma 1 kupa hummana steel tea 6 bdadem
Akşam taze fasülye kavurması yarım kase çorba 2 kaşık bulgur pilavı ayran
Ara bir avuç çerez su 2,5 litre
Siz böyle umutsuz yazınca benimde pek umudum kalmadı yarından benim menülerim sizlere göre fazla çünkü süt azalmasın diyesabah ola hayır ola
Tebrikler çok güzel gitmişKızlar tartı beni mutlu etti bugün.
geçen hafta 78.7 di
bu hafta 77.5
fark 1.2 kg
yüzde1.5