• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlar. . Benimde 50 günlük bir bebeğim ve doğumdan yadigar 8 kilom var .. bende aranıza katılabilir miyim .. abur cubur yemiyorum ama tatlı düşkünlüğüm var dizginlemeye çalışıyorum sizinle birlikte daha çok motive olacağıma inanıyorum. . 25 yaşımdayım 160 boyum başlangıç kilom 67 güncel kilom 63 ve hedefim 55 :dua::KK8:

Ohh cok sukur dis bugdayi i atlattim. Ama yorulduk cook. Daha da tam taoparlayamadim evi ama neyse. Ptesiden iyibarrn daha dikkat ediyrm
Fotolarda yarmagul gibi kollarim çıkmış. Dogum gunune kadar 10 kilo vermeliyim. 3 ayda verirmiyim. Bence vermeliyim. Bnm kiz emmeyide birakti zaten ama hala buralardayım . Ptes cezami çekerim

Hadi hayırlı olsun canım. Artık mazeretin kalmadı. Bu işe odaklanıp kararlı olman lazım. Gidicek o kilolar...:duduk:
Bazen aynada göremediğimizi fotolarda görüyoruz ne yazıkki. Beni zayıf gösterdiğine inandığım bi tunikle Diyete başlamadan önce çekilmiş fotom var ama hiç de zayıf görünmüyormuşum gayet duba gibiyim. Yine giyinmeye devam ediyorum bi foto çekilsem aslında değişiklik var mı????
Eğer düzenli beslenir kaçamak yapmaz günde en az 2,5lt su içersen haftada 3-4gün spor yaparsan 3ayda 10kg rahat gider. Zaten bu hafta cezalısın o cezaları yapıp buraya da yazman gerek:sinirli:

11 aylik canim. Biraz takip etmekteyimsizi. Kendime guvenmeden baslayayim demek istemiyorum. Abur cuburu baya bi kestim. Zaten o atistirmalarin disinda asiri bir yemek kapasitem yok. Ama hic eksilmiyorum.

Yürüyüşün var, yediklerin de düzgün se bir de su içersen verirsin canım

Günaydın hanımlar. . Benimde 50 günlük bir bebeğim ve doğumdan yadigar 8 kilom var .. bende aranıza katılabilir miyim .. abur cubur yemiyorum ama tatlı düşkünlüğüm var dizginlemeye çalışıyorum sizinle birlikte daha çok motive olacağıma inanıyorum. . 25 yaşımdayım 160 boyum başlangıç kilom 67 güncel kilom 63 ve hedefim 55 :dua::KK8:
maşallah canım 8kg nedir ki çok çabuk kurtarırsın. Suyunu bol iç faydalı şeyler ye. Çok da sıkıp kendini sütünü azaltma, ama o tatlı olayını da kesmen lazım. Hoşgeldin

Hadi hayırlı olsun canım. Artık mazeretin kalmadı. Bu işe odaklanıp kararlı olman lazım. Gidicek o kilolar...:duduk:
Bazen aynada göremediğimizi fotolarda görüyoruz ne yazıkki. Beni zayıf gösterdiğine inandığım bi tunikle Diyete başlamadan önce çekilmiş fotom var ama hiç de zayıf görünmüyormuşum gayet duba gibiyim. Yine giyinmeye devam ediyorum bi foto çekilsem aslında değişiklik var mı????
Eğer düzenli beslenir kaçamak yapmaz günde en az 2,5lt su içersen haftada 3-4gün spor yaparsan 3ayda 10kg rahat gider. Zaten bu hafta cezalısın o cezaları yapıp buraya da yazman gerek:sinirli:

maşallah canım 8kg nedir ki çok çabuk kurtarırsın. Suyunu bol iç faydalı şeyler ye. Çok da sıkıp kendini sütünü azaltma, ama o tatlı olayını da kesmen lazım. Hoşgeldin
Hosbuldum :KK15:

Günaydın. Biraz motivasyon 2_d.webp 10_d.webp 11_d.webp 28_d.webp 29_d.webp 32_d.webp 39_d.webp 45_d.webp 41_d.webp

GÜnaydın hanımlar :) bugün sabah 15 dakika karın için kardio hareketleri yaptım. Yalnız daha iki aylık sezeryan olduğundan aşırı yükleyemiyorum kendine ki oğlan da izin vermedi Zaten :) gece de 15 dakika Leslie yapmayı planlıyorum bu sayede cezamın ilk günü bitmiş olacak. Birde çok güzel bi tarif buldum onu sizinle paylaşmak istedim

Zamanında vermisligim var 15 kilo. Hatta 10 kiloyu 3 ayda kalan 5i 3 ayda verdim 60 kilo ile hamile kaldim 38 bedendim simdi kafami taslara vuruyorum
ama bu ara motive olamadim. Ins kizin dogum gunu motive eder. Soyle guzel ikimiz ciciler giueriz

Selam kızlar ben de askbahcem askbahcem den görüp geldim buraya. 11 aylık kızım var ve yaklaşık 8 kilo fazlam. Yaş 29 boy 1.58 sanırım ve kilo 55. Aslında kilo çok değil gibi ama hepsi göbek kalça ve basen bölgesinde olduğu için 40-42 beden giyiyorum ve çok çirkin duruyor. Günlük menülerinize baktım. İnşallah ben de bi 5-6 kilo vermeyi başarırım. Yalnız tatlı isteği hiç geçmiyor. Sürekli tatlı yemek istiyorum tavsiyelere açığım simdiden teşekkürler.

Merhaba kızlar bugün tek basıma dışarı çıktım yürüdüm 30 dk yavaş yavaş çok iyi geldi .
Sabah : normal kahvaltı herşey var yumurta peynir zeytin tahin pekmez tereyağı bal (az az) 2 dilim ekmek
Ara 16: marul 15 tane dal
Aksam yumurta patates salatası yedim bol yeşilikli ama 2 tabak yedim . Bir bardak ayran bir kase yoğurt yedim ekmek yemeyince doymadım
Günde ger gün rezene kimyon humano içiyorum 3lt suyu buluyor

menümü bildireyim canlar :)
sabah 1 dilim peynir bir kaç dilim burger peynir çeri domates 4 zeytin bir çatal bal fındık kadar köy tereyağı, 1,5 yumurta haşlanmış, 1 bardak şekersiz çay iki dilim tb ekmeği
ara yok su ve bitki çayı var
akşam 6 buçukta bir tabak kıymalı kabak yemeği bol acı döktüm yanında kuru soğan ve bir kase yoğurt bir dilim de tb ekmeği
sonra da bişi yemedim yemem de artık ama btki çay su mode on :rapci:

Zamanında vermisligim var 15 kilo. Hatta 10 kiloyu 3 ayda kalan 5i 3 ayda verdim 60 kilo ile hamile kaldim 38 bedendim simdi kafami taslara vuruyorum
ama bu ara motive olamadim. Ins kizin dogum gunu motive eder. Soyle guzel ikimiz ciciler giueriz
inş canım.
bebeğin emmeyi nasıl bıraktı? birden bire istemedi mi, sütün mü kesildi? şimdi mama mı veriyorsun?

Selam kızlar ben de askbahcem askbahcem den görüp geldim buraya. 11 aylık kızım var ve yaklaşık 8 kilo fazlam. Yaş 29 boy 1.58 sanırım ve kilo 55. Aslında kilo çok değil gibi ama hepsi göbek kalça ve basen bölgesinde olduğu için 40-42 beden giyiyorum ve çok çirkin duruyor. Günlük menülerinize baktım. İnşallah ben de bi 5-6 kilo vermeyi başarırım. Yalnız tatlı isteği hiç geçmiyor. Sürekli tatlı yemek istiyorum tavsiyelere açığım simdiden teşekkürler.

hoşgeldin canım. boyuna göre kilon normal aslında. bölgesel problem genellikle yapısal oluyor. ben de basenliyim, zayıfken de en geniş yerim orasıydı mesela. bu durumu ancak sporla toparlayabilirsin.
tatlı isteğini kesmek için tarçın öneriliyor. suyuna kabuk tarçın koyabilirsin. bir dr arkadaşıma tatlı isteği seni vurduğunda dilinin ucunu toz tarçına değdir, o tatlı isteğini keser demiş. dene istersen.

dünki menüm;
sabah; 2 kk bpeynir,5 zeytin,2 dilim kaşar, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim tt ekmek.
ara yok
akşam üstü; 130 gr kadar ızgara et, 2 dilim pide ekmeği, 5 çatal patates kızartması
ve maalesef akşam cips yedim.

su 1,5lt spor da yok. pek iyi bir gün değildi yani

Günaydın hanımlar. . Benim dünki menim sabah :1 dilim pizza 1 bardak meyve suyu
Ara:2 hurma
Öğlen : karnabahar salatası sınırsız
Ara 1 bardak tarçınlı süt
Aksam:1 kase tavuklu çorba
Malesef 1 dilim kek yedim :(

Günaydın hanımlar. . Benim dünki menim sabah :1 dilim pizza 1 bardak meyve suyu
Ara:2 hurma
Öğlen : karnabahar salatası sınırsız
Ara 1 bardak tarçınlı süt
Aksam:1 kase tavuklu çorba
Malesef 1 dilim kek yedim :KK43:
Yediğim pizza ,kek dışında (zaten onlar yararlı olmadığı için bahsetmiyorum) yediğin yemek az gibi geldi bana öğlen sadece salata ile mi geçiştirdin ?akşamı da sadece çorba ?sütün Nasıl bu arada yeterli oluyor mu bebeğe ?

kızlar işe başladıktan bir süre sonra (aralık ayı olabilir) hamilelikten önce giyindiğim bir gömleği denemiştim. göğüs kısmında özellikle 4 parmaktan fazla boşluk vardı, iki yaka bir araya gelmiyordu. dün bir deniyim dedim. giyilmez o halde ama zor olsa da düğmeleri kapandı :KK68:çok mutlu oldummmmm:KK28:

Oo nisan anneleri arkadaşlarım gelmeye başladılar hoşgeldiniz kızlar sizleri görünce mutlu oluyorum.. nisan anneleri sonuçta ;)) zayıflayalım yaza fit girelim yaa bizim fit annelerden neyimiz eksik..

Canm hoşgeldin zayıflatcaz seni çok fazlan yok zaten.. tatlı için bir elmayı rendeleyip üstüne tarçın döküp fırına verebilirsin veya tarcın cayı içebilirsin.. ayrıca evde tatlı abur cubur bulundurma kesinlikle kahvaltıda bile recel çikolata tarzı olmasın.. bol su iç sebzeye ve proteine ağırlık ver yemek yyerken önce salatadan başla vs.. zamanla çok daha fazla seyler paylaşırız burda sen yeterki azimli ol ;)

Yediğim pizza ,kek dışında (zaten onlar yararlı olmadığı için bahsetmiyorum) yediğin yemek az gibi geldi bana öğlen sadece salata ile mi geçiştirdin ?akşamı da sadece çorba ?sütün Nasıl bu arada yeterli oluyor mu bebeğe ?
Bol bol su içtiğim için bol bol geliyo sütüm cnm .. karnibahar başlı başına bir öğün olarak geçer bizde o yüzden karnabahar ı kızartmak yerine haşlayıp yogurtladim

kızlar benim sütüm azdı. hepten azaldı. bu gece de düzgün uyuyamadım, bebeğim uyandı baya ağladı, kabız olmuş gece yaptı kakasını. bugün iki kere iki göğsümü de sağdım toplasan 30cc çıkmamıştır.sizde durum nedir

Kizlar sutunuz azaldigi vakit yemegini baz arttirin bence duzene girince yine azaltirsiniz birde ben bastan beri hic spor ve diyeti bi arada goturmedim zaten gece uyumuyorum oglum saolsun bide spor yapinca vucudu ister istemez bi tempoya koyuyosun az da beslenince sut yetmiyor.. o yuzden nacizane fikrimdir ya spor yapip daha fazla beslenmek yada sadece diyet bol su sut azalinca porsiyonlari cogaltmak.. bu benim uyguladigim ve basarili oldugum bi yontem..

Back
X