• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm, akşam 1 kepçe sulu köfte ve 1 kase kadar yoğurt vardı menümde, yemekten sonra 1 fincan şekersiz sade nescafe, bol bol su, yarın anneler günü hepimizin anneler günü kutlu olsun, yüce rabbim hiçbir yavruyu anne sevgisinden, gönülden isteyen hiçbir kadını da evlat sevgisinden mahrum bırakmasın...:anne:

Canimmm hani mönün... Hicbir sey yememissin ki sen
Cumartesi pazar böle az oluyo eşim uyuyoken kahvaltı hazırlayamıyorum üşeniyorum akşamları da dışarda olunca öle ızgara yiyorum doktora dedim sorun olmaz dedi

Dünkü menü
Sabah 2 yumurta 1 tk tereyağ 1 yk çökelek 1 zeytin 5 dl salatalık 1 dl ekmek
Ara 5 badem çaglası

Öyle yarım ekmek köfte 1 bardak ayran :olamaz:
Ara 2 lokum 1 fincan nescafe:kahve: 1 kurabiye

Akşam dereotlu yogurt
2 bucuk lt su

4000 adım

Maalesef dışarı cıkınca ipin ucu kaçtı. :KK43:

Günaydın, hepimizin iyi bir gün geçirmesi dileğiyle; sabah önce tabi ki bir bardak limonlu iki bardak sade ılık suyumu içtim ve yarım saat kadar sonra kahvaltı da bir tabak çökelek salatası ama kendi tabağıma yağ ilave etmedim ve bol maydonoz, domatesli yaptım:hamarat:, bir yumurta beyazı, domates, salatalık, acı yeşil biber ve şekersiz çayı afiyetle yedim, birazdan görümcemle kayınvalide de buluşacağız, dilerim kaçamaksız geçer, dondurma belkiii :KK39::dondurma:

Günaydınlar kizlar anneler günümüz kutlu olsun. Sabah
1 yumurta bir bardak çay bir dilim haşhasli ekmek domates ve salatalik. Ara öğün turk kahvesi az sekerli ve iki üç tane küçük lokum

Selamlar arkadaslar
Paylasim sayfası 400 u gecince direk son sayfaya tikladim. Dolayisiyla konuya cokta hakim degilum
Cok şişman bir anneyim yalnız. Ikinci oğlum dogdu.hamileyken gebelik sekeri sebebiyle cok kilo almadim. Ama zaten ilk dogumdan kiloluydum.52 kiloyla hamile kaldim ilk. Ikinci hamileligim 60. Basladi. 67 ile bitti. Oglum 2.5 aylik. Ben dogumdan sonra 61 dim. Simdi 65. Ve kendimi biliyorum. Zayiflayamayacagim. Cunku abur cubur manyagiyim. Ve midem bulanincaya kadar yiyorum. Sürekli zayifladigimi hayal ediyorum.
Ne zayiflayabiliyorum ne araba kullanmayi ogrenebildim ne yuzmeyi. Aciz gibi bir şey oldum

Öğlen menum
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
3 kaşık pilav
Haslama et
Ayran
Birazdan kızı uyutup abisine bırakıp yürüyüşe çıkmayı planliyorumHoppa

Selamlar arkadaslar
Paylasim sayfası 400 u gecince direk son sayfaya tikladim. Dolayisiyla konuya cokta hakim degilum
Cok şişman bir anneyim yalnız. Ikinci oğlum dogdu.hamileyken gebelik sekeri sebebiyle cok kilo almadim. Ama zaten ilk dogumdan kiloluydum.52 kiloyla hamile kaldim ilk. Ikinci hamileligim 60. Basladi. 67 ile bitti. Oglum 2.5 aylik. Ben dogumdan sonra 61 dim. Simdi 65. Ve kendimi biliyorum. Zayiflayamayacagim. Cunku abur cubur manyagiyim. Ve midem bulanincaya kadar yiyorum. Sürekli zayifladigimi hayal ediyorum.
Ne zayiflayabiliyorum ne araba kullanmayi ogrenebildim ne yuzmeyi. Aciz gibi bir şey oldum
Boyun kac cm canim

Yemek işini kapatali çok oldu ama anca elime telefon geçti.
Liste bildiriyorum,
Sabah;
2 bim Bruno (kaçamak), da
1 ince dilim kepekli ekmek,
1 haşlanmış yumurta,
1 tatlı kaşığı bal,
1 pors. lor,
Çay.
Öğlen;
1 elma,
1 küçük portakal,
1 çay kaşığı tarçın.
Akşam;
3/4 pors. taze fasulye,
1 kase yoğurt,
1 ince dilim kepek ekmek,
Yarım pors. pirinç pilavı.
Spor olarak da 1 saat bölgesel hareket.

Akşam menüm
Bir kase pilav ve tavuk
10 adet zeytinyağlı sarma
1 bardak ayran
Atıştırma
Çay ve 15 adet kiraz

Sabah bir elma yedim
Ara 3 hurma
Öğlen 5 yk tavuk
Çeyrek poaça (annem yaptı kokunca sütün çeker dedi yedim)
Akşam ızgara et şiş ayran az salata bu kadar ne tatlılar ne pideler yendi yanımda da dönüp bakmadım ve çok sewdiğim bişe söledi eşim ödül yap dedi hayır dedim

Selamlar arkadaslar
canım kilon çok aşırı değil iyice artmadan önlem alabilirsin. Bende tatlı çikolata hamur işi dayanamıyorum yiyorum. Ama az yemeye çalışıyorum. Ekmek günde 2 dilim yiyorum mesela. Önceden yag bal sürüp sürüp yerdim kahvaltıda. 65 kg ile başladım 62 oldum. Gram gram gidiyo. Sende kısıtla yavaş yavaş abur cuburlatdan başla.

İyi akşamlar
Sabah domates salatalık kaşar
Bir yumurta bir bardak çay
Ara bir avuçtan az fındık
Öğle 2 şer çilek kaysı yenidünya
2 dilim kek ince hazır olanlardan
Bir tabak kısır bir kete 4 den sonrada meyveli kefir ve soda içtim
Spor parka gittim kızımla yurumuş oldum:)))

Sabah bir elma yedim
Ara 3 hurma
Öğlen 5 yk tavuk
Çeyrek poaça (annem yaptı kokunca sütün çeker dedi yedim)
Akşam ızgara et şiş ayran az salata bu kadar ne tatlılar ne pideler yendi yanımda da dönüp bakmadım ve çok sewdiğim bişe söledi eşim ödül yap dedi hayır dedim
Maşallah süper irade b halim olamıyorum sen nasıl başarıyorsun

Maşallah süper irade b halim olamıyorum sen nasıl başarıyorsun
Cnm gerçekten zorlandığım oluyo içimin gittiği oluyo ama hedefler koyunca onlara ulaşmak için uğraşıyorum ona ulaşmanın verdiği mutluluğu düşünüyorum yemekten aldığım zewk mi incelmek mi die düşünüp kısıtlıyorum kendimi

Back
X