cumartesi pazar nasıl geçti ne yedim inanın saçmaladım
cumartesi sabah
1 yumurta, 1 dilim kepek ekmek, peynir, bol yeşillik
öğle: eşim işten 1 de geldi karnı açmış tost istedi ona yaparken bende kendime 1 dilim kepek ekmeği ikiye katlayp yaptım çok canım istedi
sonra yeni doğum yapan komşum var diğer komşular gözaydına geleceklermiş yardıma indim, sigara böreği sarmış ben kızartırım dedim neyse öyle bir koktuki kendime tabak almadan oturdum aldım sadece çay içiyordum zorla 1 ad. sigara böreği yedim komşumun ısrarıyla
saat 3 gibi eşim aradı ablası ve annesi gelmiş eve çıktım
onlara yemek hazırladım yağlamayı bilir misiniz bilmiyorum ama ben sadece 1 dilim aldım
otururken kızım mısır istedi onlara mısır patlattım ben kendime sadece 1 avuç aldım oda sütüm çekmesin diye

akşam eşimin arkadaşı ameliyat omuştu geçmiş olsuna gidecektik yemek yemedim kendimi çok tok hissettim
orada 1 kurabiye yedim (oda yoğun ısrar nedeniyle)

pazar sabahı sabah 6 da kalktım kızım uyandı onu emzirdim tam karşımız yüryüş parkı insanlar nasıl yürüyor bende gidicem dedim eşime git dedi. 50 dk tempolu yürüdüm. 7:30 da tekrar uyumuşum kahvaltı tabii taa 12 ye sarktı kızım krep istedi offf offff

1 minik krep yedim zeytin domates salatalık
arada 1 kuru incir
akşam için eşim balık alalım dedi hemde yürüyüş yapalım dedi
1 saat de akşam yürüdük
akşam için fırında balık yaptım soslu ama yağsız 1 dilim ekmek booll salata
sonra çocukların banyo günü tabi önce büyük kızımı sonra minik kelebeğimi yıkadık
bu arada kızım pazar günü çok huysuzdu babası ve beni mahvetti

işte böyle kızlar saçma sapan bir hafta sonuydu
bu arada öğle kızımın çikolatasından 1 ısırık :2::2: