Başlangıç :83
Geçen hafta:bilemedim ne yazayımmm
Bu hafta :76.7
Fark :-700
Hedef :ilk hedef 60
Tarih :30 Haziran
Boy :1.60
ya kızlar ben geçen hafta cuma tartılmışım ve 78 kilo çıkmışım ama ondan önce yemişim ve günlüğüme not eklemişim çok yemek bana 600 gr getirdi diye yani aynısını kopyalıyorum kızlar.....kııızlar bu benim bilgisayarımda kayıtlı kilo günlüğüm kendi sayfamda bildirim günüm (salı) ve yarışmalar dışında kilo yazmamaya özen gösteriyorum, şimdi ne yazayım geçen hafta kiloma, siz karar verin.....
.
20.02.2013==aç karnına tartıldım 77.4 :))) sabah 2 kaşık lor 2 adet çeri domates arada yeşil çay 2 adet ceviz.. öğlen yayla çorba bezelye az,1 saat yürüyüş.. akşam kuru pilav salata kabuska hepside bol, ve 1 kase kuru elma kabuğu,10 ceviz, 6 şeker, 3 dilim kabak tatlısı, 1 adet havuç, 6 çay kaşığı saralle, 2 tatlı kaşığı (dolu) helva...
21.02.2013==dünkü yediklerim 400 gr getirdi sabah 77.8

sabah 2 kaşık lor 5 marul 2 çeri domates 1 adet ceviz yeşil çay 1.5 litre su aç karnına 500 ml ılık su...sabahtan 2 lt su tamamlandı, öğlen kuru ve pilav porsiyon olarak ayrıca eşimle ormana gittik oradanda eşimin tabağından 3 kaşık bulgur yedim akşam ise gene kuru ve pilav 1 avuç fındık yedim... gece yatmadan 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe içtim..108, 93, 106 bunlar benim bu gunku olculerim. Icler acisi....
22.02.2013==bugün 78.00 (yediklerim bana 600 gr getirdi ) gene yürüyemedim... sabah çeri domates 2 adet, 2 kaşık lor ve maydonaz yeşil çay eşliğinde yenildi... önce ılık su içildi..öğlen...-2 kadınbudu köfte-ezogelin çorba 1 kase-1 porsiyon salata (havuç, turp, az marul)-(eşime evde kahvaltılık birşeyler hazırlamıştım ve tereyağında yapılan yumurtaya 2 lokma ekmek bandırıp yedim..Aksam ü ç dilim kabak tatlisi bir avuc findik sekiz adet kizarmis cinekop bol salata öğleden sonra 50 dk. Yürüyüş...------------