• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar mart ayında 70 li rakamları görmek istiyorum yaaa. Hatta Mart'a o şekil girmek istiyorum 79,9 olsa da olur. Bu haftayla 5 hafta var ve bunun için 4 kilo gitmesi lazım... zor gibi sanki... haftalık 800 gr vermem lazım... o kadar veremem heralde. Neyse geç olsun güçolmasın

Akşama kadar herşey güzelmiş taki o ekmekler poğaçalar da ne:sinirli:
O zaman benden sana Leslie gelsin min 1mile ekstra yaparsın artık

45 dakika Plates yaptım yatmadan önce yarında inşallah hem Plates hem Leslie yapacağım .bu arada geçen yaz beğenip aldığım bir spor tayt vardı fakat eve geldiğimde taytın içine girememiştim.bugün Plates yapmadan önce aklıma geldi bi deneyeyim dedim veeee içine çok rahat girebildim :KK49::halay::rapci:

Şimdi buraya öyle bir menü yazıcam ki sırf yediklerimden utanayım diye yazıyorum. Bana bazen böyle krizler geliyor gerçekten bugün se kriz geçirdim.
Sabah:1 haşlanmış yumurta,3-4 cerry domates 5-6 dilim kadar peynir çeşitleri
Ara:1 Eti karam
Öğlen:1 kutu biscolata mood,6-7 jelibon
Ara:yarım elma
Akşam:3 küçük kuru salatalık dolması
Saat 23 de waffle.
Buraya bubları yazdım ki hergün yazayım azıcık da yediklerimden utanayım. Benim kesin artı çıkacak bu hafta da bakalım ne olacak

45 dakika Plates yaptım yatmadan önce yarında inşallah hem Plates hem Leslie yapacağım .bu arada geçen yaz beğenip aldığım bir spor tayt vardı fakat eve geldiğimde taytın içine girememiştim.bugün Plates yapmadan önce aklıma geldi bi deneyeyim dedim veeee içine çok rahat girebildim :KK49::halay::rapci:

darısı başımıza. maşallah sana da. benim de aklımda bir gömlek var ona girdim mi bende moral tavan olcak

Şimdi buraya öyle bir menü yazıcam ki sırf yediklerimden utanayım diye yazıyorum. Bana bazen böyle krizler geliyor gerçekten bugün se kriz geçirdim.
Saat 23 de waffle.
Buraya bubları yazdım ki hergün yazayım azıcık da yediklerimden utanayım. Benim kesin artı çıkacak bu hafta da bakalım ne olacak

sen napmışsın yaaaa:KK20:.... karamlar, biskolatalar, jelibonlar ve akşam 11 de waffleeeee:eek:heralde bir saldım tam olsun bari dedin... yapcaksan da cuma veya cumartesi yapsaydın da sonrası telafi ederdin, tartıya az kalmışken olcak iş mi şimdi.... bir daha olmasın bu kadar kaçamak. telafi etmen lazım:sopa: çok pis cezalıksın:sinirli:

ah kızlar ahhh....
tartıya son gün çok dikkat edelim gereksiz şeyler yemeyelim lütfennnn!!!

tebrik ederim canım insan küçük bişilere grince nası seviniyo dimii:KK68: bende geçen kot almaya gittim satış elemanına beden söyledim yok artık o size büyük dedi ben de sizin dediğnize ben giremem dedim sonra bana arada bişi verdi bu olmaz diye diye grdim kabine ama olduu şookk:KK73:

kızlar 3 gündür düzenli olarak yulaf ezmesi yiyorum ve tuvalate çıkarttığını farkettim. wc sorunu olanlara denemelerini tavsiye ederim. bir de çok su içiriyor

sen napmışsın yaaaa:KK20:.... karamlar, biskolatalar, jelibonlar ve akşam 11 de waffleeeee:eek:heralde bir saldım tam olsun bari dedin... yapcaksan da cuma veya cumartesi yapsaydın da sonrası telafi ederdin, tartıya az kalmışken olcak iş mi şimdi.... bir daha olmasın bu kadar kaçamak. telafi etmen lazım:sopa: çok pis cezalıksın:sinirli:
Valla canım haklısın. Ama ben zaten kendimi bildim bileli yemek memek yemeyi sevmem benim kilom hep bunlardan. Bu ne ki ben rejime girmeden önce 10 şu halley yerdim. Aslında bınlar benim için az Bile ama tabi hiç yememem Lazım biliyorum. Bugün çok daha güzel bi gün olacak :)

kızlar 3 gündür düzenli olarak yulaf ezmesi yiyorum ve tuvalate çıkarttığını farkettim. wc sorunu olanlara denemelerini tavsiye ederim. bir de çok su içiriyor
Yulafı nasıl yiyorsun canım. Geçen nesfitin bi yulafını gördüm bende alsam mı diye tereddütte kalmıştım

Valla canım haklısın. Ama ben zaten kendimi bildim bileli yemek memek yemeyi sevmem benim kilom hep bunlardan. Bu ne ki ben rejime girmeden önce 10 şu halley yerdim. Aslında bınlar benim için az Bile ama tabi hiç yememem Lazım biliyorum. Bugün çok daha güzel bi gün olacak :)

biz de sülalece iştahı açık insanlarız. o tabak illa bitecek bir kere. iskenderin dublesini rahat yerim. üstüne tatlısını altına çorbasını bile yerim. koca bir tencere patlamış mısırı bayıla bayıla bitiririm. eşim de o 10 lu halleylerden alır ikimiz tek oturuşta yeriz. tek ben olsam bir kerede olmasa da gün içinde tamamını yiyebilirim. ufffff bunları yazınca bir iştahım açılır gibi oldu ama öyle düşünmeyelim. midemize, vücudumuza ne kadar işkence ediyoruz bunları yiyerek diyelim... yok artık öyle yemek... bu kilolardan kurtulana kadar yok böyle şeyler yemek... sonrasına da Allah büyüktür. o günleri görelim de.. sağlıklı yaşam adına dikkat etmemiz lazım.

Yulafı nasıl yiyorsun canım. Geçen nesfitin bi yulafını gördüm bende alsam mı diye tereddütte kalmıştım

ben yulaf ezmesini aktardan alıyorum canım. marketlerde de var. kepeği de varmış. bugün kahvaltıyı şöyle yaptım mesela;
akşamdan 1,5sb süte 3yk yulaf ezmesi, 2ceviz, 1tk pekmez kattım sardım dolaba koydum. sabah işyerinde yedim. baya tok tutuyor. dün bir tuhaf oldu midem yerken ama bgn alışmışım sanki.
akşam da yoğurtla karıştırıyorum. içine dün kayısı kattım mesela tat versin diye. bişi katmasan da olur.

1.58 boy 64.700 kg enson oyleydim 60 kg ile hamile kaldim hemen hemen eski halime döndüm diyet yapmafim şimdiye kadar bebegim.8 aylik ara ara anne sutu ve ek gida aliyor ... 60 ın altina düşmek istiyorum hamilelikte 3xl giyiyordum simdi m- L giyiyorum... Problemin karin kismi yanlarda bazen ve kalcada birşey yok sadece göbek ortasında kilo kaldı ve artik veremiyorum chia tohumu aldim emzirilen kullaniliyot mu tereddüt ettim internette arastirdim kimi onermiyor kimi Dr bir yemek kaşifi öneriyor sabah kahvaltimda 1 kase yoğurtun içine 1 yemek kaşifi chia koyuyorum . yaninda ekmeksiz yumurta ve az beyaz peynir yiyorum ... Bakalim 1 hafta deneyecegim sonucu yazarim ise yaratsa :) ama su bir gerçek ki inanılmaz tok tutuyor ve sut yapiyor. Karin acligi hissediyorsun ama çok fazla zorlasan bile yemek yiyemiyorsun cabuk diyuyorsun :) dun basladim bugün 2. Gün dun çok az yemek yedim kahvaltiyi dediğim gibi yaptim. Bugunde 1 kase yogurda koydum ve ekmeksiz beyaz peynir yedim...

Hamileliğin boyunca 28 kg aldim 88 kg ile doğum yaptim 24 kg verdim 8 ayda ama hic birşey yapmadim sütun artsin ve diye öyle çok yemedim doğumdan önceki yasantim gibi beslendim ama bebegim çok huysuz ondan sanirim uykusuz ve çok yorgunum :)

B bilgebilgic canım maşallah çok güzel vermişsin. göbek malum doğum sonrası kolay gitmiyor. spor yapmıyorsan sporu attırmalısın. chia tecrübeni paylaş bizimle. benim sütüm çok az acaba etkili olur mu ben de denesem

Teşekkürler kizlar her gün düzenli yapamasamda firsat buldukça bebegim uyudukca ve islerimi halledince spor yapmaya calisiyorum bir haftadir:) sabah kalkar kalkmaz 1 su bardagina 1 tatil kaşigi kadar sirkeli su koyup iciyorum... Üzerine 3 bardak saf su yani normal su iciyorum yani AC karnima 4 bardak su iciyorum ve gün içinde bolca su iciyorum... Ve su ictiktwn sonra yarimsaat yada en az 40 dk hicbirsey yemiyorum. Bu yaptigim japon su terapisiymis ve zayiflamaya metobolizmayi hizlandirmaya etkisi buyukmus .Günlük ihtiyaciniz olan su muktarini kilonuz ile 35 i çarparak bulun kizlar ve en az o kadar içmek lazimmis gecende tv de haberde gormustum. Az önce tartindim tok 63,5 olmusum gecen hafta tok 64.700 gr cikmistim... Bol bol su icip ekmek yemiyorum birde 2 gündür 1 kase yoğurtla sabah kahvaltida ekmeksiz chia yiyorum ... 1 kase yogurta 1 yemek kasigi chia tohumu koyuyorum ... Hepsiburada.com adresinden aktar ürünleri satan birinden chia tohumunu aldim işlenmiş gida değil yani internette reklamlardaki ambalajli urun degil... İnternette okudum vitamin ve mineral acisindan zengin olduğu için emziren anneler 1 yemek kaşigi kullanabiliyormus normalde 2 yemek kasigi maksimum 4 yemek kasigi gun icinde gidalara koyup yeniliyormus. Dedigim.gibi emzirdigim.icin suan 2 yemek kasigi koyuyorum yine de guvenmiyorum korkuyorum ama kiz kardeşim haftasonu diyetisyeninde randevusu var ona da soracak kullanıyorum ama tereddütlü kullanıyorum... Sonucu paylasicam mutlaka ama chia yi belli ilaçlar ve belli rahatsizligi olanlar kullanamiyormus dikkat edin...

yeos yeos iştah konusunda senden farklı değilim canım eşimle bende sağlam yiyicilerdeniz.Bakalım en iyi yöntem evde bulundurmamak benim için . Eğer evde olursa sevdiğim şeyi tamamen bitirmeden bana rahat yok demektir.

Saat 23 de waffle.
Sen yine de verirsin inş canım arada insanda aşırı aburcubur isteği oluyor.

Aslında benim biraz duygu boşalmam oldu. Son 7 ayım öyle kötü geçti ki hala bu kadar Bile pozitif olmama şaşırıyorum o yüzden arada krizlerim geliyor
anlıyorum canım . eskiden sorsalar 5 çocuğum olsun derdim iki çocuk arka arkayaa olunca hayatımı öyle kenara atmak zorundayım ki neden bu noktadayım diye sürekli sorgular hale geldim ama isyan yerine geçmeainden korkup toparlıyorum hep.Belki senin üstüne başka sıkıntılarında olmuştur. Böyle olunca insan bari istediğimi yiyeyim de o konudan mutlu olayım istiyor. sonuç kilolar

Son düzenleme:
Back
X